Automaatioinsinööri teollisuuden projekteihin

Julkaistu 17.05.2019

NTS Networks Oy on teollisuuden automaatio- ja informaatiojärjestelmien konsultointiin, suunnitteluun sekä toteutukseen erikoistunut yritys. Määrittelemme, suunnittelemme ja toimitamme automaation laite-, ohjelmisto-, tietoverkko- ja tietoturvaratkaisuja ympäri maailman, muun muassa Eurooppaan, Aasiaan ja Pohjois-Amerikkaan. Toimialojamme ovat esimerkiksi auto-, paperi-, teräs-, laiva- ja elektroniikkateollisuus.

NTS Networks Oy hakee nyt kasvavaan tiimiinsä oppimishaluista ja ongelmanratkaisusta motivoituvaa Automaatioinsinööriä! Tässä monipuolisessa ja itsenäisessä roolissa teet teollisuuden automaatiojärjestelmien ohjelmointia, testausta ja käyttöönottoa niin Suomessa kuin ympäri maailmaakin. Asiakkaat ovat alansa suuria toimijoita ja pääset työssäsi tutustumaan moniin teollisuuden aloihin aina paperiteollisuudesta laivateollisuuteen. Projektit ovat kokoluokaltaan vaihtelevia ja pääset työskentelemään sekä osana tiimiä, että myöhemmin itsenäisesti. Aloittaessasi tässä roolissa pääset mukaan Länsimetron automaatioprojektiin ja kokemuksesi hieman karttuessa pääset mukaan ulkomaan projekteihin. Tehtävässä käytettäviä automaatiojärjestelmiä ovat Rockwell ja Siemens.

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on halu kehittyä teollisuusautomaation asiantuntijaksi ja positiivinen ote ongelmanratkaisuun. Olet aktiivinen ja käytännönläheinen tekijä, joka viihtyy tehdasympäristössä ja asiakasrajapinnassa eikä pelästy itsenäistäkään työskentelyä. Olet myös kiinnostunut työskentelemään ulkomailla ja tulet toimeen englannin kielellä, sillä projektit kuljettavat sinua niin Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan kuin Aasiaankin. Kasvamistasi rooliin tuetaan tiiviisti eikä sinun ole välttämätöntä olla valmis ammattilainen. Voit siis hyvin olla myös vastavalmistunut tai lähellä valmistumista oleva insinööri tai diplomi-insinööri, jolla on vahva kiinnostus kehittyä alan osaajaksi.

Hakijalta odotetaan:

  • Automaatiotekniikan tutkintoa 
  • Opintojen tai työn kautta hankittua osaamista automaatiojärjestelmien (PLC) ohjelmoinnista
  • Ymmärrystä mittaus- ja säätötekniikasta
  • Matkustusvalmiutta Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa
  • Vahvaa suomen kielen ja kohtuullista englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi automaatioalan työkokemus, esimerkiksi teollisuuden kunnossapitotehtävistä  

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisia projekteja suuren mittakaavan kohteissa, useilla teollisuuden aloilla 
  • Mahdollisuuden päästä kartuttamaan arvokasta kansainvälistä työkokemusta ulkomailta
  • Kattavan koulutusjakson tehtävässä aloittaessasi ja osaavien kollegoiden tuen kehittymisellesi

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si viimeistään 28.5. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/nts-networks-oy-automaatioinsinoori-teollisuuden-projekteihin-5-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

NTS Networksista voit lukea lisää osoitteessa: http://www.nts-networks.com/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (0505991835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi NTS Networksille.  

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

NRC Group etsii nyt joukkoonsa taitorakentamisen projektipäällikköä.

NRC Group etsii nyt joukkoonsa ratarakentamisen työmaapäällikköä.

NRC Group etsii nyt joukkoonsa taitorakentamisen työmaapäällikköä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen