Account Manager

Julkaistu 03.10.2018

Delivery Hero Finlandin tavaramerkit Pizza-Online sekä foodora kuuluvat Pohjoismaiden suurimpaan toimijaan ruoan kotiinkuljetuksen saralla. Olemme osa alallaan kansainvälisesti suosituinta konsernia, saksalaista Delivery Hero:ta, jolla on toimintaa yli 40 maassa. Suomessa toimintaamme kuuluu noin 1500 ravintolaa ja noin 70 omistautunutta ja ruokaa rakastavaa työntekijää, jotka työskentelevät molempien tavaramerkkien parissa. Vuoden 2019 alussa muutamme uuteen ja nykyaikaiseen toimistoon keskeiselle sijainnille Pasilaan. Nuorekkaana ja nopean kasvun yrityksenä olemme start up -henkinen – meillä totut vastuulliseen ja kunnianhimoiseen työskentelyyn. Haluamme luoda pohjoismaiden parhaan vaihtoehdon ruoan kotiinkuljetukselle samalla, kun pidämme hauskaa yhdessä. Lue lisää foodorasta ja Delivery Herosta täältä: https://www.foodora.fi/ & https://www.deliveryhero.com/ .

Etsimme Account Managereita vahvistamaan tiimiämme toimintamme kasvaessa. Roolissa keskityt B2B-myyntiin sekä portfolioiden ylläpitoon ja kehittämiseen. Tehtävään ei kuulu uusasiakashankintaa. Account Managerin tehtävä sopii sinulle, jos olet sosiaalinen, avoin ja sanavalmis persoona. Toimintamme sijoittuu pääosin Uudellemaalle, Turkuun, Tampereelle ja Jyväskylään, mutta koska työ sisältää paljon matkustamista, ei valittavan henkilön asuinpaikalla ole suurta merkitystä.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:

 • B2B-myynti Delivery Heron laajalle asiakaskunnalle
 • Portfoliosi kokonaisvaltainen vastuu ja kehittäminen
 • Yhteistyö muiden osastojen kanssa luodakseen kehitysmahdollisuuksia kumppaniravintoloille
 • Pitkäaikaisten kumppanuuksien varmistaminen erinomaisella asiakaspalvelulla ja aktiivisella otteella

Tämä tehtävä on ainutlaatuinen yhdistelmä myyntiä, markkinointia sekä liiketoiminnan kehittämistä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja aktiivinen, myynnillinen ote luo erinomaisen pohjan työlle. Ravintola-alan tuntemuksesta on hyötyä asiakkaiden ymmärtämisessä. Tuleva tiimisi ja esimiehesi arvostavat sinussa tehokkuutta, oma-aloitteisuutta sekä halua parantaa suoritustasi ja oppia uutta jatkuvasti. Työskentely nykyaikaisilla järjestelmillä on sinulle itsestäänselvyys.

Delivery Hero edellyttää:

 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
 • Kokemusta asiakaspalvelu- tai myyntityöstä
 • Aktiivista, periksiantamatonta ja itsenäistä työskentelyotetta
 •  Palveluhenkisyyttä
 •  Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
 •  B-ajokorttia

Delivery Hero tarjoaa:

 • Tilaisuuden päästä kasvattamaan ja muokkaamaan pinnalla olevaa ja kovalla tahdilla kehittyvää toimialaa
 • Monipuolisen myyntiroolin, joka tarjoaa takuuvarmasti haasteita ja kehittymismahdollisuuksia lyhyelläkin aikavälillä. Perinteisesti roolista on edetty mm. Regional Managerin tehtävään.
 • Vakituisen ja pitkäaikaisen roolin vahvasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä
 • Joustavuutta ja autonomiaa toteuttaa työtäsi parhaaksi näkemälläsi tavalla — meillä ei mikromanageerata!
 • Kilpailukykyisen kompensaation pohjapalkalla ja provisiolla
 • Rennot ja mukavat kollegat, jotka viihtyvät yhdessä myös vapaa-ajalla

Oletko valmis haasteeseen? Lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi pdf-muodossa tänne https://apply.atalent.fi/delivery-hero-account-manager-10-2018 viimeistään tiistaina 16.10.2018. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Meeri Sarkkinen (+358 504350511, meeri.sarkkinen@atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Hyvä hakijakokemus on avain työnantajamielikuvan kehittämiseen. Tässä 6 helppoa vinkkiä joilla parannat yrityksesi hakijakokemusta välittömästi.

Jouni Räisänen is a Team Lead in FPGA verification team in Oulu. His team works on the field of 5G with various verifica...

Otto Koskinen works at Nokia in the Integration team as a System-on-Chip Designer. His journey at Nokia started 2,5 year...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen