Frontend Developer

Julkaistu 04.03.2021

Geometrix Oy on vakaa ja kasvava helsinkiläinen paikkatietojärjestelmiä tekevä ohjelmistoyritys. Teemme karttapohjaisia tiedonhallintaratkaisuja kenttäkäyttöön. Asiakkaitamme ovat liikkuvaa työtä tekevät toimijat, jotka haluavat tehostaa toiminnanohjaustaan kartan ja paikkatiedon avulla. Tuotamme asiakkaillemme huippuluokan mobiili- ja web-sovelluksia monimutkaisen tiedon käsittelyyn yksinkertaisella tavalla.

Geometrix on yhteensä 16 henkilön rento asiantuntijaorganisaatio, jonka kokeneeseen joukkoon haetaan nyt Frontend Developeria tuotekehityksen pariin. Geometrixin karttapohjaista toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmää hyödynnetään useilla eri toimialoilla esimerkiksi kaupunki-infran, rataverkoston, sähköverkoston ja tieliikenneinfran kunnossapidossa ja seurannassa. Tutustu Geometrixiin ja heidän tuotteeseensa oheisesta videosta https://youtu.be/Y4ZzcosR5rQ.

Tehtäväsi liittyvät Geometrixin ohjelmistoratkaisun käyttöliittymän ja käytettävyyden (UI/UX) jatkokehittämiseen ja uusien toiminnallisuuksien suunnitteluun. Tehtäväsi on kehittää intuitiivisia käyttöliittymiä, parantaa olemassa olevia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia sekä osallistua graafisen sisällön kehittämiseen.

Saat vapaat kädet ja päätösvaltaa vaikuttaa tuotteen visuaalisuuteen alusta alkaen. Geometrixillä arvostetaan mielipidettäsi ja uusia ideoita. Työssäsi pääset osallistumaan muun muassa julkisen sektorin sekä rakennus-, logistiikka-, valvonta- ja kunnossapitoalojen asiakasprojekteihin. Tehtävästä on erinomaiset mahdollisuudet lähteä kehittämään omaa osaamista sekä urapolkua esimerkiksi mobiilikehitykseen, asiakasvastuullisempiin tehtäviin, projektinvetovastuuseen tai lead-rooliin oman kiinnostuksesi mukaan.

Tehtävä sopii hyvin jonkin verran ohjelmointikokemusta kerryttäneelle kehittäjälle, jolla on visuaalista silmää sekä kiinnostusta käytettävyyttä ja käyttöliittymiä kohtaan. Olet kiinnostunut oppimaan lisää paikkatietojärjestelmistä sekä karttapohjaisista tiedonhallintaratkaisuista. Tämän lisäksi sinulla voi myös olla intoa laajentaa omaa osaamista esim. projektien vetämiseen tai mobiilikehittämiseen. Geometrix tarjoaa työntekijöilleen koulutusta laajasti eri osa-alueilla sekä perehdyttää sinut paikkatietojen ammattilaiseksi. Etsinnässä on ensisijaisesti kokoaikainen kehittäjä, mutta joustoa löytyy, mikäli opintosi ovat esimerkiksi loppuvaiheessa. Geometrix toivoo, että voisit työskennellä vähintään 30 tuntia viikossa.

Geometrix tarjoaa:

 • Vastuuta ja vapautta UI/UX-kehittämiseen
 • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät ja asiakasprojektit paikkatiedosta kiinnostuneelle − Geometrix on mukana esimerkiksi energiasektorilla, infran kunnossapidossa ja Smart City -projekteissa
 • Mahdollisuuden kehittää osaamista laajasti sekä urapolkuja mielenkiintosi mukaan – voit laajentaa osaamistasi esimerkiksi mobiilikehitykseen ja/tai laajentaa tehtävänkuvaasi esimerkiksi lead-rooliin
 • Opinnäytetyömahdollisuuden
 • Mukavat toimistotilat ja sijainnin Pitäjänmäessä hyvien liikenneyhteyksien varrelta – myös autopaikka tarjotaan
 • Monipuoliset työsuhde-edut, kuten mm. lounasetu, virikesetelit, kuntosali
 • Kattavan perehdytyksen sekä kokeneen ja rennon tiimin tuen matalassa organisaatiossa
 • Joustavat työajat ja toimivat etätyöskentelyratkaisut
 • Mahdollisuuden osallistua alan koulutuksiin

Toivomme sinulta:

 • Itsenäistä ohjelmointiosaamista HTML:llä, CSS:llä ja JavaScriptillä (plussaa Reactista, jQuerystä, Angularista ja/tai Vue:sta)
 • Jonkin verran aikaisempaa työkokemusta kaupallisesta ohjelmistokehityksestä esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelujen parista
 • Opintoja relevantilta alalta
 • Oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työskentelyyn
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kiinnostus paikkatietojärjestelmiin ja karttapalveluihin
 • Sujuva suomen kielen taito

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa! Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 18.3. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. Jos sinulla on LinkedIn, GitHub- , Stack Overflow tai muu vastaava profiili, linkitä ne myös ansioluetteloosi.

Lisää Geometrixistä voit lukea täältä: https://www.geometrix.fi/ . Lisätietoja työtehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa Recruitment Manager Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto[at]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Geometrixin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen