Finnprofiles

Mekaniikkasuunnittelija

Julkaistu 25.02.2021

FinnProfiles on kotimainen tiiviste- ja eristeratkaisuvalmistaja, jonka tuotantotehtaat sijaitsevassa Sastamalassa ja Iissä. FinnProfiles on erikoistunut yksilöllisten profiiliratkaisujen suunnitteluun ja valmistukseen yrityksille, jotka arvostavat korkeaa laatua ja projektiosaamista. FinnProfiles on jo 30 vuoden ajan toimittanut valmistamiaan tiiviste- ja eristeratkaisuja lukuisille eri teollisuustoimialoille, kuten rakennus-, meri-, raide- ja lääketeollisuudelle ympäri maailman. Tutustu lisää täällä.

Kotimainen tiiviste- ja eristeratkaisuvalmistaja Finnprofiles etsii pohjoisen tiimiinsä Mekaniikkasuunnittelijaa luomaan asiakasta ja tuotantoa palvelevaa uudistunutta suunnittelutoimintoa. Suunnittelutoiminnan ydin tulee olemaan 3D-mekaniikkasuunnittelussa ja elastomeerien simuloinnissa. Tehtävässä saat läpileikkaavan katsauksen eri teollisuuden aloille, sillä Finnprofiles valmistaa tiivisteratkaisuja niin sairaala- ja lääketeollisuuteen kuin raide-, meri-, rakennus-, kuljetus ja kone- ja laiteteollisuuteen.

Pääpaino päivittäisissä työtehtävissä tulee olemaan tuotteiden, kuten suulakepuristettujen silikoni-, kumi- ja TPE-profiilien ja kokoonpanojen piirtämisessä sekä niiden toleranssitarkastelussa ja mittapiirustusten tekemisessä. Työhön sisältyy asiakastapaamisia, joissa kartoitetaan tarpeita sekä sovitaan raamit tuleville projekteille. Liityt osaksi Iin tehtaan 20 henkistä tiimiä, mutta suunnittelutyön osalta teet tiivistä yhteistyötä Sastamalan tehtaan suunnittelijan kanssa. Emme odota sinun olevan elastisten materiaalien asiantuntija, sillä Finnprofilesin osaavalta asiantuntijajoukolta saat tukea päivittäiseen tekemiseen.

Työtehtäväsi pähkinänkuoressa:

 • Mekaniikkasuunnittelun projektityö – Määrittelet asiakkaan kanssa projektien sisällön sekä teet niihin liittyvää 3D-mekaniikkasuunnittelua ja elastomeerien simulointia. Asiakastapaamisia on niin suomalaisten kuin ulkomaalaisten asiakkaiden kanssa.
 • Suunnitteluyksikön kehitystyö – Kehität yhdessä Sastamalan tehtaan suunnittelijan kanssa Finnprofilesin suunnittelutoimintoa. Toiminnon tavoitteena on olla asiakkaan kumppani tiivisteiden suunnittelussa ja tuottaa lisäarvoa asiakkaan ratkaisuihin.

Toivomme, että sinulla olisi:

 • Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (esim. kone- tai materiaalitekniikka)
 • Kokemusta 3D -suunnittelusta ja 3D -rakenteiden simuloinnista.
 • Mahdollisuutta matkustamiseen ja halua tehdä asiakasyhteistyötä.
 • Yhteistyökykyä valmistustoiminnan kanssa tuotteiden valmistettavuuden parantamiseksi.

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden olla luomassa uutta palvelukonseptia asiakkaillemme ja jättämään oman kädenjäljen Finnprofilesin tarinaan
 • Monipuoliset suunnittelutehtävät, jotka tarjoavat sinulle uusia oppimisen kokemuksia pitkällä aikavälillä
 • Nykyaikaiset työkalut ja mahdollisuuden työkaluvalikoiman kehittämiseen
 • Kilpailukykyisen palkkauksen, joka määrittyy oman osaamistasosi mukaan
 • Joustavat työajat sekä mahdollisuuden etätyöhön

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään 16.3.2021 mennessä. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Finnprofiles Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.finnprofiles.com/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen