Arkkitehti / Rakennusarkkitehti

Julkaistu 27.02.2020

Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit on tunnettu arkkitehtitoimisto, jonka noin 30 hengen tiimistä löytyy laaja-alaisesti erityisosaamista esimerkiksi toimisto-, asuin- ja julkisrakennuksista. Arkkitehtuurin korkea laatu on heille tärkeä onnistumisen mittari. Tämä pyritään huomioimaan  mm. rakennusteknisten haasteiden, teknologian ja kestävän kehityksen aspekteista käsin. Yrityksen projekteja ovat esim. Lauttasaaren ostoskeskus ja asunnot, Lippulaivan kauppakeskushanke Espoossa ja Rambollin pääkonttori.

Alallansa arvostettu ja menestynyt arkkitehtitoimisto Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit etsii kasvavaan tiimiinsä uusia osaajia  työskentelemään monipuolisten ja haastavien suunnitteluprojektien pariin Kamppiin! Osana projektitiimiä olet mukana toteuttamassa mielenkiintoisia asunto-, toimitila- ja kauppakeskushankkeita pääkaupunkiseudulla.  Tällä hetkellä työpöydällä on mm. Espoon uusi kauppakeskus Lippulaiva ja Hakaniemen Lyyra -hanke. 

 

Toimenkuvan pääpaino on mm. toteutusvaiheen 3D -suunnittelussa ArchiCAD -ohjelmistolla.  Työskentelet avainhenkilönä projektin toteutuksen kannalta ja pääset aidosti omalla ammattitaidollasi vaikuttamaan projektien toteutukseen. Tehtävässä työskentelet tiiviisti yhteistyössä  arkkitehtien ja muun projektitiimin kanssa. Viikottaisten yhteisten projektipalaverien myötä saat selkeät raamit omalle työskentelyllesi ja asiantunteva tiimi puolestaan tukee päivittäistä tekemistäsi. Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit:lla on tilaa monenlaiselle osaajalle ja voit olla taustaltasi niin arkkitehti, rakennusarkkitehti tai arkkitehtiopiskelija. Työtehtäväsi projekteissa määräytyvät oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Odotamme sinulta:

 • tehtävään relevanttia korkeakoulutustaa (esim. Rakennusarkkitehti, Arkkitehti) 
 • aikaisempaa kokemusta alan tehtävistä
 • osaamista ArchiCAD -ohjelmiston käytöstä.

Asioita, jotka helpottavat tehtävässä menestymistä:

 • itsenäinen työote – otat vastuuta omista tehtävistä, mutta osaat kysyä neuvoa tarvittaessa
 • positiivinen ja aktiivinen asenne tekemiseen – pidät huolen siitä että asioita tapahtuu ja olet utelias uusien asioiden äärellä
 • erinomaiset tiimi- ja vuorovaikutustaidot.

Rakennusarkkitehdin/Arkkitehdin rooliin sinulla on tutkinnon lisäksi muutaman vuoden työkokemus suunnittelutehtävistä. Olet vahva tiimipelaaja ja toimit luontevasti ArchiCAD-maailmassa ja korkealaatuisessa tietomalliympäristössä. Mikäli viimeistelet vielä opintojasi, sinulla on kova motivaatio päästä hyödyntämään oppimaasi ja samalla kehittyä huippuammattilaisten parissa menestyvässä työyhteisössä. 

Tarjoamme sinulle:

 • mahdollisuuden kerryttää arvokasta kokemusta menestyvässä arkkitehtitoimistossa 
 • loistavat puitteet omalle urakehitykselle esim. koulutusten ja lisävastuiden kautta
 • alan parhaat työvälineet, jotka takaavat onnistumisesi 
 • sijainnin Helsingin ytimessä Autotalossa
 • kilpailukykyiset työsuhde-edut (esim. lounasetu)
 • matalahierarkisen ja mukavan työyhteisön, joka tukee kehitystäsi ja jaksamistasi
 • laajennetun työterveyshuollon
 • koko toimiston vuosittaiset excursiomatkat ulkomaille.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 16.3.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/cederqvist-jantti-architects-arkkitehti-rakennusarkkitehti-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit:sta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.cej.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen