Controller (energiatehokkuus)

Julkaistu 20.12.2019

We believe that it is the task of each generation to leave its children a healthier planet. To succeed in this we create responsible choices, everyday – choices that enable people to live a more sustainable life and consume fewer natural resources. 

There are roughly 5500 Neste employees in Europe, Asia and North America. We are the world’s largest producer of renewable diesel refined from waste and residues, and we are also bringing renewable solutions to the aviation and plastics industries. We are looking for the best professionals in their respective fields – people who have the will to make the world a cleaner place to live.

Neste etsii joukkoonsa Porvoon Kilpilahteen controlleria energiatehokkuuden tiimiin. Roolisi keskiössä on jalostuksen energiankulutuksen seuranta kohteittain ja tämän datan raportointi, visualisointi ja analysointi. Tehtävässäsi pääset myös kontribuoimaan tiimin sisäiseen kehitystyöhön, sillä laskentaa ja raportointia järjestelmineen ja työkaluineen halutaan kehittää eteenpäin. Osallistut myös hankintapuolen laskentaan liittyen esimerkiksi energian hankinnan optimointiin. Roolisi on siis monipuolinen yhdistelmä laskennallisia ja tietotekniikkaan painottuvia tehtäviä energia-alan substanssia unohtamatta. Tehtävä on kuuden kuukauden määräaikaisuus,  mutta jatkosta on mahdollista neuvotella. 

Toivomme sinulta relevanttia koulutustaustaa sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta laskennan, raportoinnin työkalujen ja tietokantojen parissa työskentelystä. Sinulla on vahva tietotekninen osaaminen ja käytät Exceliä sujuvasti. Etuna näemme, mikäli olet perehtynyt jo aikaisemmin energia-alaan. Sinulta löytyy kiinnostusta laskenta- ja raportointijärjestelmien parissa työskentelyyn ja niiden kehittämiseen. Työskentelytyyliltäsi olet järjestelmällinen ja itseohjautuva ja toimit myös mielelläsi osana tiimiä. 

Hakijalta odotetaan: 

  • Relevanttia tutkintoa, esim. prosessitekniikka, energiatekniikka, kauppatieteet, tietojenkäsittelytiede tai tietotekniikka
  • Jo jonkin verran työkokemusta laskennan tehtävistä  
  • Osaamista raportointityökalujen ja tietokantojen parista  
  • Vahvaa Excel –osaamista 
  • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Työkokemus energiatuotannon toimintaympäristöstä  

Tarjoamme sinulle: 

  • Suomessa omalla alallaan ainutlaatuisen työympäristön
  • Monipuolisen ja vastuullisen roolin  
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä oppimaan energiateollisuudesta ja ennen kaikkea energiatehokkuuden aihepiiristä
  • Työnantajan, jolla on merkittävä missio ja jonka toiminnassa korostuvat vastuullisuus- ja ympäristönäkökulmat 

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 6.1. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/neste-energiatehokkuuden-laskenta-asiantuntija-12-2019. Huomaathan, että saatamme edetä rekrytointiprosessissa jo hakuajalla. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys. 

Nesteestä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.neste.com/fi. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (+358 50 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Nesteelle.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme projektiluontoiseen tehtävään työntekijää laatimaan digitaalisia tuotekortteja uusille nettisivuille.

Etsimme Aalto EE:n IT-tiimiin uutta vahvistusta, Tech Traineeta, auttamaan asiakaskoulutuksiin liittyvän videoinnin, striimauksen ja webinaarien toteutuksessa!

David Health Solutions is looking for a Junior Full-stack Developer to join their growing team!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen