Jartek AI Oy

Automaatioinsinööri (puuteollisuuden monipuoliset projektit)

Julkaistu 19.08.2021

Automaatioinsinööri (puuteollisuuden monipuoliset projektit)

Jartek AI Oy on maaliskuussa 2020 perustettu yritys, jonka missiona on olla puunjalostusteollisuuden automaatioratkaisujen edelläkävijä. Jartek AI Oy on osa Jartek-konsernia, jonka emoyhtiönä toimii Jartek Group Oy. Jartekin vuosikymmenten vahva osaaminen sahateollisuudesta näkyy myös uuden automaatioyrityksen työn jäljessä. Jartek AI:n toimipisteessä Lahdessa työskentelee yhdeksän sahateollisuuden ja tietotekniikan pitkän kokemuksen omaavaa ammattilaista. Jartek AI Oy toimittaa automaatiojärjestelmiä sahalaitoksille, puunlämpökäsittelylaitoksille sekä muihin puunjalostusteollisuuden kohteisiin. Lyhyestä yrityshistoriasta huolimatta Jartek AI Oy on jo toimittanut useamman onnistuneen automaatioprojektin ja tilauskanta on merkittävä.

Haluatko hypätä puuteollisuuden monipuolisten tehtävien pariin yritykseen, jossa näkemyksilläsi on painoarvoa heti ensimmäisestä päivästä lähtien? Haemme Jartek AI:n automaatiotiimiin mukaan kahta automaatioinsinööriä: yhtä sahalaitosten automaatiojärjestelmien toimitusprojekteihin ja yhtä puun lämpökäsittelylaitoksien automaatiojärjestelmien toimitusprojekteihin. Molemmilla alueilla automaatioinsinöörin vastuisiin kuuluvat projektin läpivieminen suunnittelusta käyttöönottoon ja asiakkaan konsultoimiseen käyttöönoton jälkeen. Töitä voi tehdä paljon etänä, mutta varsinkin käyttöönotot edellyttävät matkustamista kotimaassa ja lähialueilla. Lämpökäsittelylaitoksiin liittyvissä projekteissa asiakkaat ovat ympäri maailmaa Uudessa-Seelannissa ja Kanadassa saakka.

Tiimissä korostuvat startupin ja korporaation parhaat puolet: pääset vaikuttamaan ja kehittämään toimintaa, mutta taustalla on myös vuosikymmeniä toimineen, Suomen suurimpiin kuuluvan sahateollisuuden teknologiatoimittajan tuki.

Mikäli prosessiteollisuus on sinulle entuudestaan tuttua, lämpökäsittelylaitosten automaatioprojektit voivat olla seuraava luonteva askel urallasi. Tai jos olet jo kurkistanut valmistavan teollisuuden puolelle, sahalaitosten automaatioprojekteissa pääset haastamaan itseäsi jo olemassa olevien kohteiden uudistusprojekteissa tai täysin uusien laitosten automaation rakentamisessa. Kehittymishaluiselle tekijälle yrityksessä on tarjolla mahdollisuuksia erilaisten työtehtävien kokeilemiseen ja etenemiseen.

Odotamme sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulutaustaa (AMK/DI) automaatiotekniikan parista.
 • Yhteensä parin vuoden työkokemusta teollisuuden parista esimerkiksi harjoitteluiden tai kesätöiden kautta
 • Kokemusta PLC-ohjelmoinnista
 • Kiinnostusta projektiluontoista työtä kohtaan
 • Kehittymishaluista asennetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja
 • Matkustusvalmiutta
 • Hyvää englannin ja suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:

 • Ymmärrys sähkö- ja mekaniikkasuunnittelusta
 • Kokemus työskentelystä Siemensin ja Beckhoffin parissa
 • Ymmärrys laitoksien turvalogiikasta

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuoliset urakehitysmahdollisuudet kotimaassa ja kansainvälisesti
 •  Jatkuvan ja ajanmukaisen koulutuksen sekä hyvät työsuhde-edut
 • Alan kokeneimpien ja parhaiden tekijöiden tuen
 • Matalan hierarkian tiimin, jossa jokainen pääsee vaikuttamaan kokonaisuuteen omalla panoksellaan
 • Joustavat työtehtävät

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveen ja mahdollisen aloituspäiväsi kera viimeistään 5.9.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Jartekista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.jartek.fi/ratkaisut/automaatio. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa aTalent Recruitingin rekrytointipäällikkö Anniina Tchernych (+358 40 5192647, anniina.tchernych[ät]atalent.fi).

Tehtävässä työllistyt Jartek AI:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Automaatioinsinööri

Neulanen etsii Ouluun Sähkösuunnittelijaa osaksi pientä ja joustavaa kolmen hengen sähkösuunittelutiimiä. Sähkösuunnittelijana pääset työskentelemään monipuolisten ja haastavien kohteiden, kuten asuin- ja liikerakennusten sekä hoivakotien, parissa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen