Huoltoinsinööri

Julkaistu 08.11.2019

Johnson Controls Finland Oy on erikoistunut kylmälaitosten, teollisuuden ja kiinteistöjen jäähdytysratkaisujen sekä lämpöpumpputeknologiaa hyödyntävien energian talteenottojärjestelmien suunnitteluun, toteutukseen ja kunnossapitoon. Yhtiö kuuluu Johnson Controls-konserniin, joka toimii yli 150 maassa. Emoyhtiö Johnson Controls Inc on listattu New Yorkin pörssissä. 

Erilaisiin kylmälaitoksiin erikoistunut Johnson Controls Finland Oy hakee kasvavaan tekniseen tiimiinsä organisointikykyistä ja kylmätekniikkaan perehtynyttä huoltoinsinööriä! Huoltoinsinöörin päätehtävänä on huolto- ja korjaustoiminnan koordinointi. Tässä tehtävässä toimit läheisesti yhteistyössä asentajien, asiakkaiden, osto- ja laskutustoimintojen sekä toimittajien kanssa.

Sinulla tulisi olla erinomaiset yhteistyötaidot ja kykyä viedä asiat omistautuneella otteella loppuun asti. Toivomme, että osaat priorisoida ja toimit paineen alla hyvin. Toivomme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa, kuten kylmä-, energia- kone-, automaatiotekniikan tai tuotantotalouden piiristä. Mikäli sinulla on kokemusta työnjohdollisista tehtävistä – näemme tämän eduksi! Olemme avoimia taustasi suhteen, sillä jos olet urasi alkuvaiheessa, rakennamme yhdessä urapolkusi. Jos olet jo kokeneempi tekijä, sekin sopii mainiosti, meillä on paikka myös sinulle.

Huoltoinsinöörinä olet osa ammattitaitoista huoltotiimiämme, jolta saat hyvän ammatillisen tuen ja perehdytyksen. Työ on hyvin monipuolista ja koostuu osittain perusrutiineista, mutta toisaalta edessä on jatkuvasti uusien asioiden oppimisen haasteet. Ehdottoman tärkeää on, että olet asenteeltasi käytännönläheinen organisoija, joka saa asiat tapahtumaan.

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen osaamista. Ruotsin osaaminen katsotaan eduksi.   

Johnson Controls tarjoaa sinulle:

  • Laajan ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääset tekemään hyvin monipuolisia tehtäviä hyvän yhteishengen omaavassa työyhteisössä 
  • Vastuullisen roolin, missä pidät useita eri lankoja käsissäsi 
  • Mahdollisuuden uralla etenemiseen ja oman osaamisen kehittämiseen
  • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä liikunta- ja kulttuuriedun

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään sunnuntaina 24.11.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/johnson-controls-finland-oy-huoltoinsinoori-11-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Johnson Controls Finland Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.johnsoncontrols.com/fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Senior Recruitment Manager Cécil Fagerström (+358 50 505 3170, cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Johnson Controls Finland Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Apix Messaging hakee kahta Delivery Project Engineeriä liittymään tiimiinsä Espooseen!

Etsimme asiakaslähtöistä ja innostunutta testausinsinööriä työskentelemään mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa. Pääset heti aloittaessasi työskentelemään tärkeälle asiakkaallemme ABB Drivesille.

PD Powerin Harjavallan sähkö- ja energiamarkkinoiden operaattoritiimi etsii joukkoonsa kehittymishaluista (Jr.) Electricity Market Operator:ia!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

aTalentin uudet työntekijät 2020.

Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Jesse, Pauliina ja Olli aloittivat tiimissämme. Lisäksi aTalentilla aloitti uusi rekrytointiharjoittelija Iida. Keitä nämä uudet huipputyypit ovat ja miltä heidän ensimmäiset päivät aTalentilla ovat tuntuneet? 

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen