Inside Sales Specialist

Julkaistu 28.01.2020

Ubisecure on IAM-ohjelmistoyritys, joka tarjoaa identiteettien ja pääsynhallintaan (CIAM) sekä tunnistusvälityspalveluihin perustuvia alustoja ensisijaisesti kattavan partner-kanavan kautta, mutta myös osittain suoramyyntinä. Osana hyvin rahoitettua kasvuvaihetta, Ubisecure haluaa hyödyntää pohjoismaista menestystään ajamalla laajentumista koko Eurooppaan olemassa olevien sekä uusien kumppanien kautta. 

Hakemamme henkilön tehtävänä on löytää ja kvalifioida potentiaalisia asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita toimien ensimmäisenä kontaktipisteenä asiakasrajapinnassa. Inside Sales Specialist löytää potentiaalisten asiakkaiden keskeiset sidosryhmät erilaisia liidienkeräystyökaluja,  kuten social selling- ja markkinoinnin järjestelmiä hyödyntäen sekä huolehtii heidän yhteen saattamisestaan myyntimme kanssa. Uusasiakashankinnan prosessin lisäksi Inside Sales Specialist vastaa sisään tulevista tiedusteluista. Yhteistyössä Inside Sales Specialist työskentelee markkinoinnin sekä myyntitiimin kanssa taatakseen oikean lähestymistavan asiakkaan kohtaamisessa. 

Työtehtävät:

 • Asiakkaiden ja partnereiden prospektointi, kvalifiointi ja kontaktointi puhelimitse tai sähköisiä viestimiä hyväksikäyttäen
 • Uusasiakashankintaan liittyvä taustatutkimus
 • Saapuviin tiedusteluihin ja liideihin reagoiminen puhelimitse ja sähköpostitse
 • Uusasiakashankintaan liittyvien prosessien hallinta ja ylläpito CRM-järjestelmässä
 • Kampanjat yhdessä markkinoinnin kanssa avustaen esim. partner-markkinoinnissa tai tapahtumien järjestämisessä

Inside Sales Specialist saa roolissaan kattavan koulutuksen niin Ubisecuren tuotteeseen kuin tiimin työtapoihinkin – Ubisecurella uskotaan tiimityöskentelyyn, ja omaan tekemiseen saakin matalalla kynnyksellä tukea muilta. Työnkuva vaatii silti Inside Sales Specialistilta erittäin itsenäistä ja aktiivista otetta, jotta haluttuihin tuloksiin päästään. Ubisecuren yrityskieli on englanti, joten Inside Sales Specialistin tulee kyetä viestimään laadukkaasti myös englanniksi.

Tätä odotamme sinulta:

 • Hyviä vuorovaikutustaitoja niin puhujana kuin kuuntelijanakin
 • Taitavia prosessinhallinnan taitoja, hallitset kokonaisuuden prospektoinnista asiakaskommunikaatioon
 • Aloitteellista ja energistä työskentelyotetta, sekä nopeaa omaksumiskykyä (tekniset työkalut)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksesi katsomme:

 • Aikaisemman työkokemuksen samankaltaisista tehtävistä (myynti/markkinointi)
 • Kaupallisen tai teknillisen koulutustaustan 
 • Ruotsin kielen osaamisen
 • Kokemuksen b2b/SaaS -ohjelmistoista tai -tietoturvaratkaisuista

Ubisecure tarjoaa sinulle:

 • Erittäin kansainvälisen työympäristön monikulttuurisen tiimin kautta 
 • Avoimen ja tasavertaisen työilmapiirin
 • Yrityksen joka on sitoutunut tukemaan ja tunnistamaan työntekijöidensä vahvuudet tukien yksilöllistä ammatillista kasvua
 • Mahdollisuuden vaikuttaa palkkaasi positiivisesti hyvällä suoriutumisella
 • Paikan markkinajohtajana olevassa yrityksessä!

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 11.2.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/ubisecure-inside-sales-specialist-1-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Ubisecuresta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.ubisecure.com/. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Ubisecuren palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

We are looking for a sharp and proactive Legal Trainee to join Supercell’s legal wizards in Helsinki!

Hoodies and other swag, organizing around the office environment, searching for venues, greeting fans, and things you can’t even imagine - no day is the same for an Admin Intern at Supercell! If you love to think, talk and play games, this might be the place for you.

Rudus etsii kesäksi 2020 taloushallinnosta innostunutta laskuttajaa Helsinkiin - kenties juuri sinua?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

aTalentin uudet työntekijät 2020.

Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Jesse, Pauliina ja Olli aloittivat tiimissämme. Lisäksi aTalentilla aloitti uusi rekrytointiharjoittelija Iida. Keitä nämä uudet huipputyypit ovat ja miltä heidän ensimmäiset päivät aTalentilla ovat tuntuneet? 

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen