Analyst

Julkaistu 01.07.2020

Reagle Oy tarjoaa neuvonantopalvelua kiinteistötransaktioissa sekä kiinteistöjen arvonluonnissa ja strategisissa hankkeissa kaupallisten kiinteistöjen omistajille, sijoittajille, vuokralaisille sekä rahoittajille. Tiimi tekee kymmeniä transaktioita vuositasolla ja on yksi aktiivisimmista toimijoista omassa segmentissään. Reagle haastaa tyypillisesti konservatiivista kiinteistötoimialaa käyttämällä nykyaikaista ja konkreettista lähestymistapaa, sekä tehostaa alalla vallitsevia työtapoja hyödyntämällä uusinta teknologiaa. Perustajilla on taustallaan vahva osaaminen kiinteistövarainhoidon, -transaktioiden sekä -arvioinnin parista. Tutustu tiimiin ja yritykseen paremmin: www.reagle.fi.

Haemme Reaglen kasvavaan tiimiin uutta Analystia! Etsimme henkilöä, joka pystyy hyppäämään nopeasti mukaan heidän projekteihinsa, minkä takia ymmärrys kiinteistöjen arvonmuodostumisesta on tärkeää. Tehtäväsi sisältävät kohteiden myyntimateriaalin laatimista sekä projekteihin liittyvien arvonmääritysten tekemistä. Tämän lisäksi toivomme sinulta myös kykyä osallistua kohteiden myyntineuvotteluihin asiakasrajapinnassa. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa otat yhä vahvempaa roolia projektien johtamisessa.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan taitoa pallotella monen samaan aikaan ilmoilla olevan asian ja projektin välillä. Tämän lisäksi on tärkeää, että viihdyt asiakastyössä ja eri sidosryhmien parissa, koska työssä vietät paljon aikaa keskustellen esimerkiksi sijoittajien kanssa. Reaglella työskennellään tiiviinä tiiminä, mutta saat myös itse vastuuta ja toivommekin, että olet valmis ottamaan sitä. 

Toivomme sinulta:

  • Vähintään 1-2 vuoden relevanttia työkokemusta, esimerkiksi konsulttitalosta tai kiinteistöjä omistavalta taholta
  • Valmiutta hallita useampaa tehtävää samanaikaisesti sekä intoa toimia intensiivisessä ympäristössä
  • Näppärää powerpointin käyttöä ja silmää materiaaleille
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista 

Sinun toivelistasi:

  • Monipuoliset ja kiinnostavat työtehtävät alan aktiivisimmalla toimijalla – mahdollisuus päästä näkemään markkinaa kokonaisvaltaisesti
  • Paljon vapautta ja vastuuta, ei sisäistä byrokratiaa
  • Työympäristönä nyt pieni, mutta vauhdilla kasvava yritys, joka mahdollistaa myös loistavia etenemismahdollisuuksia tulevaisuudessa
  • Mahtavat tyypit työkavereina – Pääset osaksi tiivistä tiimiä, jossa riittää intohimoa tekemiseen! 
  • Moderni toimisto ja erittäin mukavat puitteet työskentelyyn Helsingin ydinkeskustassa

Mikäli tämä kuulostaa seuraavalta askeleelta urallasi, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 13.7.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/reagle-analyst-7-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tarkempiin työnkuvaan ja yritykseen liittyviin kysymyksiin vastaa Reaglen Partner Henri Hakala (+358 41 506 3101). 

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+35840 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Reaglen palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Oletko koskaan pohtinut, miten Netflixin ja Viaplayn kaltaiset sovellukset on saatu sovitettua televisioosi? Mikäli uusi...

Neljä syytä panostaa työnantajakuvan kehittämiseen.

Hyvin rakennettu ja houkutteleva työnantajamielikuva on investointi. Lue 4 syytä panostaa työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen