aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Tule meille töihin

Katso, miltä elämä aTalentilla näyttää

Liity mukaan luomaan kanssamme parempaa työelämää.

Avoimet työpaikat

aTalent on vuonna 2004 perustettu rekrytointi- ja HR-palveluita tuottava yritys, jonka omistavat Tuotantotalouden kilta Prodeko ry, Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat KY ry sekä Prodekon Alumnit ry. Helsingin Kampissa, Autotalossa, sijaitsevalla toimistolla meitä työskentelee tällä hetkellä noin 50 rekrytointialan ammattilaista.

9/10tyytyväisyys esihenkilöihin (2023)

594onnistunutta rekrytointia (2023)

6,2 M€konsernin liikevaihto (2023)

Tälläinen on aTalent-kulttuuri

Välitämme työmme laadusta ja kohtaamistamme ihmisistä

Tiedostamme, että rekrytointi tai työpaikan vaihtaminen on erittäin tärkeä hetki niin yritykselle kuin yksilölle. Teemme aktiivista työtä sekä työnantajien että -hakijoiden palvelemiseksi. Saamme toistuvasti kiitosta erinomaisesta hakijakokemuksesta ja hakijatyytyväisyys on meille tärkeä arvo. Laadukkaan ja merkityksellisen työn takaamiseksi järjestämme sisäisiä koulutuksia säännöllisesti ja tarjoamme sopivan kokoisia haasteita ammatillisen kehityksen tueksi.

Teemme töitä pilke silmäkulmassa ja hyvällä yhteishengellä

Vaikka meillä tulosta tehdään tosissaan, menestys ei tule hinnalla millä hyvänsä. Työyhteisössämme on matala hierarkia ja tarjoamme vastuun vastapainoksi paljon vapauksia: Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omiin työskentelyaikatauluihin ja -paikkoihin. Pidämme hauskaa myös töiden ulkopuolella: suosiossa ovat olleet niin vappujuhlat ja pikkujoulut, Trib3n HIIT-treenit, kisastudiot kuin ravintola-excursiot ja aTalentin palkintomatkat.

Olemme perheystävällinen työnantaja

Meillä perhe nähdään voimavarana ja elämänlaatua parantavana asiana. Haluamme joustavuudella sekä esihenkilön ja työyhteisön tuella olla mahdollisimman hyvä työpaikka vanhemmiksi tulleille työntekijöille. Tuemme ja kannustamme tasa-arvoiseen vanhempainvapaiden käyttöön. Olemme pidentäneet vanhempainvapaalta maksettavan palkallisen ajanjakson kolmeen kuukauteen.

Tutustu tiimeihimme

Myynti

Myynti

Tutustu
Rekrytointi

Rekrytointi

Tutustu
Markkinointi

Markkinointi

Tutustu
Talent Acquisition & People

Talent Acquisition & People

Tutustu
Talous

Talous

Tutustu
HRaaS

HRaaS

Tutustu

Arvomme

Luottamus

Meille luottamus työntekijöihin tarkoittaa vapautta ja vastuuta.

Tarjoamme ympäristön, jossa pääsee muokkaamaan arkensa ja työskentelytapansa itselle sopiviksi. Emme usko pukukoodeihin, kellokortteihin tai mikromanageeraukseen, vaan siihen, että yksilöt menestyvät parhaiten joustavassa, mutta kunnianhimoisessa ympäristössä.

Lisäämme luottamusta pitämällä lupauksemme sekä olemalla rehellisiä, avoimia ja läpinäkyviä niin yrityksenä kuin yksilöinäkin. Ymmärrämme myös, että toimimme luottamuksellisella alalla: emme jaa asiakkaiden tai hakijoiden tietoja ulospäin.

Jatkuva kehittyminen

Meillä saa vastuuta juuri niin paljon kun sitä on valmis ottamaan ja pääset halutessasi vaikuttamaan yrityksen päivittäiseen toimintaan ja sen kehittämiseen.

Tiiminvetäjät ovat valmiita kuuntelemaan ja tukemaan työntekijöitä kehittymään heidän haluamaansa suuntaan. Meillä pääset kasvamaan alan ammattilaiseksi.

Olemme kasvuyritys ja haluamme jatkuvasti kasvattaa aTalentia, itseämme ja toisiamme. Autamme sekä myös asiakkaitamme että työnhakijoita kehittymään.

Inhimillisyys

Olemme matalahierarkinen organisaatio, jossa tittelistä huolimatta voi lähestyä ketä vaan apua tarvitessa.

Tämä näkyy myös työssämme asiakkaitamme sekä hakijoitamme kohtaan. Välitämme hakijoita ainoastaan ammattillisesti kehittäviin tehtäviin ja luomme positiivisen hakijakokemuksen avoimella ja jatkuvalla viestinnällä sekä palautteenannolla.

Meille on tärkeää tehdä hyvää muille. Kohtaamme ihmiset ennakkoluulottomasti ja empaattisesti. Välitämme työkavereidemme onnellisuudesta ja ymmärrämme työmme vaikutuksen asiakkaiden ja kandidaattien elämään.

Jos olet kiinnostunut aTalentin sisäisistä työpaikoista, ota yhteyttä!

Nothing found!

Voit jättää myös avoimen hakemuksen rekrytoinnin tai HR-konsultoinnin tehtäviin. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!