SOK ITD

Assistentti (osa-aikainen)

Julkaistu 16.12.2020

Assistentti (osa-aikainen)

SOK (Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta) on keskusliike, jossa tuotetaan S-ryhmään kuuluville osuuskaupoille asiantuntija- ja tukipalveluita. Lisäksi SOK vastaa S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja liiketoimintaketjujen kehittämisestä. SOK:lla työskentelee yli 2 000 asiantuntijaa, joista suurin osa, noin 1 500, on vaativissa liiketoiminnan, tuki- ja palvelutoimintojen asiantuntijatehtävissä. S-ryhmässä pääset todella vaikuttamaan suomalaisten arkeen: muun muassa siihen, miten ja mitä suomalaiset syövät, millaisia hotelli- ja ravintolaelämyksiä tarjoamme ja millaisen tankkauskokemuksen voimme tarjota ABC-asemilla.

SOK IT vastaa suuresta osasta kaupparyhmän teknologian tuotannosta ja ylläpidosta sekä IT- ja digikehityksestä. Tähän kuuluva SOK ITD:n osasto on 240 hengen joukko, jota Assistenttipalvelutiimi palvelee.

Etsimme uutta osa-aikaista Assistenttia liittymään SOK ITD:n Assistenttipalvelutiimiin! Tällä hetkellä tiimiä pyörittää Executive Assistant Ulla ja tiimiin tarvitaankin toinen käsipari aloittamaan nopealla aikataululla. Assistenttina tuet liiketoimintaa ja autat ITD:n asiantuntijoita heidän pyynnöissään. Tehtävät pitävät sisällään esimerkiksi erilaista projektityötä, kalenterointia ja sopimushallintaa. Myönnät projekteissa mukana oleville konsulteille lupia eri tiloihin sekä luot tunnuksia ja erilaisia lupapyyntöjä. Erilaiset oikeuksien hallintatehtävät tapahtuvat MS Sharepoint ympäristössä. Näiden lisäksi kirjaat toimittajien ja alihankkijoiden sopimuksia järjestelmään, autat kalenteri- ja tilavarausten tekemisessä, ylläpidät materiaaleja ja autat sisäisen viestinnän parissa.

Assistenttina saat mahdollisuuden kerryttää relevanttia työkokemusta Suomen suurimmalla kaupan alan toimijalla. Työtä on keskimäärin 2-3 päivän verran viikossa ja toimistotyöaikoina. Työ on joustavaa ja pääset myös vaikuttamaan omiin työaikoihisi, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen. Tällä hetkellä työ on täysin etätyötä koronasuositusten vuoksi, mutta virallisena toimipisteenä on Helsingin Ässäkeskus. Tehtävässä pääset näkemään hyvin laajasti SOK ITD:n toimintaa ja saamaan vastuullisia tehtäviä kehittääksesi omaa osaamistasi.

Tehtävä on määräaikainen huhtikuun loppuun 2021 saakka.

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa tai meneillään olevia opintoja (esim. tradenomi, johdon assistentti)
  • Asiakaspalveluhenkistä ja positiivista työotetta
  • Tarkkuutta ja huolellisuutta työtehtävien hoitamiseen
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Osaaminen MS Sharepointin ympäristöstä
  • MS Office osaaminen ja hyvät tietotekniset valmiudet, uusien ohjelmien omaksuminen ei tuota sinulle ongelmia
  • Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä

Kuulostaako tehtävä juuri oikealta sinulle? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 27.12.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi) tiistaihin 22.12. asti.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi SOK:lle.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen