aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

Vitec ALMAICT Infrastructure Engineer (DevOps)

Oletko eri käyttöjärjestelmien parista kokemusta kerryttänyt ohjelmistoalan ammattilainen? Haluaisitko kehittää osaamistasi DevOps käytänteiden parissa osana kokenutta ja työskentelyäsi tukevaa tiimiä?

Etsimme nyt innokasta ICT Infrastructure Engineeriä liittymään osaksi Vitec ALMAn kuusihenkistä tukitiimiä. Tässä tehtävässä osallistut ALMA® tiedonhallintajärjestelmän palvelutuotannon sekä serveripalveluiden kehitykseen vastaten niin palveluiden ja toimintatapojen kehityksestä, kuin myös SAAS- ja onpremise palvelimien/palveluiden ylläpidosta. Arjessa päiväsi voivat kulua esim. palvelinympäristöjen päivitysten tai tiedon laadun parantamisen parissa, jonka lisäksi pääset osallistumaan uusien palveluiden kehitykseen yhdessä DevOps organisaation kanssa. Lisäksi tehtävänäsi on kehittää ja automatisoida integraatio toteutuksiin , testaamiseen ja ylläpitoon liittyviä IT-palvelutoimintoja sekä työskennellä tiiviisti eri sidosryhmien, kuten tuotekehityksen, ylläpidon ja asiakkaiden parissa.

Vitec ALMAlta löytyy motivoivia haasteita joko kokeneemmalle konkarille tai uraansa aloittelevalle tekijälle. Saatat siis olla etsimämme osaaja, mikäli olet jo kerryttänyt vankkaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä tai olet toiminut vasta muutaman vuoden esim. testauksen tai järjestelmäasiantuntijan tehtävien parissa. Olennaista kuitenkin on, että omaat kärsivällisen ja ratkaisukeskeisen asenteen ja haluat syventää osaamistasi monipuolisesti eri teknologioiden parissa. Sinulta löytyy myös hyvät vuorovaikutustaidot ja viestit niin asiakkaiden kuin myös sisäisten sidosryhmien kanssa sujuvasti sekä suomeksi, että englanniksi.

Sinulta odotamme:

 • Linux ja Windows palvelimien tuntemusta

 • Aiempaa kokemusta relaatiotietokantojen (esim. MySQL, MariaDB) parissa työskentelystä sekä tietoliikenneverkkojen ylläpidosta, monitoroinnista ja kehittämisestä

 • SQL sekä scriptaus osaamista (esim. Java)

 • Asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

 • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta

 • Hyvää suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Osaamisen pilviteknologioiden parista ja tähän liittyvät sertifikaatit

 • Aiempaa työkokemusta testausympäristöistä ja testaustyökaluista

 • Kokemuksen virtuaalipalvelimien parissa työskentelystä

 • Teollisuusalan tuntemuksen

Vitec ALMA tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, jossa pääset aidosti kehittämään ALMAn palvelutuotannon prosesseja

 • Erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen

 • Hyvän perehdytysohjelman sekä kannustavan tiimin tuen

 • Matala hierarkkisen organisaatiokulttuurin, jossa arvostetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa sekä työntekijöiden hyvinvointia

 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet

 • Kattavat luontaisedut, kuten puhelin- ja nettiedun, erikoislääkäritasoisen työkykyvakuutuksen, ePassin Flex-edun sekä polkupyöräetuuden

Tässä kokoaikaisessa ja vakituisessa tehtävässä työllistyt suoraan Vitec ALMAlle ja pääset osaksi teollisuuden tiedonhallintajärjestelmien terävintä kärkeä. Työn päätoimipiste sijaitsee Kokkolassa, mutta työskentely tapahtuu joustavien hybridityökäytäntöjen mukaisesti. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Oletko sinä Vitec ALMAn etsimä osaaja? Lähetä CV:si tai LinkedIn profiilisi sekä vapaaehtoinen motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 7.6. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Voit halutessasi mainita hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomaathan, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tutustu lisää Vitec ALMAan täällä: https://www.vitec-alma.com/ Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tittamari Bilund (tittamari.bilund@atalent.fi,+358 50 551 3395)


Hae nyt

Vitec ALMA Oy kehittää, toimittaa ja ylläpitää ALMA® suunnittelu-, teknisen tiedon, tapahtumien ja kunnossapidon hallintajärjestelmää sekä siihen liittyviä palveluita. ALMA® on täysin integroitu suunnittelu- ja tiedonhallintajärjestelmä, jonka hallitsee tuotanto- ja palveluprosessien, teknisen tiedon, tapahtumien ja kunnossapidon koko elinkaaren. ALMAn ydinosaaminen perustuu tiedonhallintaan. ALMAn kanssa koko tuotantolaitoksen elinkaari on otettu huomioon: varmistamme, että asiakkaamme tieto pysyy tallessa ja on hyödynnettävissä ajantasaisesti. Vitec ALMA oy on osa kansainvälistä 1985 perustettua Vitec konsernia.

ICT Infrastructure Engineer (DevOps)Vitec ALMA

SijainnitKokkola

TyötehtäväSystem Administration / Infrastructure & DevOps

KokemusMid level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy07.06.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat