Konsultti järjestelmäintegraatioiden pariin

Julkaistu 19.11.2018

Lime Technologies perustettiin Ruotsin Lundissa vuonna 1990. Yli 200 työntekijää ja yli 60 000 käyttäjää tekevät meistä yhden Pohjoismaiden suurimmista CRM-alan toimijoista. Ja kun alalla on oltu 28 vuotta, uskallamme väittää, että CRM on meillä aika hyvin hanskassa. Voit vierailla konttoreillamme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Hoidamme koko ketjun itse – tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin ja ratkaisujen toteutukset. Se on jotain, mikä ei ole kovin yleistä tänä päivänä.

Lime Technologies etsii nyt konsulttia Lime CRM-järjestelmänsä integraatioprojekteihin! Tehtävään etsitään henkilöä, jolta löytyy tietoteknistä ymmärrystä ja kosketuspintaa ohjelmoinnista. Työssäsi yhdistyy suunnittelutyö ja ohjelmointi, sillä olet mukana kartoittamassa asiakkaiden toiveita ja konsultoimassa teknisen toteutuksen puolta sekä ohjelmoimassa ratkaisut käytäntöön. Voit oman kiinnostuksesi mukaan osallistua myös muihin teknisiin toteutuksiin. Työskentelet yhdessä Limen projektipäälliköiden kanssa ja halutessasi pääset työskentelemään enemmän myös asiakkaiden kanssa. Projektien kesto vaihtelee kuukaudesta muutamaan kuukauteen.

Pääasiallisesti työskentelet Limen toimistolla Helsingin Kampissa, jossa kanssasi on 15 rentoa mutta omistautunutta kollegaa. Päivittäisessä työssäsi pääset käyttämään esimerkiksi Pythonia, JavaScriptiä, C#:a ja SQL:ää.  Sinulla ei tarvitse olla osaamista kaikista, sillä tietyn teknologian hallitsemista enemmän painotamme motivaatiotasi oppia: tämä onkin ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ohjelmoinnissa kannustavassa ilmapiirissä, sillä Lime on valmis panostamaan vahvasti perehtymiseesi.

Työssäsi pääset käyttämään luovaa ongelmanratkaisutaitoasi, sillä 9/10 kohtaamistasi ongelmista on uusia. Limellä et kuitenkaan jää haasteiden kanssa yksin, sillä tulevan tiimisi sisältä löytyy kattava osaaminen ja haastavimmissa tapauksissa voit aina kääntyä myös kansainvälisten kollegoidesi puoleen! Perehtymisesi Limellä alkaa neljän viikon perehdytysjaksolla yrityksen pääkonttorilla Etelä-Ruotsin Lundissa. Jakso sisältää koulutusta, workshopeja sekä käytännönläheistä harjoittelua kokeneempien kollegojen kanssa. Kaikki Limen uudet työntekijät käyvät läpi Nordic Trainee -jakson ja tapaatte trainee-ryhmän kanssa säännöllisesti ensimmäisen vuoden edetessä. Trainee-jakso päättyy lopulta yhteiseen matkaan johonkin Euroopan suurkaupungeista!

Odotamme:

  • Ymmärrystä ja halua kehittyä ohjelmoinnissa (esim. Python, C#, JavaScript, SQL)
  • Soveltuvaa teknillistä koulutustaustaa (esim. tietotekniikka, tuotantotalous)
  • Huumorimieltä ja kykyä heittäytyä mukaan; meistä töissä tulee olla hauskaa.
  • Suomen ja englannin suullista ja kirjallista osaamista

Luemme eduksi:

  • Ruotsin kielen taidon

Tarjoamme:

  • Vastuullisen roolin aidosti vaihtelevien projektien parissa – mikään ratkaisu ei ole samanlainen kuin edellinen, ja pääset näkemään ja oppimaan paljon erilaisten asiakkaiden kanssa työskentelyn myötä
  • Joustavuutta ja vapauden suunnitella ja organisoida omaa työtäsi sekä mahdollisuuden työskennellä moninaisilla työkaluilla
  • Innostavan ja avoimen työyhteisön startup-henkisessä, mutta kuitenkin hyvin vakiintuneessa ja kasvavassa pohjoismaisessa yrityksessä, jossa ideasi tulevat kuulluiksi ja jossa luovia taukoja pidetään arvossa!
  • Kattavan perehdytyksen ja kannustavan tiimin tuen
  • Viihtyisät toimistotilat Helsingin ydinkeskustassa Kampissa

Jos mielenkiintosi heräsi, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 3.12.2018 tänne: https://apply.atalent.fi/lime-technologies-konsultti-jarjestelmaintegraatioiden-pariin-11-2018. Mainitsethan hakemuksessasi mahdollisen aloitusajankohdan sekä palkkatoiveesi. Pyydämme sinua toimittamaan hakuasiakirjasi PDF-muodossa.

Lime Technologiesista voit lukea lisää osoitteessa https://www.lime-technologies.fi/. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa aTalentin Recruitment Manager Jasmin Shams (+358 50 4350807, jasmin.shams[at]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Lime Technologiesin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

The ultimate career matchmaking event for developers is held on 8.2.2019 from 3pm onwards at Kellohalli, Helsinki.

Hae viimeistään: 03.12.2018

Toimintansa kehittyessä Synoste hakee yritystalouden hallitsevaa hallinnollista johtajaa vastaamaan yrityksen päivittäisen toiminnan sujuvuudesta.

Hae viimeistään: 03.12.2018

Nurminen Logistics etsii infrataitoista järjestelmäasiantuntijaa vahvistukseksi 4 hengen tiiviiseen IT-tiimiinsä.

Hae viimeistään: 03.12.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Picture an old brick building from 1930’s, dimmed lights,music from light funk to deep house, dozens of computers, the s...

Antti on työskennellyt rakennusalan tehtävissä jo yli vuosikymmenen verran. Hän työskentelee tällä hetkellä SRV:llä proj...

Paulus edustaa SRV:n nuorta sukupolvea. Hän aloitti talossa työnjohdon harjoittelussa 2018 kesällä, jonka jälkeen hän jä...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen