Opiskelija, tervetuloa takaisin!

17.08.2018 | Katariina Karttunen | 3min luettava

Olitpa sitten ensimmäistä kertaa astumassa korkeakoulun ovista sisään, palaamassa lomalta tai kesätöistä opiskelun pariin tai muuten vain arki kutsuu jälleen, mahtavaa saada Sinut takaisin!

Syksyn alkaessa uudet mahdollisuudet odottavat taas niin fukseja kuin vanhempiakin konkareita. Opiskelijoiden tukena onkin monia toimijoita, jotka auttavat navigoimaan uusien mahdollisuuksien parissa ja helpottavat tietäsi etsiessäsi juuri Sinulle sopivaa paikkaa opiskelijayhteisössä.  Kerryttäessäsi kokemusta koulussa opintojen parissa, vapaaehtoistoiminnassa tai harrastusten kautta, opit valtavasti asioita, joista on sinulle hyötyä myös siirtyessäsi pikkuhiljaa työelämään. Me aTalentilla autamme sinua tunnistamaan parhaat puolesi ja tuemme sinua työurasi ensimetreiltä aina valmistumiseen ja pitkälle työelämään asti sparraamalla ja tarjoamalla eri elämäntilanteisiin sopivia työmahdollisuuksia opiskelijoille ja vastavalmistuneille.

Ensimmäinen askel, jonka voit ottaa vaikka heti, on luoda profiili jäsenrekisteriimme. Rekisterimme kautta välitämme relevantteja työpaikkailmoituksia opintotaustasi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaan suoraan sähköpostiisi. Liittymällä rekisteriin ja pitämällä sen päivitettynä, saat aina ensimmäisenä tiedon työmahdollisuuksista, jotka sopisivat just Sulle.

Luo (tai päivitä) profiili ja ota askel kohti oman alasi hommia TÄSTÄ

____________________________________________________

Miten muuten aTalent voi jeesata just Sua?

CV:n ja hakemuksen kirjoittaminen – Miten oma osaaminen tuodaan esiin?

LinkedIn – näin syntyy huippuprofiili

Työnhakijoiden oman vinkkipankin löydät täältä!

____________________________________________________

Tarjoamme jatkuvasti myös blogissamme vinkkejä työnhakuun ja uraan liittyen, järjestämme workshoppeja ja osallistumme eri rekrytointi- ja opiskelijatapahtumiin. Meininkiämme pääset seuraamaan Facebookista, LinkedInistäTwitteristä ja Instagramista. Kannattaakin seurata eri kanaviamme, niin pysyt kartalla viimeisimmistä käänteistä!

Nähdään syksyllä!

P.S. Meidän omakin poppoo kasvaa jatkuvasti uusilla tyypeillä. Mikäli aTalentin jengiin liittyminen kiinnostaa, lisätietoa löydät TÄÄLTÄ 🙂

Lisää aiheesta

Headhunter, Sourcer, Talent Researcher… Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Näillä eri termeillä kuvaillaan rekrytoinnin ...

Picture an old brick building from 1930’s, dimmed lights,music from light funk to deep house, dozens of computers, the s...

#rekrycast podcastin ensimmäisessä jaksossa Jesse ja Outi tiivistävät miten rekrytoijat ja työnhakijat saavat kaiken irti maailman tärkeimmästä startup-tapahtumasta Slushista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen