Mintly Oy

Account Manager

Julkaistu 20.09.2021

Account Manager

Mintly Oy on suomalainen tietoliikenne- ja tietoturvatalo, joka palvelee kaikenkokoisia asiakkaita huipputason osaamisella. Mintlyn palveluvalikoima kattaa monipuoliset tietoliikenteeseen ja tietoturvaan liittyvät kokonaisratkaisut ja niiden toteutuksen sekä erilaiset tuki- ja kehityspalvelut. Tietoverkkojen ja tietoturvan osaaminen on Mintlyllä Suomen syvintä ja laajinta, ja kattavalla kumppaniverkostolla mahdollistetaan asiakkaiden tarpeisiin parhaiten sopivat laitteet ja ohjelmistot. Mintlyn asiakaskuntaan kuuluu muun muassa suuria pörssilistattuja yrityksiä, julkishallinnon organisaatioita sekä terveysalan tietotekniikkatoimittajia. Mintly työllistää tällä hetkellä 32 ammattilaista ja nyt he etsivät kasvavaan osaajien joukkoonsa sinua, itsevarmaa ja karismaattista Account Manageria!

Mintly Oy etsii nyt kasvun vauhdittajaksi ennakkoluulotonta ja rohkeaa Account Manageria uusasiakashankintaan! Liityt osaksi viisihenkistä myyntitiimiä ja saat vastuullesi monipuolisia tehtäviä koko myyntiprosessin elinkaaren ajalta aina ensimmäisestä asiakaskontaktista sopimuksen viimeistelyyn asti. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden tietoturva- ja tietoliikennetarpeiden aktiivinen kartoittaminen, tuotteiden ja palveluiden esitteleminen asiakkaille sekä asiakkaiden tarpeisiin parhaiten sopivien ratkaisujen innovointi yhdessä Mintlyn asiantuntijoiden ja sidosryhmien, kuten valmistajien ja tukkurien sekä myyjäkollegoiden kanssa. Työtäsi ohjaavat määrällisten tavoitteiden sijaan ennen kaikkea laadulliset tavoitteet, kuten asiakastyytyväisyys.

Olet Mintly Oy:n etsimä Account Manager, mikäli olet jo ehtinyt kerryttää aikaisempaa kokemusta myynnin saralta ja sinulta löytyy aitoa halua ja kykyä oppia lisää tietoliikenne- ja tietoturva-asioista. Lisäksi olet aktiivinen ja reipas sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pääset vaikuttamaan merkittävästi Mintlyn kasvuun ja tunnettuuteen, joten toivomme sinulta myös itseohjautuvaa ja huolellista työotetta sekä ennakkoluulottomuutta tarttua erilaisiin haasteisiin. Teet päivittäin yhteistyötä useiden sidosryhmien kuten myynnin, valmistajien ja tukkureiden kanssa, minkä vuoksi hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot ovat edellytys työssä menestymiselle. Ennen kaikkea toivomme, että sinulla on aito kyky kuunnella ja ymmärtää asiakkaan tarpeita, ja tavoitteesi on varmistaa huipputason asiakastyytyväisyys laadukkaalla ja kokonaisvaltaisella myyntityöllä!

Mintly tarjoaa sinulle:

 • Vakituisen ja kokoaikaisen työn yrityksessä, jonka tuotteita ja palveluita asiakkaat arvostavat
 • Suomen merkittävimmät ja haastavimmat tietoverkko- ja tietoturvaprojektit
 • Suomen pätevimmän ja rennoimman työporukan – Mintlyllä työt tehdään huipputasokkaasti, mutta mukavasti – Mintlyllä vältetään jargonia ja pönötystä
 • Pääkonttorin Espoossa, Helsingin kupeessa. Ainoa, mikä Mintlyn pääkonttoria voisi enää parantaa, olet sinä.
 • Henkilöstöviihtyvyyttä ylläpitäviä yhteisiä aktiviteetteja
 • Kattavat henkilöstöedut

Mintly toivoo sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa esimerkiksi kaupalliselta tai tekniseltä alalta
 • Aikaisempaa työkokemusta B2B-ratkaisumyynnin saralta vähintään muutaman vuoden ajalta
 • Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Oma-aloitteista ja pitkäjänteistä sekä ennakkoluulotonta ja rohkeaa työskentelyotetta
 • Kykyä omaksua ja halua oppia lisää tietoliikenne- ja tietoturva-alan tuotteista ja valmistajista
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Mintly katsoo eduksi:

 • Alan teknisen ymmärryksen ja tuntemuksen
 • Kokemuksen tuloksellisesta myynnistä suurasiakkaiden ja/tai julkishallinnon parissa
 • Ymmärrys julkishallinnon hankintaprosessista

Liity nyt mukaan rakentamaan Suomen kovimmasta tietoverkko- ja tietoturvatalosta entistäkin parempi ja lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 3.10.2021. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Mintlystä voit lukea lisää osoitteessa: https://mintly.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358 50 304 2987, anni.nurmi(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 22.9. klo 14-15 ja 29.9. klo 10-11.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Mintlyn palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Account

Vertaa.fi etsii nyt myyntityöstä innostunutta ja tavoitteellista Asiakkuuspäällikköä kasvavaan joukkoonsa, oletko se sinä? Vertaa.fi auttaa sekä kuluttajia löytämään tarpeeseensa parhaat tuotteet että verkkokauppoja tuomaan paremmin omaa tarjontaansa kuluttajien saataville. Asiakkuuspäällikön roolissa pääset toimimaan avainasemassa molempien osapuolten auttamiseksi.

Account

Onko sinulla jo kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä, etkä malta odottaa pääseväsi jakamaan osaamistasi myös muille? Hengityssuojaimia valmistava yritys Jedx Medcare etsii nyt Myyntijohtajaa auttamaan heitä heidän myyntiorganisaationsa rakentamisessa ja kehittämisessä.

Account

Aibidia is now looking for a full-time Sales Operations Coordinator to join their growing and ambitious team in Helsinki! As a Sales Operations Coordinator your main contribution will be to formulate and visualize how Aibidia’s SaaS solution tackles customer’s needs and pain points. In this role you will be part of Sales, directly working with Aibidia’s Sales Lead and other team members.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen