HR as a Service

Tavoitteletteko nopeaa kasvua? Tarvitsetteko väliaikaista apua rekrytointeihin tai perehdytyksiin? Haluatteko ehkäistä organisaationne HR-prosessien pullonkauloja tai piristää kulttuuria ja työnantajamielikuvaa? HRaaS on teitä varten kaikissa näissä tapauksissa.

Mikä on HR as a Service?

HR as a Service tarjoaa ratkaisuja henkilöstöhallinnon ja johtamisen eri haasteisiin. Palvelu soveltuu monenlaisiin tarpeisiin projektiluontoisista henkilöstöhallinnon tehtävistä yrityksenne HR:n strategiseen kehittämiseen.

 

Miksi käyttää HRaaS-palvelua?

HRaaS auttaa huolehtimaan yrityksenne tärkeimmästä resurssista: ihmisistä. Palvelun avulla pysytte ajan tasalla työsuhteiden elinkaariin liittyvissä tehtävissä ja velvollisuuksissa sekä kehitätte liiketoimintaanne ja työyhteisönne kasvua tukevia prosesseja. Saatte tueksenne aTalentin onnistumaan innostuneet konsultit, jotka auttavat huolehtimaan muun muassa HR:ään liittyvistä lakisääteisistä velvollisuuksista, kehittämään liiketoimintaanne tehostavia prosesseja sekä varmistamaan yrityksenne tavoitteisiin pääsemisen.

Keille HRaaS-palvelu sopii?

Kasvuyritykset

Voimakkaan kasvun keskellä henkilöstön harteille kasaantuu nopeasti uutta työkuormaa ja yhdenkin työntekijän vastuulla saattaa olla useita eri asiantuntijarooleja. Jotta henkilöstö voi menestyä ja voida hyvin kiireen keskellä, tarvitaan sujuvia HR-prosesseja. Me autamme teitä rakentamaan organisaatiollenne HR-funktion, joka vahvistaa kasvua ja tiiminne voi keskittyä olennaiseen, eli ydinliiketoimintaanne.

Yritykset, joilla on väliaikainen tarve ulkoiselle HR:n tuelle

Tyypillisiä tällaisia tilanteita ovat erilaiset lakisääteiset vapaat, jolloin tarvitaan tuuraajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Usein tehtävään sopivan henkilön rekrytointi ja perehdyttäminen saattaa kuitenkin kestää useita kuukausia. HRaaS-konsulttitiimiin tukeutuminen on kevyempi ja joustavampi vaihtoehto esimerkiksi vanhempain- tai vuorotteluvapaalle siirtyneiden vakituisten työntekijöiden sijaisuuksiin – tai vaikkapa rekrytointien ulkoistamiseen kiireaikoina.

Yritykset, jotka kaipaavat toimintatapojen piristystä

Mikäli kaipaatte tuoreita näkemyksiä yrityksenne toimintatavoista, etsitte tapoja innostaa henkilöstöä tai päivittää jo olemassa olevia prosesseja, aTalentin motivoitunut ja onnistumaan innostunut konsulttitiimi auttaa teitä mielellään.

Yritykset, jotka haluavat kehittää työnantajamielikuvaansa

Työmarkkinoilla kilpailu parhaista osaajista on kovaa. HRaaS-palvelun avulla tunnistatte yrityksenne kilpailuvaltit, tavoitatte teille tärkeät kohderyhmät ja houkuttelette parhaat osaajat töihin yritykseenne.

Tutkimus korkeakoulutettujen odotuksista palkkaan ja työhön liittyen.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen

 

HRaaS-palvelu tarjoaa ratkaisuja ja apua seuraaviin HR-tehtäviin:

Työsuhteen elinkaari:

 • Rekrytointi
 • Perehdytys
 • Suorituksen johtaminen
 • Osaamisen kehittäminen
 • Palkitseminen ja työsuhde-edut
 • Työntekijäkokemuksen kehittäminen
 • Exit-keskustelut ja työsuhteen päättäminen

Johtaminen ja kulttuuri:

 • Esimiesten kouluttaminen rekrytointiprosesseihin
 • Työnantajamielikuvan kehittäminen
 • Milleniaalien johtaminen

Työnantajan lakisääteiset velvollisuudet:

 • Työlainsäädäntö ja työehtosopimukset
 • Työterveysyhteistyön ja työhyvinvoinnin kehittäminen
 • Työkykyjohtaminen ja henkilöstön hyvinvointi
 • Henkilöstöön liittyvät lakisääteiset suunnitelmat

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Mia ja muut asiantuntijamme kertovat mielellään lisää, miten HRaaS voi auttaa teidän yritystänne.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen

Lue blogistamme

Usealle ensimmäiset kokemukset esihenkilötyöstä tulevat vastaan eri uravaiheissa. Jotkut tekevät esihenkilöiden ydintöit...

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Tässä podcastissa kerromme kuinka paljon rekrytointi maksaa ja mistä rekrytoinnin hinta muodostuvat.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen