aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

BlåkläderFinance Coordinator (Sales Development)

Etsimme nyt Blåkläderin tiimiin aikaansaavaa ja numerotarkkaa Talouskoordinaattoria - olisitko se sinä?

Tarjolla on hyvin monipuolinen tehtävänkuva, jossa pääset toimimaan tiiviissä yhteistyössä sekä Blåkläderin myynti- että taloustiimin kanssa ja tukemaan liiketoiminnan kehitystä talouden näkökulmasta. Koordinaattorin rooli on Blåkläderillä uusi, ja tulee muokkautumaan liiketoiminnan tarpeiden ja valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Talouskoordinaattorin tehtävässä saat vastuullesi esimerkiksi:

 • Myynnin KPI-mittareiden seuranta ja raportointi liiketoiminnalle

 • Myyntireskontran tehtävät, kuten laskutus ja saatavien seuranta

 • Talouden muiden avainlukujen seuranta ja kuukausiraportointi konsernin suuntaan yhdessä taloustiimin kanssa

 • Myynnin tukeminen tarjouslaskennassa (esim. laskelmien ja -pohjien valmistelu) ja tilausprosesseissa

 • Kehitysprojektit, esim. uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton tukeminen

Pääset perehtymään rooliisi Sales Manager Tomaksen ja CEO Thomaksen sekä Sales Controller Oskarin johdolla ja näkemään laaja-alaisesti, miten keräämääsi tietoa ja dataa hyödynnetään myynnin johtamisessa ja kehittämisessä. Etsimme nyt tyyppiä, joka nauttii monipuolisista tehtävistä ja on mukavuusalueellaan sekä tiimi- ja asiakastyössä että itsenäisemmissä vastuissa. Blåkläder arvostaa kokemuksesi sijaan positiivista ja proaktiivista asennetta, sekä kykyä ja potentiaalia kasvaa tehtävään ja halua jatkaa kehittymistä tiimissä.

Mitä odotamme sinulta?

 • Aiempaa kokemusta taloushallinnon tai esimerkiksi myynnin tuen työtehtävistä sekä kaupallisen alan koulutustaustaa, voit olla urallasi jo kokeneempi osaaja tai vasta raivaamassa tietä oman alan ensimmäiseen vakituiseen rooliin

 • Palveluhenkisyyttä, numerotarkkuutta sekä paloa hyödyntää analytiikkaa liiketoiminnan ja erityisesti myynnin kehittämisen tukena

 • Vahvaa Excel-osaamista ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä helposti. Aiempi kokemus toiminnanohjausjärjestelmän ja esim. Netvisorin käytöstä voidaan lukea eduksi, mutta ei ole vaatimus!

 • Hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielitaidon luemme eduksi

 • Positiivista asennetta ja mukavaa työkaveria, joka haluaa osallistua yhdessä tekemiseen ja osallistua Blåkläderin sekä työkalujen ja -tapojen kehittämiseen

Blåkläder työyhteisönä tarjoaa sinulle:

 • Monipuoliset työtehtävät, jossa pääset toimimaan liiketoiminnan merkittävänä tukipilarina talouden ja myynnin rajapinnassa

 • Uuden tehtävänkuvan, jota on mahdollisuus muokata omaa osaamistasi mukaan ja vastaamaan mielenkiinnon kohteitasi

 • Ammatilliseen kasvuun kannustavan ympäristön, jossa osaamisesi kehittymiseen panostetaan mm. koulutusten ja mentoroinnin avulla.

 • Vakituisen ja kokoaikaisen roolin kiinteällä kuukausipalkalla ja muita etuja, kuten virkistystoimintaa ja yhteisiä tapahtumia sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöskentelyyn

 • Tiiviin ja kannustavan tiimin tuen kansainvälisessä yrityksessä, jossa on energinen tekemisen meininki ja perheyrityksen kulttuuri!

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään tiistaina 7.2.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitettavissa maanantaina 30.1. klo 11.00-11.30 ja torstaina 2.2. klo 12.30-13.00.

Blåkläderistä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.blaklader.fi/fi. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Blåkläderin palvelukseen.


Hae nyt

Blåkläder konserni kuuluu Euroopan johtaviin raskaan sarjan työvaatetoimittajiin ja toimii tällä hetkellä 20 eri maassa. Viime vuosien vahvaa kasvua on edelleen tavoitteena jatkaa ja tähän tarvitaan motivoituneita tuloksentekijöitä. Yrityksen tavoitteena on edelleen vahvistaa asemaansa yhtenä Suomen johtavimmista raskaan sarjan työvaatemerkeistä. Blåkläderin valikoima on erittäin laaja ja arvostettu alan ammattilaisten parissa. Omalla tuotannolla ja suunnittelulla taataan toimivuus ja laatu aina pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

Finance Coordinator (Sales Development)Blåkläder

SijainnitVantaa

TyötehtäväFinancial Administration & Reporting

KokemusEntry level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy07.02.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat