ICECAPITAL

Associate (M&A)

Julkaistu 11.10.2021

Associate (M&A)

ICECAPITAL Pankkiiriliike on riippumaton, työntekijöidensä omistama konserni, jossa työskentelee noin 30 ammattilaista Helsingissä ja Tukholmassa. ICECAPITALin liiketoiminnot jakautuvat pääomarahastojen hallinnointiin ja investointipankkitoimintaan, joka tarjoaa asiakkailleen heidän tarpeensa aidosti huomioivaa ja asiantuntevaa neuvonantopalvelua. Neuvonantopalvelut keskittyvät yrityskauppoihin ja –järjestelyihin, rahoitusjärjestelyihin, pääomamarkkinatransaktioihin ja omistaja-arvopalveluihin.

ICECAPITAL on Pohjoismaiden johtava neuvonantaja erityisesti energia-, infrastruktuuri-, ja TMT-sektoreilla. Yhtiöllä on yli 20 vuoden kokemus investointipankkitoiminnasta, minkä aikana sen tyytyväisiä asiakkaita ovat mm. Allianz, KKR, First Sentier Investors, Vaaka Partners, Gasum, Kesko, Loiste, Telia sekä Ontario Teachers’ Pension Plan (OTPP). Alallaan hyvin arvostettu tiimi toteuttaa mielenkiintoisia ja haastavia projekteja yhteistyössä myös kansainvälisten investointipankkien, kuten Goldman Sachsin ja Bank of America Merrill Lynchin kanssa. Tutustu ICECAPITALin referensseihin tarkemmin osoitteessa: https://www.icecapital.fi/fi/investointipankki/referenssit/.

 

 

ICECAPITAL etsii nyt määrätietoista ja kehittymishaluista Associatea Helsingin M&A neuvonantotiimiinsä. Tässä monipuolisessa roolissa pääset työskentelemään ICECAPITAL Investointipankin monipuolisten ja merkittävien asiakastoimeksiantojen parissa etenkin energia- ja infrastruktuurisektoreilla, koko ICECAPITALin tiimin tukemana.

Associate-roolissa pääset osallistumaan hyvin laaja-alaisesti erilaisiin asiakasprojekteihin ja näyttämään kyntesi mm. yritys- ja markkina-analyysien, arvonmääritysten, projektinhallinnan ja asiakkaiden neuvonannon tehtävissä. Päivittäiseen arkeesi kuuluu tausta-analyysien ja -tutkimusten laatimista, yksityiskohtaisten arvonmääritysmallien kehittämistä, yritysten talouslukujen tulkitsemista sekä näiden tulosten yhteenvetoa ja presentoimista. Arvostamme myös omaa näkemystäsi ja kykyä vetää johtopäätöksiä, sekä esitellä ne rakentavasti ja selkeästi toimeksiantajalle. Tässä tehtävässä pääset toimimaan avainroolissa ja koordinoimaan kokonaisuutta 2-4 hengen sisäisen projektitiimin, toimeksiantajan edustajien sekä esimerkiksi tämän juristien ja muiden neuvonantajien kanssa.

ICECAPITAL tarjoaa sinulle:

 • Vastuullisen roolin kansainvälisesti arvostetussa ja kovatasoisessa yrityksessä
 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään merkittävien asiakastoimeksiantojen parissa heti päivästä yksi lähtien
 • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittää taitojasi alan asiantuntijoiden tukemana ja kannustamana
 • Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa pääset kehittämään asiantuntijuutta monialaisesti ja oppimaan joka päivä uutta
 • Pienen tiimin joustavuuden ja matalahierarkisen toimintaympäristön, jossa mielipidettäsi ja työpanostasi arvostetaan
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Lounas- ja puhelinedun sekä kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan vakuutukset
 • Hyvät etenemismahdollisuudet ICECAPITAL-konsernin sisällä, Suomessa tai kansainvälisesti

Mitä odotamme sinulta?

 • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa esim. kaupallisen tai teknisen alan hyvin sujuneista opinnoista
 • Aikaisempaa kokemusta esimerkiksi analyytikon roolissa yritysjärjestelyjen pääomasijoittamisen tai liikkeenjohdon konsultoinnin toimialalta
 • Kykyä laatia erilaisia analyyseja ja arvonmäärityksiä, analysoida tuloksia ja tehdä johtopäätöksiä sekä visualisoida tuloksia selkeästi eri kohderyhmät huomioiden
 • Erinomaisia MS Office-taitoja, erityisesti Excelin ja Powerpointin parissa
 • Tarkkaa ja vastuuntuntoista luonnetta, sekä hyviä ongelmanratkaisutaitoja. Olet työskentelytyyliltäsi itseohjautuva, toimeentarttuva ja hyvä koordinoimaan kokonaisuuksia
 • Hyviä tiimityöskentelytaitoja, sekä kykyä kommunikoida ja viestiä sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä ansioluettelosi, motivaatiokirjeesi sekä opintotodistuksesi PDF-muodossa 24.10. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme ICECAPITALin palvelukseen. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Associate

Aibidia is now looking for a full-time Sales Operations Coordinator to join their growing and ambitious team in Helsinki! As a Sales Operations Coordinator your main contribution will be to formulate and visualize how Aibidia’s SaaS solution tackles customer’s needs and pain points. In this role you will be part of Sales, directly working with Aibidia’s Sales Lead and other team members.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen