aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

DosetecTekninen myyjä teollisuusvaakojen myynnin pariin

Annostus- ja punnitusteknologian innovatiivisia ratkaisuja eri teollisuudenaloille tarjoava Dosetec nyt joukkoonsa teknistä myyjää osaksi nelihenkistä myyntitiimiä Nastolaan! Dosetec toimittaa Suomen markkinoille erilaisiin tarpeisiin Radwagin ja A&D:n laadukkaita teollisuusvaakoja, aina pöytä- ja lattiavaaoista erilaisiin varaosiin sekä suur- ja piensäkityslaitteisiin. Dosetecin asiakaskunta on tunnettu ja monipuolinen: joukossa on muun muassa elintarviketeollisuuden isoja toimijoita, kuten Fazer, Valio, Saarioinen, Vaasan & Atria, sekä myös muita teollisuuden kärkiyrityksiä, kuten Wärtsilä.

Teknisenä myyjänä vastaat nimettyjen vakiovaakojen myyntiprosessista, aina asiakkaiden tarpeiden selvittämisestä tarjouksiin sekä tarvittavien vaakojen hankintaan. Myyntisyklit ovat nopeita ja myyt pääosin jo olemassa oleville asiakkaille; uusasiakashankintaa kuitenkaan unohtamatta! Myyntiprosessin lisäksi vastaat vakauskelpoisten komponenttien yhteensopivuuden tarkistamisesta ja vaa’an valmistelusta ulkopuolisen tarkastajan hyväksyttäväksi. Osaamisesi karttuessa pääset myöhemmin laajentamaan rooliasi myös projektimyynnin puolelle, jolloin toimenkuvaasi kuuluvat pidempikestoiset ja kustomoidut annostusjärjestelmäprojektit.

Voit olla urasi alkupuolella oleva myyjä tai jo kokeneempi tekijä; tärkeintä on aito kiinnostus teknistä myyntityötä kohtaan. Haluat oppia Dosetecin toimittavat ratkaisut hyvin, jotta pystyt tarjoamaan asiakkaille parhaiten sopivia ratkaisuja. Tehtävässä toimit aktiivisesti sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Tukenasi tehtävässä toimii koko Dosetecin tiimi: sinulta toivomme ratkaisukeskeistä ja oppimishaluista asennetta sekä aitoa kiinnostusta teknistä myyntityötä kohtaan.

Odotamme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta myyntitehtävistä - teknisen myynnin kokemuksesta on iso etu

  • Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa tai vaihtoehtoisesti teknistä kiinnostuneisuutta sekä valmiutta ottaa asiakkaiden tekniset tarpeet haltuun

  • Ajokorttia ja valmiutta ajoittaiseen matkustamiseen

  • Hyvää suomen kielen lisäksi englannin kielen osaamista

Dosetec tarjoaa sinulle:

  • Mielenkiintoiset ja nimekkäät asiakkaat sekä alalla tunnetun, jo vuodesta 1954 toimineen yrityksen brändin, jotka siivittävät sinut työssäsi alkuun - referensseihin pääset tutustumaan tarkemmin täällä!

  • Työnkuvan, jossa on myös hyvät mahdollisuudet kasvulle ja työnkuvan laajentamiselle projektimyynnin puolelle

  • Monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän, hyvän perehdytyksen ja tukea tiimiltä päivittäisessä työssäsi

  • Paikan tiiviissä ja hyvähenkisessä työyhteisössä, vakavaraisessa perheyrityksessä - Dosetecilla ihmiset sitoutuvat mielellään pitkäksikin aikaa ja tiimi viihtyy hyvin toimistolla

  • Kilpailukykyisen ja motivoivan palkkauksen, joka koostuu perehdytysjakson kiinteän palkan jälkeen pohjapalkasta sekä provisio-osuudesta

  • Konkreettisia työsuhde-etuja, kuten puhelinedun, liikunta- ja kulttuurisetelit, laajan työkykyvakuutuksen sekä vuosittaisen työnantajan kustantaman joulukinkun!

Oletko etsimämme henkilö Dosetecille?

Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 12.2. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Doseteciin voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://www.dosetec.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa alkaen Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Dosetec Exact Oy:n palvelukseen.


Hae nyt

Dosetec Exact Oy suunnittelee, markkinoi ja valmistaa Dosetec-annostusjärjestelmiä sekä punnitus- ja annostuslaitteita eri teollisuudenaloille liki 70 vuoden kokemuksella. Asiakkaamme toimivat pääasiassa elintarvike-, rakennusaine-, kemian-, muovi- ja terästeollisuudessa, mutta tuotteemme ja järjestelmämme ovat mukautettavissa myös muiden teollisuusalojen vaatimusten mukaisiksi. Päämarkkina-alueitamme ovat Suomi, Skandinavia ja Baltian maat.

Tekninen myyjä teollisuusvaakojen myynnin pariinDosetec

SijainnitNastola

TyötehtäväSales

KokemusMid level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy12.02.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat