Wihuri Oy Metro-tukku

Laskutusassistentti

Julkaistu 12.07.2021

Laskutusassistentti

Wihuri Oy Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista, joka huolehtii päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. He palvelevat koko maan kattavan toimitusmyynnin, Metro-pikatukkuverkoston ja emetro.fi:n kautta. Wihurin Metro-tukun logistiikkakeskus sijaitsee Vantaan Viinikkalassa. Heillä on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta ja he kuuluvat kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Wihuri Oy Metro-tukun visio on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. Wihurin Metro-tukusta voit lukea lisää täältä.

Etsimme Wihurin Metro-tukun myyntilaskutuksen tiimiin uutta innokasta Laskutusassistenttia! Tiiviissä tiimissä tehtäväkenttä on monipuolinen ja laskutus pitää sisällään asiakas- ja toimittajalaskutusta. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa laskutusta, laskutusprosessien seurantaa ja prosessien oikeellisuuden varmistamista, laskureklamaatioiden käsittelyä sekä sähköisen laskutuksen ylläpitoa ja seurantaa. Työtilanteen ja kiinnostuksesi mukaan sinun on mahdollisuus myös osallistua erilaisiin kehitysprojekteihin. Metro-tukulla on laskutuksessa käytössä SAP.

Haussa tehtävään on tiimipelaaja, joka innostuu uudesta ja on valmis hyppäämään kehittyvään tiimiin ja organisaatioon. Tärkeää on, että olet oma-aloitteinen ja itsenäinen tekijä, joka viihtyy asiakaspalveluroolissa ja pystyy toimimaan tehokkaasti myös kiireen keskellä. Laskutuksen rooli vaatii myös tarkkuutta ja numero-orientoituneisuutta.

Etsimme henkilöä aloittamaan tehtävässä elokuun lopulla tai syyskuun alussa. Tehtävä on määräaikainen, toukokuuhun 2022 asti, mutta rooli on myös mahdollista vakinaistaa määräaikaisuuden jälkeen.

Hakijalta odotetaan:

  • Kaupallista koulutusta, esim. merkonomi/tradenomi
  • Taloushallinnon prosessien tuntemusta – aiempaa työkokemusta esimerkiksi myyntireskontran tai laskutuksen parista
  • MS Officen perustaitoja, SAP-osaaminen nähdään tehtävässä etuna
  • Oma-aloitteisuutta ja oppimishaluista asennetta tekemiseen
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalvelulähtöisyyttä sekä paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja
  • Sujuvaa suomen ja perustason englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito nähdään etuna

Wihuri Metro-tukku tarjoaa sinulle:

  • Monipuolisen työtehtävän mielenkiintoisessa ja haastavassa toimintaympäristössä – päivät ovat erilaisia ja työtehtävistä löytyy haastetta
  • Työtehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi yhteistyössä talouden asiantuntijoiden kanssa ja ammattimaisessa ympäristössä
  • Monialakonsernin tarjoamat mahdollisuudet myös tulevaisuudessa – pääset osaksi suomalaista kansainvälisesti toimivaa yritystä, joka kehittyy jatkuvasti ja jolla on vahva historia
  • Viihtyisän työympäristön logistiikkakeskuksessamme Viinikkalassa sekä hyvät työsuhde-edut, kuten laadukkaan työterveyshuollon, työkyvyn ja -hyvinvoinnin tuen. Etätyötä pystyt tekemään noin kolme päivää viikosta.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään keskiviikkoon 28.7.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tehtävään liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Wihuri Oy:n Credit Manageriin Kari Rahkoon (+35840 1546 752) tiistaina 13.7. klo 12-13 tai keskiviikkona 14.7. klo 12-13. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Wihuri Oy Metro-tukun palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Laskutusassistentti

Kyrö Distillery etsii nyt numeroista ja analytiikasta innostunutta Controlleria liittymään osaksi iloista ja intohimoista “ruisperhettä” joko Helsingin tai Isonkyrön toimipisteelle! Tämä on hieno mahdollisuus syventää osaamistasi taloushallinnon tehtävissä, sillä kasvavassa yrityksessä tehtäväkenttäsi on aidon monipuolinen ja vaihteleva.

NeonAudit etsii nyt kolmea Tilintarkastusassistenttia liittymään joukkoonsa kevääksi 2022! Tilintarkastusassistentin roolissa pääset tutustumaan kokonaisvaltaisesti PK-yritysten tilintarkastusprosessien eri vaiheisiin sekä kerryttämään merkityksellistä oman alan työkokemusta esim. opintojen ohella.

Laskutusassistentti

Business Tampere etsii nyt osa-aikaista taloushallinnosta ja kirjanpidosta kiinnostunutta taloushallinnon assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Taloushallinnon assistenttina pääset kerryttämään käytännön osaamista erilaisten taloushallinnon työtehtävien parissa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen