Automaatiosuunnittelija (instrumentointi)

Julkaistu 20.03.2019

Rejlers Finland Oy tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers yhdistää ICT:n insinööriosaamiseen ja tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Toimimme Suomessa 20 paikkakunnalla. Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä on yli 700 henkilöä. Rejlers Finland on osa pohjoismaista Rejlers AB -konsernia. Rejlers AB työllistää yli 2100 henkilöä. Yhtiön osake on listattu NASDAQ OMX Tukholman Pohjoismaisella listalla.

Rejlers hakee nyt Porvoon toimipisteensä 16 hengen tiimiin vahvistusta instrumentointiin erikoistuvan automaatiosuunnittelijan muodossa! Työtehtäviesi ytimessä ovat monimuotoiset ja haasteita tarjoavat raskaan teollisuuden asiakasprojektit, joissa uusi ja vanha teknologia kohtaavat. Käytännössä teet instrumentoinnin suunnittelutehtäviä petrokemian ja prosessiteollisuuden asiakkaille, mutta työpäiväsi koostuvat myös muun muassa teknisestä konsultoinnista ja laitehankintojen teknisestä määrittelystä. Kiinnostuksen kohteistasi riippuen pääset lisäksi tekemään valvontaa, käyttöönottoa, koestusta sekä suunnittelutyön tuntiarvioita asiakkaalle. Asiakasfokuksesta huolimatta työskentelet pääosin Rejlersin toimistolla, josta käsin teet toki kenttäkäyntejä asiakkaan luo.    

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta tiettyä lähtötasoa soveltuvien opintojen kautta, ja ilahdumme erityisesti, mikäli tunnet instrumentointia joko teorian tai käytännönkin myötä jo valmiiksi. Henkilönä edellytämme sinun kykenevän viemään asioita eteenpäin sekä itsenäisesti että osana ryhmää.

Nyt olisi mitä parhain hetki hypätä Rejlersin tiimiin mukaan, olit sitten vastavalmistunut tai jo kokeneempikin automaatio-osaaja. Tiimin sisältä löytyy nimittäin valtava määrä tietotaitoa sinun nopean kehityksesi mahdollistamiseksi, ja tätä tietoa konkarit jakavatkin mieluusti – kunhan vain uskallat kysyä neuvoa! Vastuuta ja yhä itsenäisempää työskentelyä on sitten tarjolla sitä mukaa, kun rutiinia karttuu. Tartu tilaisuuteen, ja laita hakemusta tulemaan!     

Rejlers tarjoaa sinulle:

 • Kokeneiden suunnittelijoiden tuen ja kattavan perehdytyksen
 • Monipuolisia ja haastavia työtehtäviä
 • Mahdollisuuden kehittyä huippuosaajaksi teollisuuden instrumentointiprojekteissa
 • Innostuneen työilmapiirin
 • Nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
 • Moninaisia urakehitysmahdollisuuksia kasvavassa kansainvälisessä konsernissa
 • Kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan mutta joustavan työsuhteen kilpailukykyisillä eduilla

Sinulta odotetaan:

 • Soveltuvaa koulutustaustaa automaatiotekniikan alalta
 • Aktiivista ja oppimishaluista työotetta  
 • Kiinnostusta ja ulospäinsuuntautuneisuutta asiakasrajapinnassa tapahtuvaan itsenäiseen työskentelyyn
 • CAD-ohjelmien perusteiden hallitsemista  
 • Kiinnostusta käydä säännöllisesti kentällä
 • Kiinnostusta väylätekniikkaan  
 • Kenttä- ja ohjauslaitteiden sekä komponenttien tuntemusta
 • Kokonaisvaltaisuuden hahmottamista

Sinun eduksesi katsotaan:

 • Aiempi kokemus instrumentoinnista joko opintojen tai työelämän kautta
 • Työympäristössä käyttökelpoinen englannin kielen taito
 • Tuntemus ALMA-järjestelmästä    

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään keskiviikkona 3.4.2019 täältä: https://apply.atalent.fi/rejlers-automaatiosuunnittelija-instrumentointi-3-2019 . Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa aloituspäivämäärän ja palkkatoiveen kera. Huomioithan, että käymme hakijoita läpi jo hakuajalla.

Rejlersistä pääset lukemaan lisää tästä: www.rejlers.fi. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisätietoja aTalentin Recruitment Consultant Otto Seppälältä (044 0550 317, otto.seppala[ät]atalent.fi) viikolla 12 ja 14. Viikolla 13 kyselyihin vastaa aTalentin Recruitment Manager Vilma Järvinen (+358 50 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Rejlersin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen