Laskuttaja (Kesätyö)

Julkaistu 21.02.2020

Rudus Oy – ’a CRH Company’​ – on johtava kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava yhtiö. Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan vastuullisesti pitkäikäistä ja viihtyisää ympäristöä, taloja ja infraa. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset, murskausurakointi ja kierrätys. Panostamme erityisesti rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme – niin yksittäisiä kuluttajia kuin myös yritysasiakkaita – noin 900 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 329 miljoonaa euroa. Rudus on kuulunut vuodesta 1999 lähtien maailmanlaajuisesti toiseksi suurinpaan rakennusmateroaalialan konserniin, CRH-rakennusmateriaalikonserniin, joka toimii 31 maassa ja se työllistää 85 000 työntekijää noin 3 100 toimipisteessä.

Rudus etsii kesäksi 2020 taloushallinnosta innostunutta laskuttajaa Helsinkiin – kenties juuri sinua? Toimenkuvaasi kuuluvat pääasiassa laskutukseen liittyvät tehtävät yhteistyössä myynnin kanssa, kuten tilausten hinnoittelu ja tarkistus sekä palautteiden käsittely. Laskuttajan monipuoliseen toimenkuvaan liittyy olennaisesti myös myyntilaskutuksen asiakaspalvelu niin puhelimitse kuin myös sähköpostitise. Laskuttajana teetkin tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat myös oma-aloitteinen, reipas ja huolellinen ote työhön.

Sinun ei tarvitse vielä olla alan kivikova asiantuntija – voit olla joko opintojesi alku- tai lopputaipaleella – mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla avoin ja innokas oppimaan uutta. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kesän keskeisin tavoitteesi onkin paitsi varmistaa, että Ruduksen laskutus rullaa normaalisti lomista riippumatta, myös oppia uutta laskutuksesta ja kasvaa taloushallinnon asiantuntijana!

Sinulta odotamme:

 • Relevantteja kaupallisia opintoja (AMK/YO) 
 • Aiempaa kokemusta esim. kesätöistä
 • Palveluhenkisyyttä
 • Teknistä näppäryyttä ja Excelin hallintaa
 • Sujuvan suomen lisäksi myös englannin kielen taitoa

Eduksesi katsomme:

 • Aiemman työkokemuksen vastaavista taloushallinnon tehtävistä
 • Näppituntuman toiminnanohjausjärjestelmiin, esim. SAP

Rudus tarjoaa sinulle paitsi huippukesän myös:

 • Aidon mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää omaa osaamistasi sekä kerryttää käytännön työkokemusta taloushallinnon parissa
 • Bussilastillisen uusia kavereita muiden kesätyöntekijöiden muodossa!
 • Työympäristön, jossa näkyvät yksilöä kunnioitettavat arvot, joiden mukaan Ruduksessa annetaan avointa ja rehellistä palautetta, edellytetään keskinäistä kunnioitusta ja luottamusta sekä hyväksytään yksilöllisyys ja erilaisuus
 • Kaiken tarvittavan tuen kasvaa tulevaisuuden taloushallinnon kivikovaksi asiantuntijaksi: saat kattavan perehdytyksen sekä oman “mentorin” tukemaan ammatillista kehittymistäsi
 • Joustavat työajat ja modernit tilat työvälineen hyvin kulkuyhteyksien varrella

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään su 8.3. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/rudus-laskuttaja-kesatyo-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

Ruduksesta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.rudus.fi/. Rudus tarvitsee paljon erilaista osaamista onnistuakseen tehtävässään, joten tutustu myös eri alojen ruduslaisiin tuotannosta hallintoon osoitteessa: https://www.rudus.fi/rudus-yrityksena/tyopaikat/tutustu-ruduslaisiin. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö ja tiiminvetäjä Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400 mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin konsultiksi Rudukselle.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme PAMin harjoittelijatiimiin kaupallisen alan opiskelijaa, esimerkiksi markkinoinnin, strategia- tai henkilöstöjohtamisen tai tuotantotalouden opinnoista!

Etsimme nyt uran alkutaipaleella olevaa oma-aloitteista Assistant controlleria osaksi Continental Rengas Oy:n sekä BestDrive Finland Oy:n tiivistä taloustiimiä Espoon Leppävaaraan!

Rahoitusalan softaa kehittävä kansainvälisesti palkittu ohjelmistoyritys MORS Software etsii nyt uraansa aloittelevaa talenttia tiiviiseen joukkoonsa kasvamaan!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen