aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

Vantaan EnergiaKaukolämpöverkon kunnossapidon asentajaharjoittelija (2 paikkaa)

Kasvava kiertotalousenergiayhtiö Vantaan Energia etsii kahta Kaukolämpöverkon kunnossapidon asentajaharjoittelijaa täysipäiväiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen kesän 2023 ajaksi! Työsuhde alkaa touko-kesäkuussa ja päättyy elo-lokakuussa riippuen opinnoistasi.

Kaukolämpöverkon harjoittelijana pääset osaksi kymmenen hengen asentaja -tiimiä, joka vastaa kaukolämpöverkon kunnossapidosta ja huolloista kokonaisuudessaan. Harjoittelijana pääset työskentelemään rinta rinnan kokeneemman asentajan kanssa: Tarkastat ja huollat kaukolämpöputkia, korjaat vuotoja sekä teet erilaisia ennakkoselvityksiä huoltoja koskien. Yhdessä työparisi kanssa suunnittelet käyttökeskeytyksiä ja niiden aikaisia huoltoja, vastaat keskeytysten sujuvuudesta ja varmistat riittävän viestinnän kaikissa vaiheissa. Työsi on fyysisesti vaativaa, joten toivomme sinulta löytyvän “kädet saveen” asennetta, mutta myös taitoja dokumentoida tekemiänne työtehtäviä resurssien ohjausjärjestelmiin.

Työ on liikkuvaa työtä, sillä huoltokohteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua. Työ on myös luonteeltaan joustavaa, sillä kaukolämpöverkon huoltotarveita saattaa tulla odottamatta ja yllättäen. Tämä takaa sen, ettei yksikään päivä ole samanlainen! Tehtävässä pääset oppimaan paitsi mielenkiintoisesta energia-alasta, myös kokeneiden asentajien työstä ja kaukolämpöverkon kunnossapidosta. Tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kehittämään asentajan taitojasi rohkeassa energia-alaa uudistavassa vakavaraisessa yhtiössä, jossa työt tehdään rehdillä meiningillä ja asenteella. Mikäli olet rauhallinen ja tarkka tekijä, jolta löytyy kykyä omaksua ja noudattaa ohjeita nopeasti, niin tämä paikka on sinua varten!

Vantaan Energia tarjoaa sinulle:

 • Paikan hiilinegatiivisuutta tavoittelevassa kasvavassa kiertotalousenergiayhtiössä

 • Yllätyksellisen ja liikkuvan työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen

 • Mahdollisuuden oppia kaukolämpöverkon kunnossapidosta sekä kerryttää erinomaista työkokemusta asentajan työssä

 • Työpaikan, jossa työntekijöistä välitetään ja hyvä tiimihenki on kaiken tekemisen perusta

 • Kattavan perehdytyksen sekä tiiviin tiimin jatkuvan tuen

 • Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä kattava työterveyshuolto

Odotamme sinulta:

 • Relevanttia koulutustaustaa esimerkiksi energia-, kone-, rakennus- tai LVI- tekniikasta

 • Kykyä työskennellä käsin - työkalut pysyvät käsissäsi helposti!

 • B-ajokorttia

 • Hyvää suomen kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti

Eduksi katsotaan:

 • Harrastuneisuus tai aiempi työkokemus rakentamisen, konetekniikan tai teollisuuden parista

Kiinnostuitko? Hae nyt lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 29.1.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Vantaan Energian palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Laura Rosendahl (+358 50 548 1876, laura.rosendahl@atalent.fi).

Tavoitat Lauran parhaiten:

 • ti 10.1. klo 9-11 ja pe 13.1. klo 12-14

 • ti 17.1. klo 9-11 ja pe 20.1. klo 12-14

 • ti 24.1. klo 9-11 ja pe 27.1. klo 12-14

Rekrytointiprosessi:

Hakuaika on ma 9.1.2023 - su 29.1.2023. aTalentin puhelinhaastattelut pidetään viikoilla 5 & 6, joten pidäthän puhelimen lähettyvilläsi. Vantaan Energian haastattelut pidetään helmikuussa viikoilla 7-10. Lopulliset päätökset tehdään viimeistään viikolla 12. Haethan mahdollisimman pian, sillä saatamme edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla.


Hae nyt

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä, joka tuottaa ja jakelee lämpöä ja sähköä, myy lämpö-, kylmä-, sekä kiertotalous ja energiatehokkuusratkaisuja. Energia-alalla on merkityksellinen rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja Vantaan Energia haluaa olla osa ratkaisua. Ollen kasvava kiertotalousenergiayhtiö, joka panostaa ilmastoystävällisten energiaratkaisujen löytämiseen. Vantaan Energia luopuu fossiilisista polttoaineista mahdollisimman nopeasti ja etenee kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030. Vantaan Energiaan pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa https://www.vantaanenergia.fi/

Kaukolämpöverkon kunnossapidon asentajaharjoittelija (2 paikkaa)Vantaan Energia

SijainnitVantaa

TyötehtäväElectrical Engineering & Automation

KokemusEntry level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Määräaikainen, Summer job

Haku päättyy29.01.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat