Asiantuntija (Kiinteistöala)

Julkaistu 03.02.2021

Reagle Oy tarjoaa neuvonantopalvelua kiinteistötransaktioissa, yritysten strategisissa hankkeissa sekä arvonluontiprojekteissa kaupallisten kiinteistöjen omistajille, sijoittajille, vuokralaisille sekä rahoittajille.

Reagle haastaa tyypillisesti konservatiivisena tunnettua kiinteistöalaa käyttämällä nykyaikaista ja konkreettista lähestymistapaa. Tehostamme alalla vallitsevia työtapoja hyödyntämällä uusinta teknologiaa. Avainhenkilöillä on taustallaan vahva osaaminen kiinteistövarainhoidosta, -transaktioista sekä -arvioinneista. Pääset tutustumaan yritykseemme tarkemmin osoitteessa www.reagle.fi.

Suomen nopeimmin kasvava kaupallisten kiinteistöjen neuvonantoyritys Reagle etsii nyt Asiantuntijan tehtävään monipuolista ja ennakkoluulotonta kiinteistöalan osaajaa. Pääasiallinen roolisi sisältää nykyisten asiakkaidemme konsultointia myynti-, osto- sekä arvonluontitoimeksiannoissa.

Reagle haluaa uudistaa alan toimintatapoja ja välttää yrityksen sisäisen siiloutumisen eri liiketoimintayksiköiden välillä. He tarjoavat osaajille laajan tehtäväkentän ja mahdollisuudet työskennellä erityyppisten toimeksiantojen parissa – mahdollistaen laajan ja nopean oppimisen. Vahvana tiiminä he takaavat korkean laadun sekä erinomaisen palvelun asiakkaillemme.

Pääasialliset työtehtäväsi sisältävät muun muassa:

 • Asiakasyritysten kiinteistösijoitusportfolioiden ja yksittäisten kohteiden proaktiivista ja yksityiskohtaista analysointia. Tämän perusteella muodostat asiakkaan tilanteesta asiantuntijanäkemyksen ja ehdotat ratkaisuja suositelluiksi toimenpiteiksi.
 • Asiakastapaamisia ja sopimusneuvotteluja.
 • Materiaalien työstämistä toimeksiantojen suunnittelun ja toteutuksen tueksi.
 • Potentiaalisten sijoittajien sekä vuokralaisten tunnistamista ja kontaktointia.
 • Sijoitus- tai vuokrauskohteiden myyntiä.

Aloittaessasi tehtävässä tulet osaksi useampia projektitiimejä, joko projektitiimin jäsenenä tai -vetäjänä. Projektit koostuvat tällä hetkellä sekä transaktioprojekteista, että arvonluontiin liittyvistä tehtävistä. Sinua ei jätetä yksin, vaan koko muu tiimi on vahvasti tukenasi ja sparraa työssäsi. Toivomme sinulta yrittäjämäistä työskentelyotetta sekä hyvää tiimihenkeä. Reaglen neljän toimintavuoden aikana yritykseen on luotu hyväksi todettuja prosesseja, mutta sinulla on vapaat kädet kehittää omaa rooliasi sekä yhteisiä toimintatapojamme osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta. Voit siis olla vielä urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä!

Reagle tarjoaa sinulle:

 • Voimakkaasti sekä kannattavasti kasvavan yrityksen mukana tuoman erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.
 • Mahdollisuuden kehittää yrityksen toimintaa sekä vaikuttaa prosesseihin.
 • Toimintaympäristön, jossa vältämme turhaa byrokratiaa ja vaalimme itseohjautuvaa johtamiskulttuuria. Toimintamme lähtökohtia ovat rohkeus, rehellisyys, korkea laatu sekä periksiantamattomuus. Työyhteisössämme arvostamme joustavuutta sekä yrittäjähenkisyyttä.
 • Ammattitaitoiset sekä alalla erinomaisesti verkostoituneet työkaverit. Pääset osaksi osaavaa ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa tiimiä.
 • Toimivat toimistotilat ydinkeskustassa Kalevankadulla. Joustavat etätyömahdollisuudet sekä laadukkaat työvälineet.
 • Kokemuksen ja osaamisen mukaan räätälöitävän palkkiomallin ja edut.

Sinulta toivomme:

 • Aiempaa työkokemusta kiinteistöalalta.
 • Analyyttisyyttä ja näkemystä kaupallisten kiinteistöjen arvonmäärityksen sekä vuokrattavuuden taustatyöhön.
 • Myyntihenkisyyttä ja motivaatiota asiakasrajapinnassa työskentelyyn.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Haluatko olla mukana rakentamassa Reaglen menestystarinaa? Lähetä avoin hakemuksesi sekä CV:si keskiviikkoon 17.2.2021 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi myös suuntaa antavan palkkatoiveen kuukausi-/vuositasolla sekä mahdollisen aloituspäivän.

Tarkempiin työnkuvaan ja yritykseen liittyviin kysymyksiin vastaa Reaglen Partner Henri Hakala (+358 41 506 3101).

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+35840 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan aTalentin asiakasyrityksen Reaglen palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Asiantuntija

ICECAPITAL etsii nyt määrätietoista ja kehittymishaluista Associatea Helsingin M&A neuvonantotiimiinsä. Tässä monipuolisessa roolissa pääset työskentelemään ICECAPITAL Investointipankin monipuolisten ja merkittävien asiakastoimeksiantojen parissa etenkin energia- ja infrastruktuurisektoreilla, koko ICECAPITALin tiimin tukemana.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen