Automotive Design Engineer (Electrical)

Julkaistu 02.05.2019

Microteam on teknologia-alan asiantuntijayritys, jonka erityisosaaminen liittyy sulautettuihin järjestelmiin, IoT-ratkaisuihin, teollisuusautomaatioon sekä ajoneuvojen suunnitteluun ja projektipalveluihin. Näillä alueilla tuotamme asiakkaille lisäarvoa erityisesti ohjelmisto- ja automaatioteknologian avulla. Riippumatta siitä, tarvitsetko apua uuden tuotteen, perussuunnittelun tai projektinhallinnan ajatuksessa, meiltä löytyy asiantuntemusta ja kokemusta eri toimialojen haasteiden ratkaisemiseksi.

Microteam on osa suunnittelu-, projektinhallinta- ja asiantunti­japalveluja tarjoavaa Comatec Groupia, joka työllistää lähes 600 teknisten alojen asiantuntijaa 20 paikkakunnalla kolmessa maassa. Konsernilla on historiaa jo yli 30 vuoden verran ja katse positiivisesti tulevassa. Meillä pääset ratkaisemaan oman alansa maailman johtavien asiakkaiden haasteita, kehittymään ja kasvamaan haluamallasi urapolulla. Kaupan päälle saat joukon mutkattomia ja mukavia kollegoita. Lisätietoja www.comatec.fi

Microteamin ajoneuvoautomaatiotiimiin on avautunut paikka loppuvaiheen opiskelijalle tai vastavalmistuneelle osaajalle. Tulet työskentelemään monipuolisten suunnitteluprojektien parissa, jossa pääset tekemään sekä perinteistä ajoneuvosähkösuunnittelua että PLC-ohjelmointia. Roolia voidaan muokata oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Tyypillisimmät projektit vaihtelevat suurista ajoneuvoista pieniin, linja-autoista golfautoihin. Sähkösuunnittelun ja ohjelmoinnin lisäksi työnkuvaasi kuuluu joitakin jälkimarkkinoinnin tehtäviä, joissa ratkaiset tuotteisiin liittyviä haasteita puhelimen välityksellä. Tukipyyntöjä voi tulla esimerkiksi korjaamoilta. Microteamin pääasiakas on vuonna 1927 perustettu Volvo Group, joka toimii ympäri maailmaa. Kokemuksesi karttuessa sinulla on mahdollisuus myös päästä näkemään maailmaa, sillä työskentelet tiiviisti Microteamin kansainvälisten sidosryhmien kanssa.

Toivomme sinulta sähkö- tai automaatioalan korkeakoulutaustaa (AMK/DI) sekä ajoneuvotekniikan tuntemusta. Työkokemusta et tehtävässä tarvitse, mutta toivomme sinulta aitoa paloa autoalaa kohtaan. Voit olla opintojasi viimeistelevä osaaja tai jo hieman kokeneempi konkari, oikealle osaajalle on tarjolla ammatillisesti kehittäviä työtehtäviä. Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja omaat itseohjautuvan työskentelyotteen. Et hätkähdä haasteita vaan pystyt tarvittaessa myös heittäytymään tilanteisiin. Tehtävässä kommunikoit paljon globaalien sidosryhmien kanssa, joten tehtävä edellyttää rohkeutta puhua englantia.

Edellytämme sinulta:

 • Soveltuvan korkeakoulutastaa esim. ajoneuvosähkö- tai automaatioinsinööri (AMK/DI)
 • Osaamista perinteisistä suunnitteluohjelmista (esim. AutoCAD, CADS, Vertex, E3)
 • Kiinnostusta ajoneuvotekniikkaa kohtaan
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa suullisesti sekä kirjallisesti

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Matlab ja/tai Simlink osaaminen
 • Kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
 • Ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kerryttämään osaamista projekteista, joissa pääset työskentelemään niin polttomoottorikäyttöisten kuin myös hybridi- ja täyssähköajoneuvojen sähkö- ja automaatiosuunnittelun parissa. Microteamillä pääset eturivissä todistamaan sähköautojen läpimurtoa ja kehitystä lähivuosina. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus viimeistellä opintojasi ja toteuttaa esimerkiksi lopputyösi Mircroteamille. Teet alkuun töitä kokeneemman mentorin rinnalla, jolloin pääset näkemään projektien koko elinkaaren.

Tarjoamme sinulle:

 • Ammatillisesti kehittäviä monipuolisia työtehtäviä
 • Mahdollisuuden tehdä Microteamille opinnäytetyösi
 • Kattavat työsuhde-edut mm. Smartum kulttuuri- ja liikuntaetu
 • Viihtyisän toimiston hyvien kulkuyhteyksien päässä
 • Rennon mutta työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin tuen ja kannustuksen
 • Hyvä ja kattava perehdytysjakso

Mikäli olet valmis liittymään osaksi Microteamin tallia ja hyppäämään mukaan suomalaisen ajoneuvosuunnittelun eteenpäin tahkoavaan kyytiin, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään su 12.5.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/microteam-oy-automotive-design-engineer-electrical-5-2019.  Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Saatamme edetä potentiaalisten kandidaattien kanssa jo ennen haun sulkeutumista.

Microteam Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.microteam.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Microteam Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Olemme Cervillä lähteneet vahvasti viemään palveluitamme digitalisaation eturintamaan ja havainneet tarpeen aktiiviselle ja itseohjautuvalle Kehityspäällikölle!

Arkkitehtitoimisto CJN etsii joukkoonsa arkkitehtia tai rakennusarkkitehtia!

Haemme nyt Helsingin toimipisteeseen huoltoinsinööriä / huoltoteknikkoa, joka toimii sähkö- ja automaatioasentajien esimiehenä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Mitkä ilmiöt ohjaavat rekrytoinnin maailmaa vuonna 2020? Tässä podcastissa käymme läpi tärkeimmät rekrytoinnin trendit vuodelle 2020. Kuuntele tai lue tiivistelmä.

Simon Pesola työskentelee ohjelmistokehittäjänä Aktian IT-puolella. IT-puoli on jaettu kahteen osaan, sovellus-, kehitys...

Palvelualojen ammattiyhdistyksessä eli PAMilla aloitti syyskuun alussa viisi korkeakouluharjoittelijaa. Maija Kekkonen, ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen