Kotikatu Hallintopalvelut Oy

Assistant Controller

Julkaistu 15.07.2021

Assistant Controller

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka tarjoaa kaikki ison toimijan palvelut, resurssit ja toimitusvarmuuden vaivattomasti ja luotettavasti. Kotikadun pienet paikalliset yksiköt palvelevat asiakkaiden lähellä ja palvelun kulmakiviä ovat vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu.

Kotikatu Hallintopalvelut Oy kuuluu PHM Group konserniin, joka on Pohjoismaiden johtava kiinteistöalan yritys. Konsernin toiminta kattaa koko Suomen, mutta lisäksi toimintaa on myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Konsernin liikevaihto on yli 360 miljoonaa euroa.

Kotikatu ei ole kuitenkaan pelkästään kiinteistönhoidon edelläkävijä, vaan myös toimialansa halutuin työnantaja. Kotikatu työllistääkin yli 4000 kiinteistöalan ammattilaista niin siivoojina, ja kiinteistönhoitajina kuin myös erilaisissa asiantuntija- tai toimistotöissä. Nyt Kotikatu Hallintopalvelut Oy etsii sinua, järjestelmällistä ja oma-aloitteista Assistant Controlleria liittymään heidän, kotikatulaisten monipuoliseen joukkoonsa!

Kotikatu Hallintopalvelut Oy etsii nyt tarkkaa ja järjestelmällistä Assistant Controlleria PHM Group konsernin taloushallintoon toimimaan Group Financial Controllerin oikeana kätenä, sekä tiiviissä yhteistyössä koko konsernitiimin, talousjohtajan ja muiden sidosryhmien kanssa. Assistant Controllerina työnkuvaasi kuuluvat erilaiset ulkoisen laskennan tehtävät, kuten esimerkiksi IFRS-konversiossa avustaminen, konsernin kuukausiraportoinnin tehtävät, ostettujen yhtiöiden integraatioprojekteissa avustaminen ja tilintarkastusprosessin koordinointi.

Olet Kotikatu Hallintopalvelut Oy:n etsimä Assistant Controller, mikäli sinulta löytyy jo tehtävään soveltuva korkeakoulutausta, sinulle on jo kertynyt hieman työkokemusta vastaavista työtehtävistä ja olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen sekä innostunut ja motivoitunut oppimaan uutta. Osaat myös käyttää sujuvasti Exceliä, pystyt työskentelemään sekä suomeksi että englanniksi ja olet kiiretilanteissa valmis joustamaan.

Kotikatu Hallintopalvelut Oy odottaa sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulutusta
 • Muutaman vuoden (1-2) aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
 • Teknistä nohevuutta, kuten Excel –osaamista
 • Tarkkaa ja järjestelmällistä sekä oma-aloitteista ja joustavaa työotetta
 • Kehittymishalukkuutta sekä innokkuutta uuden oppimista kohtaan
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi Kotikatu Hallintopalvelut Oy katsoo eduksi:

 • Ruotsin kielen osaamisen sekä taloushallinnon erilaisten järjestelmien hallitsemisen

Kotikatu Hallintopalvelut Oy tarjoaa sinulle:

 • Vakituisen ja kokoaikaisen position kasvavan, kehittyvän ja luotettavan työnantajan alaisuudessa
 • Uuden ja mielenkiintoisen roolin monipuolisten työtehtävien parissa
 • Vaikuttamis- ja kehittämismahdollisuuksia
 • Hyvät puitteet työntekoon työvälineistä alkaen
 • Laajan työterveyshuollon
 • Joustavat työajat sekä etätyömahdollisuuden

Oletko sinä Kotikatu Hallintopalvelut Oy:n etsimä tarkka ja järjestelmällinen Assistant Controller? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 28.7.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Kotikadusta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.kotikatu.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358503042987, anni.nurmi(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Kotikadun palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Assistant

TSS is looking to recruit a Business Controller to join their finance team! This is an exciting position where you will have business control responsibilities over your own Finnish units. You will be coached by TSS finance’s senior employees to further develop in your role and grow your skills in various finance topics. The position is in Vantaa and reports to one of the European Finance & Control Managers.

Assistant

Continental Rengas Oy etsii nyt motivoitunutta Controlleria tehokkaan taloustiiminsä vahvistukseksi Espooseen! Toimenkuvasi on vastuullinen ja talouden tehtäväkenttäsi laaja-alainen. Työtehtävässä toimit yhtiön talousjohdon oikeana kätenä sekä työskentelet tiiviissä yhteistyössä johtoryhmän ja myynnin kanssa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen