Asennustyönjohtaja

Julkaistu 02.08.2018

Novart Oy on Suomen suurin keittiöitä, kylpyhuonekalusteita ja säilytysjärjestelmiä valmistava yritys. Novart Oy kuuluu kansainväliseen Nobia-konserniin, mikä on johtava keittiökalusteiden valmistaja Euroopassa ja yksi suurimpia koko maailmassa. Novartin tunnetut tuotemerkit ovat A la Carte ja Petra -keittiöt. Yritysmyynnissä heidän asiakkaitaan ovat suomalaiset rakennusliikkeet ja rakennuttajat, joille he tarjoavat palvelua suunnittelusta aina kalusteiden asennukseen asti. Novartin tuotantolaitos sijaitsee Nastolassa, asennustoimintaa on eri puolilla Suomea.

Suomen suurin alan toimija, Novart Oy, etsii nyt täydennystä 11 hengen työnjohtajatiimiinsä Vantaalle! Tässä vastuullisessa ja monipuolisessa Asennustyönjohtajan tehtävässä toimit 12-15 hengen esimiehenä sekä huolehtimaan että yhteistyö aliurakoitsijoiden kanssa toimii mutkattomasti. Esimiehenä vastuullasi ovat yhteydenpito tiimiläisiisi, operatiiviset esimiestehtävät kuten esimerkiksi työajanseuranta, resursointi ja sairauspoissaolot sekä asentajien ohjaaminen, ongelmanratkaisu ja työn tukeminen.

Tehtävässäsi esimiesvastuun lisäksi suoritat kohteiden tarkistusmittauksia, vastaat aikataulujen pitävyydestä ja työn laadun seurannasta sekä jälki- ja vuosikorjauksiin liittyvästä työnjohdosta. Pidät aktiivisesti yhteyttä työmaajohtoon sekä eri asennuskohteisiin sekä teet tiivistä yhteistyötä tehtaan sekä asiakkaiden kanssa. Vastuullasi ovat myös reklamaatiot. Työsi on liikkuvaa, sillä työmaat ovat sijaitsevat ympäri Uusimaata, jonka vuoksi toivommekin sinulta matkustusvalmiutta sekä mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Tehtävässä menestymisen varmistamiseksi edellytämme sinulta erinomaisia organisointitaitoja, kykyä johtaa omaa työtäsi sekä sietää kovaakin stressiä ja painetta. Etsimämme asennustyönjohtaja onkin sosiaalisesti taitava, ihmisläheinen ja itsenäinen uransa alkutaipaleella oleva nuori lahjakkuus tai jo kokeneempi alan konkari. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin menestyksekkäästi paineen alla toimivaa tekijää, joka ei säikähdä vauhdikasta arkea, muuttuvia tilanteita ja liikkuvaa työtä. Toivomme sinun jakavan kanssamme teknisen ajattelutavan sekä erinomaiset suulliset ja kirjalliset viestintätaidot. Arvostamme lisäksi asiakaspalvelutaitoa sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten ja organisaatioiden kanssa.

Odotamme sinulta:

 • Teknistä koulutustaustaa (esim. puu- tai rakennusalalta)
 • Itsenäistä työskentelytapaa sekä kykyä sietää painetta ja stressiä
 • Erinomaisia organisointitaitoja
 • Sujuvia MS Office-taitoja sekä valmiuksia oppia uusia järjestelmiä nopeasti
 • Kykyä kommunikoida sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti eri sidosryhmien kanssa

Eduksi luetaan:

 • Aiempi kokemus työnjohdon tai asentajan tehtävistä
 • Toimialan tuntemus

Tarjoamme:

 • Monipuolisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuudet kasvaa monipuolisessa esimiestehtävässä Suomen suurimman toimijan leivissä
 • Position vakavaraisessa yrityksessä, jolla on pitkät perinteet
 • Kattavat työsuhde-edut
 • Osaavan tiimin tuen sekä erinomaiset toimistotilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si mieluiten PDF-muodossa viimeistään keskiviikkona 15.8.2018 tänne: https://apply.atalent.fi/novart-oy-asennustyonjohtaja-8-2018. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä ensimmäisen mahdollisen aloitusajankohtasi.

Tehtävästä lisätietoja tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Mia Paatsalo (+358504680610, mia.paatsalo[at]atalent.fi). Novart Oy:hyn voit tutustua osoitteessa: https://www.novart.fi/.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Oy Säätö Ab on vuonna 1969 perustettu suomalainen teknisen alan maahantuontiyritys. Säätö hakee joukkoonsa oppimishaluista, uraansa aloittelevaa Myynti-insinööriä!

1.-4. vuosikurssilainen! Hae mitä pikimmiten mielenkiintoiseen ja monipuoliseen rooliin Snowekille After Sales ja Logistics Traineeeksi! 

Sweco PM etsii nyt Projekti-insinööriä liittymään joukkoonsa Länsimetro-hankkeeseen Espoonlahden metroaseman rakennustyömaalle!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

#rekrycast podcastin kolmannessa jaksossa käydään läpi parhaat vinkit kesätöitä varten niin työnhakijoille kuin työnantajillekin.

Vuosi 2018 on laitettu vähitellen pakettiin, joten nyt on hyvä pysähtyä ja katsoa taas mitä oikein tuli tehtyä.
Koko vu...

Antti on työskennellyt Hartwallin Lahden tuotanto- ja logistiikkakeskuksessa jo 2000-luvun alkupuoliskolta lähtien. Hän ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen