Daikin

After Sales Coordinator

Julkaistu 28.09.2021

After Sales Coordinator

Daikin on sitoutunut tuottamaan kotitalouksille, yrityksille ja teollisuuteen tehokkaimmat ja turvallisimmat ratkaisut, jotka täyttävät kaikki jäähdytys- ja lämmitystarpeesi nyt ja tulevaisuudessa. Ymmärrämme vastuumme ympäristön suojelusta ja kaiken toimintamme ytimessä onkin ympäristön kestävyys. Liiketoimintamme on ilmastolähtöistä, sillä se on ekologisesti ja taloudellisesti järkevää. Missiomme Daikinilla on tuottaa korkealaatuisia tuotteita kokonaisratkaisuja luodaksemme hyvän ja kestävän sisäilman kaikille ihmiselle ympäri maailman.

 

 

Daikin etsii nyt After Sales Coordinatoria ketterään tiimiin. Tässä roolissa pääset vaikuttamaan Daikin menestystarinaan Suomessa. After Sales Coordinatorina vastuullasi on löytää ratkaisuja erilaisiin ongelmiin ja haasteisiin. Tulet auttamaan niin jälleenmyyjiä, myyjiä kuin asentajiakin erilaisissa tilanteissa hyödyntäen teknistä tuntemustasi. Daikinin sisäiset koulutukset takaavat sen, että olet aina tekniikan aallonharjalla ja sinulla on parhaat eväät menestyä työssäsi. Daikinilla huolehditaan, että jokainen työntekijä voi tehdä mielekästä työtä ja voit vaikuttaa omaan urapolkuusi suunnittelemalla sitä yhdessä omien kiinnostuksesi ja vahvuuksien mukaan.

After Sales Coordinatorina työtehtäviisi kuuluu:

 • Asiakkaiden auttaminen ja ongelmien ratkominen puhelimitse
 • Reklamaatioiden vastaanottaminen ja käsittely
 • Jälleenmyyjien kouluttaminen
 • Sisäisiin kehitysprojekteihin osallistuminen

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä paineensietokyvyn kiireisissäkin tilanteissa. Pystythän kommunikoimaan myös englanniksi luontevasti, sillä tulet työskentelemään myös kansainvälisten kollegoidesi kanssa. Tehtävässä menestymistä sinua tukevat vahvat vuorovaikutustaidot ja avoin lähestyminen, sillä tulet toimimaan usean eri sidosryhmän kanssa yhteistyössä parhaan lopputuloksen takaamiseksi.

Hakijalta odotetaan:

 • Relevanttia teknistä opintotaustaa
 • Työkokemusta esimerkiksi suunnittelun, asennuksen tai myynnin parista
 • Hyvät ongelmanratkaisutaidot ja rohkeutta tehdä päätöksiä.
 • Positiivista asennetta ja halua kehittyä
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • B-ajokortti
 • Kokemus SAP:in käytöstä
 • Ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

 • Työn Euroopan johtavassa LVI-alan yrityksessä
 • Daikinin kanssa suunnitellun urapolun
 • Mahdollisuuden siirtyä kansainvälisiin tehtäviin
 • Työyhteisön, jossa kaikista pidetään huolta
 • Lisäkoulutuksia, jossa on mahdollista päästä tapaamaan työkavereita ympäri maailman

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 7.10.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä tulet työllistymään aluksi aTalent Recruitingin työntekijäksi Daikinille, kuitenkin tavoitteena on siirtyä Daikinin palvelukseen keväällä 2022.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

After

Onko sinulla jo kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä, etkä malta odottaa pääseväsi jakamaan osaamistasi myös muille? Hengityssuojaimia valmistava yritys Jedx Medcare etsii nyt Myyntijohtajaa auttamaan heitä heidän myyntiorganisaationsa rakentamisessa ja kehittämisessä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen