aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

StudiotecBusiness Controller

Etsimme nyt Studiotecin tiimiin liiketoiminnan sparrailusta innostuvaa Business Controlleria - olisitko se sinä? Nyt tarjolla oleva rooli on organisaatiossa täysin uusi, monipuolinen ja tehtävän painotukset tulevat kehittymään liiketoiminnan tarpeiden sekä valittavan henkilön osaamiset huomioiden.

Business Controllerina pääset toimimaan Studiotecin liiketoiminnan ytimessä ja tukemaan sekä maahantuonnin ja tukkuliiketoiminnan että projekti- ja palvelumyynnin liiketoimintayksiköitä talouden näkökulmasta. Teet tiivistä yhteistyötä muutaman hengen taloustiimin sekä erityisesti liiketoimintayksiköiden vetäjien kanssa, tuottaen päätöksenteon ja kehitystyön tueksi erilaisia ennusteita, analyysejä ja raportteja, esim. kannattavuuteen, varastonhallintaan ja kustannusrakenteeseen liittyen. Pääset tukemaan erityisesti myynnin kehitystä ja strategista suunnittelua esimerkiksi kassavirta- ja skenaariolaskelmilla ja ennusteilla, mutta myös operatiivista tekemistä esim. osallistumalla projektien hinnoitteluun ja vastaamalla toimittajasopimuksiin liittyviin kysymyksiin.

Arvostamme aktiivista otettasi liiketoiminnan tukemiseen ja kehitysideoitasi prosessien ja toimintamallien sekä koko liiketoiminnan kehittämiseksi, jota tukee sekä aiempi kokemuksesi että näppäryys digitaalisten työkalujen parissa. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotammekin aiempaa kokemusta CRM- ja BI-työkalujen käytöstä, sekä innokkuutta ja näkemystä työkalujen aktiivisempaan hyödyntämiseen ja prosessien automatisointiin. Pääset Business Controllerina myös toimimaan Power BI -raportointijärjestelmän pääkäyttäjänä ja raportoinnin kehittäjänä. Studiotec tarjoaa sinulle vakaan ja kehittyvän työyhteisön, jossa pääset aidosti vaikuttamaan tehtävänkuvaasi ja osallistumaan koko organisaation toiminnan kehittämiseen.

Sinulta odotamme:

 • Vähintään muutaman vuoden kokemusta johdon laskentatoimen tehtävistä ja liiketoiminnan johdon tukemisesta laskelmien ja raporttien avulla

 • Kykyä käsitellä ja visualisoida dataa

 • Relevanttia koulutustaustaa, esim. laskentatoimen ja/tai tuotantotalouden korkeakouluopinnoista

 • Toimeentarttuvaa, liiketoimintalähtöistä ja aikaansaavaa työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

 • Vahvaa Excel-osaamista ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä helposti. Lisäksi arvostamme kokemustasi MS Dynamics 365 Business Central -toiminnanohjausjärjestelmän ja Power BI:n käytöstä ja kehittämisestä

 • Hyvää suomen ja englannin kielitaitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aiempi kokemus maahantuonti- ja tukkukauppa- sekä projektiliiketoimintaa tekevistä organisaatioista

 • MS Dynamics Business Central sekä Zoho CRM-osaaminen

 • Aiempi kokemus talouden prosessien ja automatisoinnin kehitystehtävistä ja projektinhallinnasta

Studiotec tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa pääset kehittämään yhteisiä prosesseja ja tukemaan oman työsi kautta Studiotecin päätöksentekoa ja liiketoiminnan kehitystä

 • Kannustavan työyhteisön tuen ammatilliselle kehitykselle ja hyvän perehdytyksen

 • Joustavat työajat ja viihtyisät toimistotilat Espoossa, jonne pääset sujuvasti julkisilla tai omalla autolla - parkkipaikkoja on hyvin tarjolla

 • Aktiivisen, matalahierarkisen ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön, jossa järjestetään myös työhyvinvointia edistäviä tapahtumia ja retkiä säännöllisesti

 • Laajat työterveyshuollon palvelut Mehiläisessä

 • Kiinteän kuukausipalkan lisäksi kattavan Edenred-etukokonaisuuden, sisältäen lounas- ja virike-edun, joita pystyt myös halutessasi hyödyntämään työmatka-, hieronta- ja hammashuollon palveluissa

Käytännön asiat:

Tässä vakituisessa ja kokoaikaisessa/osa-aikaisessa tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Studiotecin palvelukseen. Tehtävässä aloitus sovitaan erikseen valittavan henkilön kanssa, ja on joko mahdollisimman pian tai kesälomien jälkeen. Studiotecin toimisto sijaitsee Espoossa ja odotamme sinulta valmiutta työskennellä aktiivisesti toimistolla muun tiimin kanssa, osittainen etätyö sovittavissa. Tehtävän kuukausipalkka neuvotellaan ehdokaskohtaisesti.

Kiinnostuitko?

Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 26.5.2024 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Studiotecistä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.studiotec.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).


Hae nyt

Studiotec Oy on johtava äänentoiston, valaistusratkaisujen, sekä esitys- ja turvatekniikan palvelu- ja projektitoimija sekä maahantuoja. Studiotec tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta, asennukseen ja ylläpitoon asti - yksittäislaitteista aina laajimpiin järjestelmäkokonaisuuksiin asti, myös käyttöpalveluna.

Studiotec toteuttaa asiakkailleen AV-projekteja erilaisiin tiloihin, kuten esimerkiksi oppilaitoksiin, teattereihin, monitoimitaloihin, ravintoloihin, laivoihin, kirkkoihin, urheilukeskuksiin ja yritysten ja julkisten tahojen toimitiloihin. Merkittäviin AV-toteutuksiin kuuluvat mm. Finavia Aukio Helsinki-Vantaan lentokentällä, Helsingin keskustakirjasto Oodi ja Nokia Areena. Yhtiö edustaa Suomessa yksinoikeudella kymmeniä tuotemerkkejä, joista tärkeimpiin kuuluvat mm. AKG, JBL, Crown, Focusrite, Audio-Technica, ETC ja Martin Lighting.

Studiotec on perheyritys, joka on toiminut alalla yli 40 vuotta. Liikevaihto on vuosittain noin 15 M€ ja yhtiö työllistää 60 alan ammattilaista. Toimitilat ovat Espoon Viherlaaksossa.

Lue lisää Studiotecistä: www.studiotec.fi

Business ControllerStudiotec

SijainnitEspoo

Työntekopaikkaon-site

TyötehtäväTaloushallinto ja tilintarkastus

KokemusMid level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy26.05.2024

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat