aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

Point CapitalAnalyytikko (osa-aikainen)

Point Capital etsii nyt osa-aikaista analyytikkoa tiimiinsä Helsinkiin. Analyytikkona tehtäviisi kuuluvat mm. taloudellinen mallintaminen Excelillä, tiedon keruu ja jalostaminen, analyysien tekeminen, markkinatutkimus, tarjous- ja projektimateriaalien laatiminen, yhteydenpito eri tahoihin sekä tehtävät toimiston päivittäisten asioiden hoidossa. Tulet myös osallistumaan asiakkaiden tukemiseen yrityskauppaan tai liiketoiminnan kehittämiseen liittyvän rahoitusjärjestelyn ratkaisemisessa. Analyytikon roolissa pääset osallistumaan yritys- ja rahoitusjärjestelyjen prosesseihin kokonaisvaltaisesti sekä vaikuttamaan työsi kautta projektien onnistumiseen osallistumalla esimerkiksi järjestelyjen rahoitusrakenteen ja kohteen taloudelliseen analyysiin. Työntekijänä odotamme sinun olevan oma-aloitteinen, määrätietoinen ja aikaansaava.

Toivoisimme, että pystyisit aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian. Tehtävässä tunnit (sopimuksessa 0-37,5 h/vko, vakituinen) vaihtelevat projektien mukaan ja työ on helposti yhdistettävissä opintoihin. Keskimääräisesti tunteja on kuukaudessa 15-40h välillä, mutta projektiluontoisuudesta johtueen joinain viikkoina odotetaan mahdollisuutta joustaa suurempiin tuntimääriin.

Hakijalta odotetaan:

  • Relevantteja opintoja (esim. KTM/DI, rahoitus/tuotantotalous) ja hyvää opintomenestystä

  • Erinomaisia Excel- ja PowerPoint-taitoja

  • Analyyttisyyttä, tarkkuutta ja ongelmanratkaisukykyä, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

  • Kiinnostusta rahoitusmarkkinoita kohtaan

  • Vahvaa suomen ja englannin kielen osaamista

  • Halukkuutta sitoutua vähintään vuodeksi osa-aikatyöhön, sekä joustavuutta työmäärän vaihdellessa projektien mukaan

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi työnkuvaa tukeva analyyttinen työkokemus

  • Mahdollisuus sitoutua osa-aikatyöhön vuotta pidemmäksi aikaa

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta jo opintojen aikana

Kiinnostuitko? Lähetä lyhyt hakemuksesi, CV:si ja viimeisin opintosuoritusotteesi pdf-muodossa viimeistään 11.12.2022. Kerrothan hakemuksessasi myös 1) milloin pystyt aloittamaan, 2) mihin asti olet valmis sitoutumaan osa-aikaiseen työskentelyyn ja 3) milloin suunnittelet lähteväsi vaihtoon, jos vaihto-opinnot ovat vielä tulossa.

Tehtävästä ja hakuprosessista lisätietoja antaa aTalentin Senior Recruitment Manager Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist@atalent.fi). Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalentin työntekijäksi Point Capitalille.

*This job ad is in Finnish since this particular job requires fluent Finnish. *


Hae nyt

Point Capital on vuonna 2012 perustettu riippumaton yritys- ja rahoitusjärjestelyjen suunnittelija ja toteuttaja. Yritys tarjoaa ratkaisuja kotimaisissa ja kansainvälisissä yrityskaupoissa, pääomajärjestelyissä, rakennejärjestelyissä sekä strategisessa neuvonannossa. Yritykseen voit tutustua tarkemmin täältä.

Analyytikko (osa-aikainen)Point Capital

SijainnitHelsinki

TyötehtäväAnalytiikka

KokemusEntry level

Sopimuksen tyyppiOsa-aikainen, Vakituinen

Haku päättyy11.12.2022

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat