IT-asiantuntija

Julkaistu 29.10.2020

Bitmore Oy on työntekijöidensä omistama, noin kymmenen hengen moderni sekä innovatiivinen pilviaikakauden IT-kumppani PK-yrityksille, yksittäisistä palveluista kokonaisvaltaiseen IT-infran täysulkoistukseen. 

Bitmoren nimi kuvastaa toimintatapaamme ja muodostaa samalla asiakaslupauksen: Aina vähän enemmän, paremmin ja ketterämmin, kuin mitä asiakkaat osaavat odottaa. Olemme ennen kaikkea kumppani, kuin asiakkaan oma IT-osasto kiinteänä osana heidän liiketoimintaansa.

 

Haemme IT-asiantuntijaa osaksi kasvavaa Bitmoren porukkaa Espooseen. Tehtävässä sijoitut tukitiimiin, jossa toimit monipuolisissa tehtävissä asiakkaiden IT-ratkaisuihin, muun muassa ohjelmistoihin, tietoliikenteeseen ja työasemiin liittyen. Tyypillisiin työtehtäviin kuuluvat tukipyyntöjen ratkaisu pääasiassa etäyhteyksien kautta M365-ohjelmistoihin, palvelimiin, palomuureihin, verkkoihin, käytettävyyteen liittyen. Tarpeen vaatiessa hoidat ajoittain tehtäviä myös asiakkaalla paikan päällä. Lisäksi ylläpidät järjestelmäympäristöjä ja osallistut kehitysprojekteihimme, joissa asiakkaille rakennetaan esimerkiksi moderneja pilvi- ja tietoturvaratkaisuja. Roolissa kehittyessäsi voit laajentaa tehtäväkenttääsi ja vastuuta projekteissamme. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet kiinnostunut IT-alan tehtävistä ja haluat toimia teknisenä asiantuntijana asiakasrajapinnassa. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja tunnet tietotekniikan perusteet esimerkiksi aiemman IT-alan työkokemuksen ja/tai opintotaustasi kautta. Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen, joten emme odota sinun olevan kaikenosaava konkari. Toivomme, että olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, joka tulee hyvin toimeen sekä asiakkaiden että työkavereiden kanssa. Etsimme ensisijaisesti työntekijää täysipäiväiseen työsuhteeseen, mutta myös osa-aikaisuus on neuvoteltavissa mikäli se sopii paremmin tilanteeseesi. 

Tarjoamme sinulle: 

  • Monipuoliset työtehtävät ja tyytyväiset asiakkaat – meillä et kangistu rutiineihin
  • Hyvän yhteishengen, jossa autetaan toisia ja puhalletaan yhteen hiileen
  • Mahdollisuuden kehittyä tehtävissä ja osallistua alan koulutuksiin
  • Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden työskennellä osittain etänä

Hakijalta odotetaan: 

  • IT-alan työkokemusta, esimerkiksi service desk- tai asiantuntijatehtävistä. Tietotekninen koulutustausta luetaan eduksi. 
  • Tietoteknistä perusosaamista ja Microsoftin tuotteiden tuntemusta 
  • Huolellista työskentelyotetta ja halua viedä tehtävät laadukkaasti maaliin
  • Ongelmanratkaisu- ja asiakaspalvelutaitoja
  • Suomen ja englannin kielitaitoa

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Bitmore Oy:n työntekijäksi. 

Mikäli kiinnostuit IT-asiantuntijan tehtävästä Bitmorella, lähetä hakemuksesi ja CV:si pdf-muodossa viimeistään 9.11.2020 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/bitmore-it-asiantuntija-10-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Haethan pikimmiten, sillä saatamme käydä hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Bitmore Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.bitmore.fi/ Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (0400 495 946, mikko.lahti[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen