Nuorempi IV-työnjohtaja

Julkaistu 07.08.2019

UVL Talotekniikka on vahvasti Keski-Uusmaalainen yritys. Toimimme pääkaupunkiseudun lisäksi aina Riihimäelle asti. Yhteistyökumppaneitamme ovat isot ja keskisuuret rakennusliikkeet. Meidän erikoisalaamme on LVI-urakointi. Meiltä luonnistuvat sekä kokonaisvaltaiset urakat, materiaalitoimitukset sekä näiden yhdistelmät. Suoritamme putki- ja ilmanvaihdon urakointia uudistuotannon ja korjausrakentamisen kohteissa. Varsinaisen putkityön lisäksi palvelemme asiakkaitamme eristys-, säätö- ja talotekniikka-automaatioon liittyvissä tehtävissä.

UVL Talotekniikka etsii tiimiinsä kehittymishaluista IV-työnjohtajaa pääkaupunkiseudun kohteisiin! Toimenkuvaasi sisältyy monipuolisia työnjohdollisia tehtäviä työmailla pääkaupunkiseudulla sekä UVL Talotekniikan toimistolla Järvenpäässä. Toimit linkkinä asennustiimin, LVI-suunnittelijoiden, urakoitsijoiden sekä muiden sidosryhmien välillä. Työmaalla tärkein tehtäväsi on varmistaa UVL-Talotekniikan asentajien työn sujuvuus. Pidät huolen siitä, että avaimet ovat hallussa ja piirustukset valmiina, kun projektit starttaavat. Toimit siis tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, työskennellen alkuun kokeneemman työnjohtajan rinnalla. Kohteemme vaihtelevat isoista monitoimirakennuksista pienempiin kohteisiin. Teemme laajasti projekteja niin uudis- kuin saneerauspuolella. Tästä pääset katsomaan tekemiämme kohteita: http://www.uvl.fi/referenssit/

Toimistolla toimenkuvaasi kuuluu asiakasviestintään sekä muuhun projektinhallintaan – ja aikataulutukseen liittyvät tehtävät. Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan tehtäviisi voi kuulua mahdollisesti myös muita tehtäviä. Etsimällämme henkilöllä on LVI- tekniikan korkeakoulutausta (vähintään 3. vuosikurssi) sekä intoa hypätä mukaan UVL-Talotekniikan osaavaan työyhteisöön. Olet joustava ja ulospäinsuuntautunut osaaja, joka ei karta asiakastyötä. Työmaat sijaitsevat ympäri PK-seutua, joten tarvitset tehtävässä B-ajokortin.

Hakijalta odotetaan:

  • LVI-tekniikan korkeakouluopintoja (vähintään 3. vuosikurssi)
  • Perinteisten toimistotyökalujen hallintaa (esim. Ms Office)
  • Joustavaa asennetta sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja
  • B-ajokorttia sekä halukkuutta oman auton hankintaan

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Työkokemusta työmaalta (esimerkiksi LVI-asentajan tehtävistä)

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja työ on sovittavissa elämäntilanteesi (esim. opiskeluiden) mukaan. Mikäli sinun elämäntilanteeseesi sopii alkuun paremmin osa-aikainen työ, niin sekin onnistuu. Toivomme kuitenkin, että viihdyt kanssamme täysipäiväisesti pidempäänkin. Työyhteisömme arvot perustuvat luottamukseen, vastuunkantoon sekä avoimuuteen, joten toivomme, että jaat kanssamme samat arvot. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työyhteisön missä työntekijöistä välitetään ja heihin satsataan. UVL-Talotekniikka tarjoaa sinulle kattavat työterveysedut, kilpailukykyisen palkkauksen sekä erittäin hyvän tilaisuuden itsensä kehittämiseen ja urapolkuun eteenpäin!

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään ke 21.8.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/uvl-talotekniikka-oy-nuorempi-iv-tyonjohtaja-8-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

UVL-Talotekniikasta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.uvl.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Cécil Fagerström (puh. +358 50 505 3170, cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme UVL-Talotekniikan palvelukseen. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

LVI-urakoinnin asiantuntijayritys KLA Talotekniikka Oy etsii pääkaupunkiseudun tiimiinsä LV- ja IV- projektipäällikköä!

Ready to take on new challenges as an Embedded Systems Developer with the world-leading video electronics testing company? Unigraf is looking for an Embedded Systems Developer!

Haluatko kehittyä järjestelmäkonsultoinnin asiantuntijaksi? Etsimme nyt palveluhenkistä juniorikonsulttia CSI Helsingin konsulttitiimiin Sörnäisiin – kenties juuri sinua?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa aTalentin markkinointijohtaja Outi Mäkinen ja toimitusjohtaja Niklas Huotari keskustelevat siitä mitä yritykset odottavat uransa alkuvaiheessa olevilta työntekijöiltä.

Sini Savonmäki flyttade från Keuru till Åland 2004. Det som skulle bli ett mellanår efter studenten blev något helt anna...

Tässä podcastissa keskustelemme #mimmitkoodaa ohjelman Milja Köpsin kanssa tavoista saada enemmän naisia ohjelmistoalalle.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen