Assistant Controller

Julkaistu 14.03.2019

Invalidiliiton Asumispalvelut Oy – Validia Asuminen – on kotimainen yritys, joka tarjoaa asumispalveluita ja kotiin vietäviä palveluita vammaisille henkilöille ja ikäihmisille. Validia Asuminen on yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Validia Asuminen etsii nyt taloustiimiinsä yhteistyötaitoista ja joustavaa Assistant Controlleria. Tässä tehtävässä tulet keskittymään Validia Asumisen taloushallinnon tukitehtäviin ja raportointiin. Työnkuvaasi kuuluu muun muassa osto- ja myyntilaskutusten koordinointi, maksuliikenteen seuranta ja perintä, erillisselvitykset sekä ostotoiminnan ja kirjanpidon avustavat tehtävät. Avustat myös controller-tiimiä kuukausi- ja tilinpäätösraportoinnissa ja -analysoinnissa. Kehität talouden tukiprosesseja ja osallistut raportointiin liittyviin kehityshankkeisiin. Tässä työssä et kuitenkaan piiloudu numeroiden ja raporttien taakse, vaan olet jatkuvassa yhteistyössä tiimisi ja muiden sisäisten sidosryhmien kanssa. Tiiviissä tiimissä tehdään asioita yhdessä, mutta sinulla tulee olemaan myös omia vastuualueita.

Hakijalta odotetaan:

  • Relevanttia korkeakoulutusta
  • Kokemusta taloushallinnon tehtävistä
  • Liiketoimintaymmärrystä ja kiinnostusta liiketoiminnan kehittämiseen
  • Hyvät viestintä- ja yhteistyötaidot
  • Joustavaa asennetta sekä uskallusta tarttua oma-aloitteisesti asioihin
  • Erinomaista Excel-osaamista ja hyviä IT-valmiuksia

Tarjoamme sinulle:

  • Työpaikan jatkuvasti kehittyvällä alalla, jossa työn merkityksellisyys korostuu
  • Jatkuvaa oppimista ja kehittymismahdollisuuksia
  • Tiivistä tiimityötä

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään tiistaihin 26.3. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/invalidiliiton-asumispalvelut-assistant-controller-3-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://validia-asuminen.fi/. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Annika Salonen (0503057375, annika.salonen[at]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Invalidiliiton Asumispalvelut Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Oletko kiinnostunut rahoitusmarkkinoista sekä työntekijänä omatoiminen ja määrätietoinen? Point Capital täydentää nyt analyytikkotiimiään!

Total Specific Solutions is now looking for financial professional to take over our financial and business controlling!

TaxiFacta etsii nyt Kirjanpitäjää liittymään osaksi 4 hengen tiimiään Helsinkiin! Tässä roolissa pääset monipuolisesti hyödyntämään ja kehittämään taloushallinnon osaamistasi!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tämän blogin tarkoituksena on auttaa rekrytoijia ja esimiehiä saamaan kaikki irti Slushista. Lue vinkit ja suosituksemme parhaista puheista.

Tässä podcastissa aTalentin operatiivinen johtaja ja Icebreaker.vc:n Head of Talent keskustelevat tiimin rakentamisesta ja rekrytoinnista alkuvaiheen startupeissa.

Blogissa Miili Reponen kertoo rekrytoijan työstä sekä omasta urapolustaan aTalent Recruitingilla.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen