3D-asiantuntija

Julkaistu 21.08.2020

Civilpoint Oy on johtava infra-alan ohjelmistotalo Suomessa, ja olemme asiakkaidemme kanssa mukana useissa suurimmissa ja tärkeimmissä hankkeissa. Asiakkaitamme ovat suunnittelu- ja konsulttitoimistot, infra-alan asiantuntijayritykset ja tilaajaorganisaatiot. Olemme Trimble- ja Autodesk-ohjelmistojen valtuutettu jälleenmyyjä ja tarjoamme ohjelmistoasiakkaillemme kattavat tuki-, koulutus- ja konsultointipalvelut.

Point Group on osa kansainvälistä Arkance Systems -konsernia, johon kuuluvat Suomessa Civilpointin lisäksi myös talonrakentamisen ohjelmistojen asiantuntijapalveluita tarjoava Buildpoint Oy sekä omaisuudenhallinnan ratkaisuja tarjoava Assetpoint Oy. Meillä saat työskennellä yhdessä rakennusalan, infran ja omaisuudenhallinnan asiantuntevien ammattilaisten kanssa. Konsernimme työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä ja toimintamme on vahvassa kasvussa. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme huolen, että rakennettu ympäristömme säilyttää arvonsa ja pysyy kunnossa nyt ja tulevaisuudessa. 

Etsimme tiimiimme 3D-asiantuntijaa osaksi rakennetun ympäristön digitalisaatiota. Tehtävässä työskentelet osana asiakastukitiimiä, jossa autat asiakkaita edustamiemme infra-alan ohjelmistojen, kuten Trimblen ja Teklan työkalujen käytössä etäyhteyksien välityksellä. Asiakaskuntamme koostuu pääosin konsulttitaloista ja rakennusalan yrityksistä. Toimit teknisenä ongelmanratkaisijana muun muassa käyttöönottoon ja käytettävyyteen liittyvissä asioissa, jonka lisäksi pääset vaikuttamaan ohjelmistojen tuotekehitykseen. Tehtävääsi kuuluu myös tuotekoulutuksien suunnittelua ja pitämistä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Lopullinen tehtävänkuva muotoutuu myös oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. 

Etsimällämme henkilöllä on jo jonkin verran työkokemusta infrasuunnittelusta ja -tietomallinnuksesta. Suuren kysynnän vuoksi erityisen hyödylliseksi katsomme osaamisen ratahankkeiden parista, mutta voit olla työskennellyt myös muissa infrahankkeissa. AutoCAD on sinulle tuttu työkalu, jonka lisäksi luemme eduksi kokemuksen edustamistamme Trimble Novapoint-, Tekla Civil-, Trimble Quadri- tai Autodesk Civil 3D-ohjelmistojen käytöstä. Voit olla jo kokenut tekijä tai urasi alkuvaiheessa, sillä kokonaisuus ratkaisee. Panostamme työntekijöiden koulutukseen, ja heti työsuhteesi alussa käyt läpi kattavan perehdytyksen, jotta pääset tehokkaasti toimintaamme sisään.

Hyvä tiimihenki ja työssä viihtyminen ovat meille ykkösasioita. Espoossa sijaitsevat konsernin yhteiset toimitilat ovat viihtyisät ja modernit. Tarjoamme työntekijöille muun muassa kattavan työterveyshuollon, kuntosalin, vakuutusturvan vapaa-ajalle ja matkoille, henkilöstötapahtumia ja palkitsemisjärjestelmän. Panostuksemme henkilöstömme viihtyvyyteen ja työsuhde-etuihin ovat selvästi tuottaneet tulosta, sillä Taloustutkimuksen toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa keväällä 2019 kokonaisarvosana Point Groupille työpaikkana oli 4,72 asteikolla 1-5, jonka lisäksi lähes kaikki suosittelisivat Civilpointia työpaikkana muillekin.

Odotamme sinulta: 

  • Aiempaa soveltuvaa työkokemusta infrasuunnittelusta ja -tietomallinnuksesta 
  • BIM-teknologioiden ymmärrystä, esim. AutoCAD
  • Asiakaspalvelutaitoja ja halua kehittää omaa osaamista
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielten osaamista

Eduksi luemme:

  • Trimble Novapoint-, Tekla Civil-, Trimble Quadri- tai Autodesk Civil 3D-ohjelmistojen osaamisen
  • Kokemuksen ratahankkeiden parissa työskentelystä 

Kiinnostuitko 3D-asiantuntijan tehtävästä Civilpointilla? Lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi viimeistään 6.9.2020 seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/civilpoint-3d-asiantuntija-8-2020. Mainitsethan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloitusajankohdan.

Valittu työntekijä tulee työllistymään suoraan Civilpointille.

Käy tutustumassa Civilpointiin tarkemmin osoitteessa: https://civilpoint.fi/. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalentin rekrytointipäällikkö Mikko Lahdelta (+358 400 495 946, mikko.lahti[at]atalent.fi). 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen