aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

Vantaan EnergiaKunnossapitoharjoittelija Jätevoimalaan(4 paikkaa)

Kasvava kiertotalousenergiayhtiö Vantaan Energia etsii neljää kunnossapitoharjoittelijaa kokoaikaisiin työsuhteisiin kesän 2023 ajaksi!

Kunnossapitoharjoittelijana vastaat omalla työpanoksellasi mekaanisista vuosihuollon kunnossapitotöistä jätevoimalalalla ja lämpökeskuksissa. Työskentelet eri puolilla voimalaitosta huoltaen voimalaitoksen eri osia, kuten esimerkiksi pumppuja, puhaltimia, venttiileitä ja kuljetinlaitteita: purat laitteita, tarkastat niiden kuntoa sekä puhdistat osia. Kunnossapitoharjoittelijan työpäivä alkaa aamupalaverilla ja työtehtävien jaolla oman tiimin kanssa. Työtä tehdään prosessitiloissa aina vakituisen asentajan kanssa, jotka ohjaavat, opettavat ja auttavat sinua menestymään työtehtävistäsi. Vantaan Energia tarjoaa tehtävään myös kattavan perehdytyksen. Työaikasi on arkisin klo 7.00-15.09. Määräaikainen työsuhde kestää toukokuun alusta elokuun loppuun, tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä pääset oppimaan paitsi mielenkiintoisesta energia-alasta, myös voimalaitoksen toiminnasta sekä kunnossapidon moninaisista tehtävistä tehdasympäristössä. Tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi rohkeassa energia-alaa uudistavassa vakavaraisessa yhtiössä, jossa työt tehdään rehdillä meiningillä ja asenteella. Mikäli olet oma-aloitteinen ja tarkka tekijä, joka uskaltaa kysyä, jos ei jotain osaa, niin tämä tehtävä on sinua varten! Lisäksi arvostamme, jos sinulta löytyy huolellista työskentelyotetta sekä motivaatiota kasvaa kunnossapidon ammattilaiseksi.

Vantaan Energia tarjoaa sinulle:

 • Työtehtävän, jossa pääset tekemään rinta rinnan töitä osaavien ammattilaisten kanssa

 • Kesätyöntekijöistä huolehtivan tiimin tuen sekä kattavan perehdytyksen

 • Paikan hiilinegatiivisuutta tavoittelevassa kasvavassa kiertotalousenergiayhtiössä

 • Työpaikan, jossa työntekijöistä välitetään ja hyvä tiimihenki on kaiken tekemisen perusta

 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisissa tehtävissä, ja kerryttää arvokasta työkokemusta

 • Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä kattava työterveyshuolto

Odotamme sinulta:

 • Relevanttia koulutustaustaa esimerkiksi kone-, metalli- tai energiatekniikan opinnoista, sekä vähintään 18 vuoden ikää.

 • Harrastuneisuutta tai aiempaa osaamista esimerkiksi mekaanisten laitteiden kasauksesta ja purusta

 • B-ajokorttia

 • Hyvää suomen kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti

Eduksi katsotaan:

 • Aiemman kokemuksen kunnossapitotehtävien parista tai tehdastyöskentelystä

 • Työturvallisuus- ja tulityökortit

 • Ensiapukoulutus

 • Englannin kielen taito

Kiinnostuitko? Hae nyt lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 29.1.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Vantaan Energian palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula@atalent.fi).

Tavoitat Jessican parhaiten:

 • ti 10.1. klo 9-11 ja pe 13.1. klo 12-14

 • ti 17.1. klo 9-11 ja pe 20.1. klo 12-14

 • ti 24.1. klo 9-11 ja pe 27.1. klo 12-14

Rekrytointiprosessi:

Hakuaika on ma 9.1.2023 - su 29.1.2023. aTalentin puhelinhaastattelut pidetään viikoilla 5 & 6, joten pidäthän puhelimen lähettyvilläsi. Vantaan Energian haastattelut pidetään helmikuussa viikoilla 7-10. Lopulliset päätökset tehdään viimeistään viikolla 12. Haethan mahdollisimman pian, sillä saatamme edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla.


Hae nyt

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä, joka tuottaa ja jakelee lämpöä ja sähköä, myy lämpö-, kylmä-, sekä kiertotalous ja energiatehokkuusratkaisuja. Energia-alalla on merkityksellinen rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja Vantaan Energia haluaa olla osa ratkaisua. Ollen kasvava kiertotalousenergiayhtiö, joka panostaa ilmastoystävällisten energiaratkaisujen löytämiseen. Vantaan Energia luopuu fossiilisista polttoaineista mahdollisimman nopeasti ja etenee kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030. Vantaan Energiaan pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa https://www.vantaanenergia.fi/

Kunnossapitoharjoittelija Jätevoimalaan(4 paikkaa)Vantaan Energia

SijainnitVantaa

TyötehtäväHuolto & kunnossapito

KokemusEntry level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Määräaikainen, Summer job

Haku päättyy29.01.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat