Taloushallinnon assistentti

Julkaistu 20.06.2019

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle, joille haluamme tarjota ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele. S-Pankki on jo seitsemän kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää.

Etsimme S-Pankin taloushallinnon tiimiin Taloushallinnon assistenttia kesän ajaksi Ässäkeskukseen Helsinkiin! Tässä roolissa avustat tiimiä erilaisissa taloushallinnon tehtävissä. Työtehtäviisi kuuluu mm. osto- ja myyntireskontran hoitoa sekä avustavia kirjanpidon tehtäviä ja täsmäytyksiä. Käytät työssäsi eri järjestelmiä ja työkaluja, kuten SAP:ia, Basware IP:tä ja Exceliä. Työnkuvaa on mahdollista jonkin verran muokata osaamisesi mukaan.

Toivomme, että olet opinnoissasi suuntautunut taloushallintoon tai muuhun relevanttiin alaan ja kartuttanut jotain taloushallinnon kokemusta esimerkiksi kesätöiden kautta. Työotteeltasi olet tarkka ja täsmällinen, etkä vierasta rutiineja. Autat mielelläsi muita ja tartut oma-aloitteisesti toimeen.

Tehtävä tarjoaa hyvän tilaisuuden uransa alussa olevalle tai jo kokeneemmalle taloushallinnon osaajalle päästä työskentelemään monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa. Tiiviissä seitsemän hengen tiimissä apu on tarvittaessa lähellä ja pääset oppimaan osaavilta kollegoiltasi. Toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian heinäkuun alkupuolella. Tehtävä on määräaikainen kesätyö kestoltaan noin 2 kuukautta.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittää taloushallinnon osaamistasi
  • Tilaisuuden kerryttää merkityksellistä työkokemusta Suomen vastuullisimmaksi valitussa pankissa
  • Osaavan tiimin tuen, jossa apu on lähellä

Hakijalta odotamme:

  • Soveltuvia kaupallisia opintoja (esim. laskentatoimi)
  • Kokemusta jostakin taloushallinnon avustavista tehtävistä (esim. kesätöiden kautta)
  • Tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta
  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsomme:

  • Aiemman kokemuksen reskontran hoidosta ja kirjanpidon avustavista tehtävistä
  • Osaamisen SAP ja Basware IP -järjestelmistä

Oletko sinä etsimämme Taloushallinnon assistentti S-Pankin tiimiin? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 30.6. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/s-pankki-taloushallinnon-assistentti-6-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja etenemme potentiaalisten kandidaattien kanssa jo hakuajalla.

S-Pankista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa 26.6. saakka aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Vilma Järvinen (050 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi) ja 27.-28.6. Rekrytointipäällikkö Mia Paatsalo (050 468 0610, mia.paatsalo[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi S-Pankille.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme SOK IT:lle osa-aikaista Assistenttia, jonka tehtäviin kuuluu taloudenhallinnan laskennan ja raportoinnin tehtävät!

Tesi is now looking for a full-time, fixed-term (6 months) Communications Trainee with a curious mindset and proactive working style!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen