aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

DicroAccount Manager

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Dicro Oy:lle Account Manageria B2B-myyntiin elektroniikan sopimusvalmistuksen alalle. Tässä kokonaisvaltaisessa myynnin roolissa pääset hallitsemaan ja kehittämään Dicron nykyisiä asiakkuuksia sekä vastaamaan uusasiakashankinnasta. Jos uskot, että sinulla pysyvät nämä langat käsissäsi, voit olla etsimämme henkilö!

Tiimin nykyinen myyntipäällikkö on jäämässä eläkkeelle, joten etsimme hänelle supliikkia seuraajaa. Eläköityminen tapahtuu vasta myöhemmin 2023 aikana, joten työskentelette myynnin parissa aluksi rinnakkain ja pidemmällä tähtäimellä kokonaisvastuu siirtyy sinulle. Etsimämme henkilö voi siis olla jo kokeneempi tekijä tai hieman uudempikin alalla, tärkeintä on asenteesi ja mielenkiintosi Dicron toimintaa kohtaan.

Tyypillisenä työpäivänä Account Managerina voit kontaktoida uusia potentiaalisia asiakkaita, seurata tarjousten etenemistä, tarkastaa asiakashintoja tai kartoittaa nykyisten asiakkaiden tarpeita esim. vierailukäynnin muodossa. Ymmärtääksesi asiakkaiden tarpeita, sinun on hyvä ymmärtää Dicron palveluvalikoimaa ja käytössä olevaa tekniikkaa, mutta tarjoamme tähän hyvän perehdytyksen ja kinkkisempiin kysymyksiin käytössäsi on aina kokeneempien tiimiläisten tuki. Työskentelysi tukena sinulla on myös muita tärkeitä sisäisiä sidosryhmiä, kuten asiakaspalvelijat, jotka ovat keskeisessä roolissa asiakasrajapinnassa ja tukenasi, jotta asiakaskokemus olisi mahdollisimman hyvä. Lisäksi tuotannon ja oston tiimit tukevat sinua esim. tarjouspyyntöjen laatimisessa ja kustannusten arvioinnissa. Tiimin hyvällä tuella pystyt keskittymään omiin päätyötehtäviisi eli myyntitoimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen sekä myyntiprosessien kehittämiseen. Työssäsi raportoit suoraan toimitusjohtajalle, ja hän toimii myös esihenkilönäsi.

Aloituspäivä on joustavasti sovittavissa, mutta tietysti odotamme sinua innolla, joten toivomme sinun liittyvän joukkoomme mahdollisimman pian.

Dicro tarjoaa sinulle:

 • Kannustavan ja joustavan työympäristön vakaassa kotimaisessa yrityksessä

 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi B2B-myynnin sekä elektroniikan sopimusvalmistuksen saralla

 • Mahdollisuuden tehdä myyntiä sinulle sekä asiakkaallesi parhaiten sopivalla tavalla.

 • Työtä mielenkiintoisten asiakasyritysten parissa. Asiakkaamme ovat esimerkiksi alansa tunnettuja huippuosaajia tai mielenkiintoisia startupeja, joiden kautta pääsee näkemään silmäyksen elektroniikkamarkkinoiden tulevaisuudesta

 • Kiinteän kuukausipalkan sekä bonus-/provisiomallin sopimuksen mukaan. Lisäksi esim. vuosittainen kulttuuri- ja liikuntaetu sekä Viron toimipisteellä vieraillessasi voit hyödyntää paikallista hierontaetua.

 • Pidemmällä aikavälillä yrityksessämme on käytössä joustava etätyömahdollisuus, mutta huomioithan että varsinkin perehdytysvaiheessa toivomme tapaavamme sinua säännöllisesti toimistolla.

Hakijalta odotetaan:

 • Kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä ja/tai asiakkuudenhoidosta

 • Aktiivista, oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa työskentelytyyliä

 • Halua räätälöidä myyntityötä asiakaskohtaisesti sekä kehittää Dicron myyntiprosesseja, sillä uskomme jatkuvaan kehitykseen

 • Hyviä MS Office-taitoja, erityisesti myyntityölle oleellista Excel –osaamista

 • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Relevantti toimialaosaaminen esim. elektroniikka-alalta

 • ERP-kokemus

 • Teknisen tai kaupallisen alan koulutus

Kiinnostuitko? Hienoa!

Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään su 29.1. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Hae mahdollisimman pian, sillä saatamme edetä potentiaalisimpien kandidaattien kanssa jo hakuaikana. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Dicron palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Eveliina Pyykkö (eveliina.pyykko(at)atalent.fi, +358 504752619). Puhelimitse tavoitat parhaiten ti 17.1. klo 10-11 ja ke 25.1. klo 16-17. Muina aikoina tavoitat Eveliinan parhaiten sähköpostin välityksellä.


Hae nyt

Dicro Oy on vuonna 1987 perustettu elektroniikka-alan sopimusvalmistaja, joka keskittyy vahvasti sopimusvalmisteisiin kaapeleihin ja johdinsarjoihin. Dicro toimittaa asiakasräätälöityjä ​​kaapeleita, piirilevykokoonpanoja, sähkömekaanisia kokoonpanoja ja valmiita tuotteita suurimmalle osalle alansa kärkiyrityksiä Skandinaviassa. Dicro on tunnettu erinomaisesta laadustaan ​​ja "can do" -asenteestaan ​​asiakkaiden keskuudessa. Asiakkaat ovat muun muassa: Lääketieteellinen elektroniikka, ympäristö, IoT, teollisuus, Telecom jne. Dicro pyrkii pitkäaikaisiin ja luottamuksellisiin asiakassuhteisiin, toimintaa ja menetelmiä jatkuvasti kehittäen - tyytyväinen asiakas tärkeimpänä tavoitteena. Innovatiivisena toimijana, toiminnan keskiössä ovat myös laatu ja ympäristöystävällisyys. Dicrosta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.dicro.fi/sivut/FI/Yritys

Account ManagerDicro

SijainnitNummela

TyötehtäväSales

KokemusEntry level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy29.01.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat