Asennustyönjohtaja

Julkaistu 02.08.2018

Novart Oy on Suomen suurin keittiöitä, kylpyhuonekalusteita ja säilytysjärjestelmiä valmistava yritys. Novart Oy kuuluu kansainväliseen Nobia-konserniin, mikä on johtava keittiökalusteiden valmistaja Euroopassa ja yksi suurimpia koko maailmassa. Novartin tunnetut tuotemerkit ovat A la Carte ja Petra -keittiöt. Yritysmyynnissä heidän asiakkaitaan ovat suomalaiset rakennusliikkeet ja rakennuttajat, joille he tarjoavat palvelua suunnittelusta aina kalusteiden asennukseen asti. Novartin tuotantolaitos sijaitsee Nastolassa, asennustoimintaa on eri puolilla Suomea.

Suomen suurin alan toimija, Novart Oy, etsii nyt täydennystä 11 hengen työnjohtajatiimiinsä Vantaalle! Tässä vastuullisessa ja monipuolisessa Asennustyönjohtajan tehtävässä toimit 12-15 hengen esimiehenä sekä huolehtimaan että yhteistyö aliurakoitsijoiden kanssa toimii mutkattomasti. Esimiehenä vastuullasi ovat yhteydenpito tiimiläisiisi, operatiiviset esimiestehtävät kuten esimerkiksi työajanseuranta, resursointi ja sairauspoissaolot sekä asentajien ohjaaminen, ongelmanratkaisu ja työn tukeminen.

Tehtävässäsi esimiesvastuun lisäksi suoritat kohteiden tarkistusmittauksia, vastaat aikataulujen pitävyydestä ja työn laadun seurannasta sekä jälki- ja vuosikorjauksiin liittyvästä työnjohdosta. Pidät aktiivisesti yhteyttä työmaajohtoon sekä eri asennuskohteisiin sekä teet tiivistä yhteistyötä tehtaan sekä asiakkaiden kanssa. Vastuullasi ovat myös reklamaatiot. Työsi on liikkuvaa, sillä työmaat ovat sijaitsevat ympäri Uusimaata, jonka vuoksi toivommekin sinulta matkustusvalmiutta sekä mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Tehtävässä menestymisen varmistamiseksi edellytämme sinulta erinomaisia organisointitaitoja, kykyä johtaa omaa työtäsi sekä sietää kovaakin stressiä ja painetta. Etsimämme asennustyönjohtaja onkin sosiaalisesti taitava, ihmisläheinen ja itsenäinen uransa alkutaipaleella oleva nuori lahjakkuus tai jo kokeneempi alan konkari. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin menestyksekkäästi paineen alla toimivaa tekijää, joka ei säikähdä vauhdikasta arkea, muuttuvia tilanteita ja liikkuvaa työtä. Toivomme sinun jakavan kanssamme teknisen ajattelutavan sekä erinomaiset suulliset ja kirjalliset viestintätaidot. Arvostamme lisäksi asiakaspalvelutaitoa sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten ja organisaatioiden kanssa.

Odotamme sinulta:

 • Teknistä koulutustaustaa (esim. puu- tai rakennusalalta)
 • Itsenäistä työskentelytapaa sekä kykyä sietää painetta ja stressiä
 • Erinomaisia organisointitaitoja
 • Sujuvia MS Office-taitoja sekä valmiuksia oppia uusia järjestelmiä nopeasti
 • Kykyä kommunikoida sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti eri sidosryhmien kanssa

Eduksi luetaan:

 • Aiempi kokemus työnjohdon tai asentajan tehtävistä
 • Toimialan tuntemus

Tarjoamme:

 • Monipuolisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuudet kasvaa monipuolisessa esimiestehtävässä Suomen suurimman toimijan leivissä
 • Position vakavaraisessa yrityksessä, jolla on pitkät perinteet
 • Kattavat työsuhde-edut
 • Osaavan tiimin tuen sekä erinomaiset toimistotilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si mieluiten PDF-muodossa viimeistään keskiviikkona 15.8.2018 tänne: https://apply.atalent.fi/novart-oy-asennustyonjohtaja-8-2018. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä ensimmäisen mahdollisen aloitusajankohtasi.

Tehtävästä lisätietoja tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Mia Paatsalo (+358504680610, mia.paatsalo[at]atalent.fi). Novart Oy:hyn voit tutustua osoitteessa: https://www.novart.fi/.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Benemen, a Finnish new generation cloud-based software company, is now looking for a Test Engineer to maintain and further develop their test environments!

Teollisuuden kone-ja prosessisuunnitteluun erikoistunut Vuo Automaatio etsii tiimiinsä uransa alkuvaiheessa olevaa Automaatiosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Itä-Helsingin merellisiin maisemiin.

Haemme Chief Digital Officeria uuteen vastuulliseen tehtävään johtamaan Yleiselektroniikka Oyj:n digitaalista liiketoimintaa ja siihen liittyvää murrosta kokonaisvaltaisesti!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Outi Mäkinen ja Tommi Talja keskustelevat rekrytointikriteereistä ja siitä mikä tekee hyvän työpaikkailmoituksen.

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Tässä blogissa vastaamme kysymykseen miten valmistautua työhaastatteluun ja annamme 7 vinkkiä, joilla helpotat haastatteluun valmistautumista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen