Inside Sales Specialist

Julkaistu 28.01.2020

Ubisecure on IAM-ohjelmistoyritys, joka tarjoaa identiteettien ja pääsynhallintaan (CIAM) sekä tunnistusvälityspalveluihin perustuvia alustoja ensisijaisesti kattavan partner-kanavan kautta, mutta myös osittain suoramyyntinä. Osana hyvin rahoitettua kasvuvaihetta, Ubisecure haluaa hyödyntää pohjoismaista menestystään ajamalla laajentumista koko Eurooppaan olemassa olevien sekä uusien kumppanien kautta. 

Hakemamme henkilön tehtävänä on löytää ja kvalifioida potentiaalisia asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita toimien ensimmäisenä kontaktipisteenä asiakasrajapinnassa. Inside Sales Specialist löytää potentiaalisten asiakkaiden keskeiset sidosryhmät erilaisia liidienkeräystyökaluja,  kuten social selling- ja markkinoinnin järjestelmiä hyödyntäen sekä huolehtii heidän yhteen saattamisestaan myyntimme kanssa. Uusasiakashankinnan prosessin lisäksi Inside Sales Specialist vastaa sisään tulevista tiedusteluista. Yhteistyössä Inside Sales Specialist työskentelee markkinoinnin sekä myyntitiimin kanssa taatakseen oikean lähestymistavan asiakkaan kohtaamisessa. 

Työtehtävät:

 • Asiakkaiden ja partnereiden prospektointi, kvalifiointi ja kontaktointi puhelimitse tai sähköisiä viestimiä hyväksikäyttäen
 • Uusasiakashankintaan liittyvä taustatutkimus
 • Saapuviin tiedusteluihin ja liideihin reagoiminen puhelimitse ja sähköpostitse
 • Uusasiakashankintaan liittyvien prosessien hallinta ja ylläpito CRM-järjestelmässä
 • Kampanjat yhdessä markkinoinnin kanssa avustaen esim. partner-markkinoinnissa tai tapahtumien järjestämisessä

Inside Sales Specialist saa roolissaan kattavan koulutuksen niin Ubisecuren tuotteeseen kuin tiimin työtapoihinkin – Ubisecurella uskotaan tiimityöskentelyyn, ja omaan tekemiseen saakin matalalla kynnyksellä tukea muilta. Työnkuva vaatii silti Inside Sales Specialistilta erittäin itsenäistä ja aktiivista otetta, jotta haluttuihin tuloksiin päästään. Ubisecuren yrityskieli on englanti, joten Inside Sales Specialistin tulee kyetä viestimään laadukkaasti myös englanniksi.

Tätä odotamme sinulta:

 • Hyviä vuorovaikutustaitoja niin puhujana kuin kuuntelijanakin
 • Taitavia prosessinhallinnan taitoja, hallitset kokonaisuuden prospektoinnista asiakaskommunikaatioon
 • Aloitteellista ja energistä työskentelyotetta, sekä nopeaa omaksumiskykyä (tekniset työkalut)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksesi katsomme:

 • Aikaisemman työkokemuksen samankaltaisista tehtävistä (myynti/markkinointi)
 • Kaupallisen tai teknillisen koulutustaustan 
 • Ruotsin kielen osaamisen
 • Kokemuksen b2b/SaaS -ohjelmistoista tai -tietoturvaratkaisuista

Ubisecure tarjoaa sinulle:

 • Erittäin kansainvälisen työympäristön monikulttuurisen tiimin kautta 
 • Avoimen ja tasavertaisen työilmapiirin
 • Yrityksen joka on sitoutunut tukemaan ja tunnistamaan työntekijöidensä vahvuudet tukien yksilöllistä ammatillista kasvua
 • Mahdollisuuden vaikuttaa palkkaasi positiivisesti hyvällä suoriutumisella
 • Paikan markkinajohtajana olevassa yrityksessä!

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 11.2.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/ubisecure-inside-sales-specialist-1-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Ubisecuresta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.ubisecure.com/. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Ubisecuren palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Are you interested in working with one of the most known global brands? Rovio is looking for a Business Controller to join their target driven and service minded finance team!

Oletko pienestä pitäen rakentanut pienoisrautateitä? Haluatko viedä oppisi tosielämään ja varmistaa tulevaisuuden raideliikenteen, kuten Raide-Jokerin, turvallisuuden? Etsimme Swecolle turvalaitesuunnittelijaa osaksi ratateknistä turvalaitesuunnittelutiimiä!

Grexel is looking for a tech-oriented Project Manager to join their talented and global team!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Lue minkälaista työ Korjauspartnereilla on ja miten se eroaa muista korjausrakentamisen alan työnantajista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen