Account Management Trainee

Julkaistu 15.01.2020

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia useissa lokaatioissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman koulutusinstituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.

 

Aalto EE etsii asiakkuustiimiinsä uteliasta, oppimishaluista ja vuorovaikutustaitoista Account Management Traineeta. Asiakkuustiimi vastaa Aalto EE:n koko tarjooman B2B-myynnistä, erityisesti räätälöityjen ohjelmien osalta. Toimenkuvaasi kuuluu asiakkuustiimin auttaminen konsultatiivisessa myynnissä ja myyntiprosessin eri vaiheissa, esim. ratkaisujen luomisessa, tiedonhaussa sekä asiakaskontaktoinnissa. Aalto EE:n ratkaisut liittyvät mm. organisaatioiden strategisiin muutoksiin, kulttuurin muutoksiin, digitransformaation edesauttamiseen ja johtamisen kehittämiseen em. tilanteissa.

”Trainee-jakso Account Management -tiimissä tarjosi uniikin mahdollisuuden tutustua kattavasti asiakasyritysten toimintaan ja asiakasarvon luomiseen B2B-markkinassa. Opin näköalapaikalla henkilöstön ja johtamisen kehittämisen perusteita sekä pääsin mukaan ratkomaan yritysmaailman haasteita ketteristä organisaatiosta ja vastuullisuudesta valmentavaan johtamiseen ja kulttuurimuutokseen. Ammattitaitoiset kollegat ja yhteistyö monien eri sidosryhmien kanssa tukivat omaa kehitystäni.”Sinimarja Niironen, Trainee 2019

Olet vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva korkeakouluopiskelija. Mikäli viimeistelet vielä opintojasi, nelipäiväinen työviikko on mahdollinen. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta tai tietämystä myynnin tehtävistä, esimerkiksi kesätöiden tai opintojen kautta ja sinulla on syvä kiinnostus organisaatioiden ja johtamisen kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle kehittymispolun, joka mahdollistaa kasvun johtamisen ja organisaatioiden kehittämisen, myynnin sekä asiakastyön ammattilaiseksi kansainvälisessä ympäristössä kiinnostavalla toimialalla. Oppimistasi ja onnistumistasi tukevat mukavat ja asiantuntevat kollegat. Palkallinen trainee-jakso kestää 6 kuukautta, minkä jälkeen jatko on mahdollinen. Tavoitteena on, että Account Management Trainee kasvaa tulevaisuudessa Sales Specialistin rooliin Account Management -tiimissä.

Hakijalta odotetaan: 

  • Korkeakouluopintoja (opintosi voivat olla viimeistelyä vaille valmiit)
  • Kiinnostusta johtamisen ja organisaatioiden kehittämiseen
  • Liiketoiminnallista ymmärrystä sekä tavoitteellista suhtautumista myyntityöhön – eduksi katsomme kokemuksen myynnin tehtävistä
  • Hyviä yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta
  • Sujuvia MS Office -taitoja, erityisesti PowerPoint- ja Excel -osaamista
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomen että englannin kielellä

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi pdf-muodossa viimeistään 28.1.2020 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/aalto-university-executive-education-account-management-trainee-1-2020. Halutessasi lisätietoa tehtävästä tai hakuprosessista, ota yhteyttä aTalentin Recruitment Manager Laura Seppään (laura.seppa[at]atalent.fi tai 0405579389). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Aalto EE:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme Aalto EE:n IT-tiimiin uutta vahvistusta, Tech Traineeta, auttamaan asiakaskoulutuksiin liittyvän videoinnin, striimauksen ja webinaarien toteutuksessa!

Kiinnostaako sinua kiinteistöjen myyntiprosessit ja alan modernit toimintamallit? Etsimme nyt Reaglen kasvavaan porukkaan Analystia, joka on valmis hyppäämään suoraan projekteihin!

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy rekrytoinnista ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen