Analyytikko

Julkaistu 13.01.2020

Newsec tarjoaa täyden palvelun ratkaisut kiinteistöalalla niin sijoittajille, omistajille kuin toimitilojen ja asuntojen vuokraajille. Newsec palvelee muun muassa kiinteistöjen myynti- ja ostoneuvonannoissa, arvioinneissa ja analyyseissa, toimitilavälityksessä sekä kiinteistö- ja toimitilajohtamisessa. 

Newsec on perustettu Ruotsissa 1994. Suomessa Newsecin historia alkoi jo vuonna 1989 Tallberg Toimitilajohto Oy:nä, jonka Newsec osti vuonna 2005. Newsec on osa Stronghold Invest -konsernia. Nykyään toimintaa on noin 1 800 työntekijän voimin seitsemällä eri markkina-alueella ja yli 500 asiantuntijaa ympäri Suomen. Newsecistä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.newsec.fi

Etsimme uutta aktiivista ja sosiaalista Analyytikkoa liittymään Newsecin Valuaatio-tiimiin! Analyytikon roolissa pääset mukaan uppoutumaan erilaisiin asiakasprojekteihin. Projektit pitävät sisällään niin kiinteistöarviointeja kuin erilaisia konsultointi- ja kehitystoimeksiantoja. Tehtäviisi kuuluu tiedonkeruuta erilaisista lähteistä, materiaalien kokoamista ja datan analysointia. Tuotat raportteja MS:n työkalujen avulla suoraan Newsecin asiakkaille toimien välillä projektin johtajana ja välillä projektiryhmäläisenä. Työ pitää sisällään myös asiakaskontaktointia ja -tapaamisia, kuten esimerkiksi lisämyyntiä olemassa oleville asiakkaille. 

Tehtävässä menestyt, jos nautit projektiluontoisesta työstä sekä viihdyt tarkkuutta vaativan asiakastyön parissa. Työ on ajoittain liikkuvaa, koska vierailet kiinteistöillä ja tapaat asiakkaita. Pääset tekemään työtä eri sidosryhmien kanssa sekä näkemään asiakkuuksia laajasti – tämän takia odotamme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja vahvoja kommunikointitaitoja. Tärkeää on myös, oma-aloitteinen työote sekä tarkka silmä asiakasraporttien ja -analyysien parissa. Newsecin arviointi- ja analyysi tiimi koostuu noin 20 ammattilaisesta ja tähän joukkoon liittyminen vaatii sinulta AKA-auktorisointia. Mikäli sinulta ei vielä löydy auktorisointia, voit suorittaa kokeen myös kevään 2020 aikana työskentelyn ohella. 

Newsecillä työskennellessä:

 • Pääset osaksi organisaatiota, jossa kaikessa tekemisessä näkyvät yrityksen arvot: Passion for Colleagues & Client, Innovation ja Integrity
 • Saat roolin, jossa pääset itsenäisesti johtamaan omaa työtäsi – tämä näkyy konkreettisesti esimerkiksi etätyön joustavuudessa
 • Olet osa tiivistä tiimiä, joka tekee paljon yhteistyötä ja tukee aina tarvittaessa – pääset siis oppimaan alan parhailta ammattilaisilta. 
 • Pääset osaksi suurta ja jatkuvasti kasvavaa yritystä, jossa on mahdollisuus nähdä alaa erittäin laajasti ja joka tarjoaa erinomaisia kehittymismahdollisuuksia myös tulevaisuudessa. 
 • Olet osa isompaa työyhteisöä, jossa pidetään huolta kaverista, tarjotaan loistavia työsuhde-etuja ja ylläpidetään osaamista esimerkiksi koulutusten avulla! 

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja muutamaa vuotta relevanttia työkokemusta – odotamme sinulta kosketuspintaa kiinteistöjen arviointeihin ja arvonmäärityksiin esimerkiksi kiinteistötalouden opintojen ja/tai työkokemuksen kautta
 • Auktorisoidut kiinteistöarvioijat (AKA) -asiantuntijuutta tai valmiutta suorittaa koe 
 • Pedanttia ja tarkkaa otetta asiakasprojekteihin
 • Vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä aktiivisesti erilaisten sidosryhmien kanssa
 • Erinomaisia MS Office-taitoja, erityisesti Excel –osaamista 
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Kuulostaako tämä seuraavalta askeleelta urallasi? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si pdf- muodossa viimeistään 28.1.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/newsec-analyytikko-1-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Newsecin palvelukseen.

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Lahti Precision etsii nyt Senior Software Developeria (IoT) osaksi mScales-pilvipalvelun kehitystiimiään Lahteen!

Haemme UKKO.fi:n uuden liiketoiminnan suunnitteluun ja kaupallistamiseen mukaan Project Manageria seuraamaan projektisuunnitelman etenemistä, luomaan liiketoimintaprosessien kuvauksia sekä pitämään projektin lankoja käsissään!

Etsimme projektiluontoiseen tehtävään työntekijää laatimaan digitaalisia tuotekortteja uusille nettisivuille.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen