aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

Pohjolan VoimaProjektipäällikkö tuotannon kehitykseen

Yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä, Pohjolan Voima, etsii nyt Projektipäällikköä tuotannon kehittämisen pariin Helsinkiin.

Roolissasi vastaat tuotannon kehitysprojekteista ja teknologiaselvityksistä erityisesti lämmön ja sähkön yhteistuotantolaitosten osalta. Projektit voivat liittyä esimerkiksi laitoksen säädettävyyden tai energiatehokkuuden parantamiseen ja työskentelet samanaikaisesti useamman projektin parissa. Tehtäviisi kuuluu kehitysehdotusten tekeminen, niiden suunnittelu, resursointi sekä toteutus. Lisäksi vastaat esityksistä ja päätösehdotuksista tuotantoyhtiöiden käyttötoimikunnille ja hallituksille. Tehtävääsi kuuluu myös tuotantoyhtiöiden tekninen tuki omaisuudenhoidossa. Tämä pitää sisällään käyttötoimikuntien kokouksiin osallistumisen ja yhteistyön koordinoinnin eri sidosryhmien kanssa. Lisäksi vastaat osaltasi projektimallin kehittämisestä ja sen jatkuvasta parantamisesta.

Saatat olla etsimämme osaaja, mikäli sinulla on soveltuva tekninen korkeakoulutausta sekä työkokemuksen myötä kertynyt laaja-alainen ymmärrys energian tuotannosta, energiantuotantoprosesseista ja energiamarkkinoista. Voit olla työskennellyt esimerkiksi teollisuuden parissa voimalaitoksella, tehtaalla tai konsulttina. Olet kiinnostunut voimalaitostekniikasta sekä investointien analysoinnista ja sinulla on kyky tiivistää esitykset ja ehdotukset selkeiksi päätösaineistoiksi. Toimit useiden sidosryhmien kanssa sekä sisäisesti että ulkoisesti, joten tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä johtaa verkostoja. Työskentelyotteeltasi olet asiakaslähtöinen, aktiivinen ja kehittävä.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa teknistä korkeakoulutaustaa

 • Kokemusta tuotannon kehitysprojekteista ja investointien analysoinnista

 • Energiamarkkinoiden ja energiantuotantoprosessien tuntemusta, erityisesti lämpö- ja vesivoiman osalta

 • Liiketoiminnallista näkemystä sekä hyviä projektinhallinta- ja organisointitaitoja

 • Ajokorttia ja matkustusvalmiutta

 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen, merkityksellisen ja vastuullisen työn osana vahvaa työyhteisöä ja huippuasiantuntijoiden verkostoa energisessä energia-alan konsernissa

 • Mahdollisuuden työskennellä yrityksessä, joka on merkittävä toimija Suomen energiakentässä, ja valittu vuonna 2023 omassa kategoriassaan Suomen innostavimmaksi työpaikaksi

 • Energisen, osallistavan ja keskustelevan työskentelykulttuurin, jossa saa kehittyä ja kehittää pitkäjänteisesti

 • Pienen ja tiiviin työyhteisön, jossa on erinomainen yhteishenki

 • Monipuolisen työn, jossa saat laajan näkökulman alaan ja pääset työskentelemään vaihtelevissa projekteissa, jotka tarjoavat mahdollisuuksia uuden oppimiselle ja kehittymiselle.

 • Työnantajan, joka pitää huolta henkilöstöstään, tarjoten kattavat työterveyspalvelut sekä henkilöstöedut

 • Toimiston loistavalla sijainnilla Helsingin rautatieaseman läheisyydessä

 • Joustavat etätyömahdollisuudet ja työajat

Käytännön asiat:

Tässä vakituisessa ja kokoaikaisessa tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Pohjolan Voiman palvelukseen. Tehtävässä toivottu aloitus on syyskuussa. Tehtävä sijaitsee Helsingissä mutta roolissa on mahdollista tehdä myös joustavasti etätyötä. Tehtävään sisältyy lisäksi ajoittaista matkustamista kotimaassa. Palkka tehtävässä on 5000-7000 €/kk välillä kokemuksestasi riippuen, ja neuvotellaan ehdokaskohtaisesti.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 23.6.2024 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla niiden tulojärjestyksessä. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Pohjolan Voimasta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.pohjolanvoima.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Senior Rekrytointipäällikkö Sara Juutinen (+358 44 3023 518, sara.juutinen(at)atalent.fi).


Hae nyt

Pohjolan Voima on juureva suomalainen energiayhtiö. Olemme yksi Suomen suurimmista energiantuottajista – osuutemme maan sähköntuotannosta on yli 20 %. Tuottamamme sähkö on lähes hiilineutraalia. Tuotamme sähköä ja lämpöä omakustannushintaan osakkaidemme, kotimaisten teollisuus- ja energiayhtiöiden tarpeisiin toimitusvarmalla, säätökykyisellä vesi-, lämpö- ja ydinvoimalla. Olemme huippuammattilaisten joukko, ja tutkitusti yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Me pohjolanvoimalaiset olemme ylpeitä siitä, että teemme merkityksellistä työtä arvojemme mukaisesti taitavasti, luotettavasti, yhdessä. Olemme sitoutuneet hiilineutraalisuuteen ja luonnon monimuotoisuuden vahvistamiseen. Päämäärämme on luoda ratkaisevaa voimaa kilpailukyvyn vahvistamiseksi ja huomisen parhaaksi.

Projektipäällikkö tuotannon kehitykseenPohjolan Voima

SijainnitHelsinki

TyöntekopaikkaHybridityö

TyötehtäväEnergia, prosessi- & kemiantekniikka, Projektijohtaminen

PalkkaPalkkatieto työpaikkailmoituksessa

KokemusMid level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy23.06.2024

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat