Analyytikko (osa-aikainen)

Julkaistu 23.11.2018

Innovestor Ventures hallinnoi Suomen suurinta teknologia-alan kasvuyritysten portfoliota. Olemme osakkaana yli sadassa teknologiayhtiössä eri puolella Suomea. Uusimmasta rahastostamme teemme sijoituksia myös Ruotsiin ja Viroon. Innovestor Ventures on osa Innovestor Groupia. Innovestor Group järjestää kasvukierroksia ja kasvun kiihdytysohjelmia.

Haemme osa-aikaista analyytikkoa osaksi back office- ja venture-tiimiämme. Tehtävä sopii erityisesti kvantitatiivisesti suuntautuneelle opiskelijalle opintojen rinnalle. Työmäärä tehtävässä vaihtelee kvartaaleittain rahastoraportoinnin ja eri projektien aikataulujen mukaan. Osallistut rahastoraporttiemme rakentamiseen ja niiden tekemisessä tarvittavan tiedon hankintaan. Muihin työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi nykyisten portfolioyritysten kilpailija-analyysit jatkosijoituksia valmisteltaessa, osallistuminen uusien kohdeyhtiöiden sijoituskierrosten valmisteluun ja erilaiset muut toimeksiannot back office -toiminnoissa ja venture-tiimissä.

Toivomme sinulta:

 • Erittäin hyvää Excel-osaamista
 • Kiinnostusta pääomasijoittamista kohtaan
 • Oma-aloitteisuutta, itsenäistä työotetta sekä kykyä luovaan ajatteluun
 • Erinomaista englannin kielen taitoa

Eduksi luetaan:

 • Kiinnostus kasvuyrityksiä kohtaan
 • Kiinnostus uusiin teknologioihin sekä innovaatioihin
 • Kokemus markkina- tai muiden analyysien laatimisesta
 • Rahoituksen tai tuotantotalouden opinnot, myös muut relevantit opintotaustat huomioidaan
 • Hyvä opintomenestys

Tarjoamme:

 • Oppimisen ja tekemisen paikan pääomasijoittamisen sekä kasvuyritysten maailmaan uuden ajan sijoitusyhtiössä
 • Monipuolisen ja vauhdikkaan tehtäväkentän ammattitaitoisten kollegoiden kanssa
 • Mahdollisesti päätoimisen työpaikan valmistuttuasi

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Innovestor Ventures:lle.

Rekrytointiprosessi etenee seuraavasti:

23.11.-6.12. Hakuaika

10.-11.12. aTalentin puhelinhaastattelut

13.-21.12. Kasvokkaiset haastattelut Innovestor Ventures:n kanssa

28.12. mennessä rekrytointipäätökset


Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä PDF-muotoinen hakemuksesi ja CV:si sekä viimeisin opintorekisteriotteesi viimeistään torstaina 6.12. täällä: https://apply.atalent.fi/innovestor-ventures-analyytikko-osa-aikainen-11-2018 . Kerrothan hakemuksessasi kokemuksesi lisäksi myös kiinnostuksestasi pääomasijoittamista sekä teknologia-alan innovaatioita kohtaan. Mainitsethan hakemuksessasi myös ensimmäisen mahdollisen aloitusajankohtasi sekä palkkatoiveesi. Toiveenamme on, että voisit aloittaa työskentelyn jo tammikuun alusta 2019. Saatamme käydä hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Innovestoriin voit tutusta osoitteessa http://www.innovestorgroup.com/fi/. Tehtävästä ja hakuprosessista lisätietoja tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Annika Salonen (0503057375, annika.salonen[a]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Do you want to be a part of the success story of Lendo? Lendo is looking for Business Analyst to join their team at the heart of Helsinki city.

Haluatko kehittää osaamistasi monipuolisissa palkkahallinnon ja neuvonnan tehtävissä mukavien kollegoiden tuella? Wihuri Oy Tekninen Kauppa etsii nyt HR-tiimiinsä Palkanlaskijaa!

Validia Asuminen etsii nyt taloustiimiinsä yhteistyötaitoista Assistant Controlleria taloushallinnon tukitehtävien ja raportoinnin pariin!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

#rekrycast podcastin kolmannessa jaksossa käydään läpi parhaat vinkit kesätöitä varten niin työnhakijoille kuin työnantajillekin.

Vuosi 2018 on laitettu vähitellen pakettiin, joten nyt on hyvä pysähtyä ja katsoa taas mitä oikein tuli tehtyä.
Koko vu...

Antti on työskennellyt Hartwallin Lahden tuotanto- ja logistiikkakeskuksessa jo 2000-luvun alkupuoliskolta lähtien. Hän ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen