(Avustava) Siltasuunnittelija

Julkaistu 30.04.2019

Ramboll on johtava suunnittelu- ja konsultointiyritys, joka perustettiin Tanskassa vuonna 1945. Yhtiön palveluksessa on noin 15 000 työntekijää. Kansainvälisenä yhtiönä Rambollilla on vahva asema Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa, Pohjois-Amerikassa, Lähi-idässä sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella. Yli 300 toimistoamme 35 maassa mahdollistavat vankan paikallistuntemuksen yhdistämisen laajaan kansainväliseen osaamiseen. Tavoitteenamme on luoda innostavia ja vaativia ratkaisuja, jotka tukevat aidosti asiakkaidemme, loppukäyttäjien ja koko yhteiskunnan toimintaa. Rambollin toimialat ovat kiinteistöt ja rakentaminen, infra ja liikenne, kaupunkisuunnittelu, vesi, ympäristö ja terveys, energia, sekä johdon konsultointi.

Etsimme teknisesti näppärää (avustavaa) siltasuunnittelijaa täydentämään Rambollin palkittua, kansainvälistä siltatiimiä. Yrityksen suunnitteluosaaminen kattaa niin suuret risteysalueet kuin myös pienemmät kävelysillat ja jopa skeittipuistot, tarjoten asiakkaille infrastruktuurin koko elinkaaren kattavaa asiantuntijapalvelua.  Ramboll palvelee urakoitsijoita suunnittelu- ja rakennuskumppanina sekä viranomaistahoja perinteisemmissä suunnittelutehtävissä ja PPP-hankkeissa.

Siltasuunnittelijana avustat siltarakenteen suunnittelussa alkuvaiheen konseptisuunnittelusta ja toteutettavuustutkimuksista aina detaljisuunnitteluun, operointiin ja kunnossapidon suunnitteluun – unohtamatta väliaikaisia tai korvaavia rakenteita. Luodaksesi kestäviä infrastruktuureja, toimit nykyaikaisessa tietokoneavusteisessa suunnitteluympäristössä ja vastaat siltarakenteiden tietomallinnuksesta viimeisintä 3D-teknologiaa hyödyntäen. Sillat eivät pelkästään mahdollista tehokasta liikkumista paikasta A paikkaan B, vaan ne ovat myös tärkeitä taloudellisen toiminnan ja kasvun edistäjiä. Täten itsenäisenä tiimipelaajana sinulla on tärkeä rooli siltatiimissä tukien muita suunnittelijoita sekä toimivien että elämyksellisten siltarakenteiden toteutuksissa.

Etsimämme tekijä on ennen kaikkea kiinnostunut silloista sekä motivoitunut oppimaan lisää siltasuunnittelusta. Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta infrarakentamisen parista, tai jopa suoranaisesti siltojen suunnittelusta, mutta kaikkein tärkeintä on, että sinulta löytyy intoa ja itsevarmuutta oppia lisää siltahankkeista sekä niiden tyyppi- ja kokoeroista. Sen lisäksi että olet utelias ja kehityshaluinen olet myös oma-aloitteinen tekijä, jolta löytyy toimeentarttuvaa Rock’n’Roll-asennetta!

Hakijalta odotetaan:

  • Relevanttia teknistä opintotaustaa (esim. rakennetekniikka tai vastaava)
  • Aikaisempaa työkokemusta infrarakentamisesta, mieluiten siltojen suunnittelusta
  • Osaamista 3D-mallinnusohjelmistoista (esim. Tekla, Grasshopper, Revit, Rhino, tai vastaava)
  • Aitoa kiinnostusta ongelmanratkaisua kohtaan
  • Hyviä viestintätaitoja ja sujuvaa englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • FEM-ohjelmistojen (esim. Lusas) perusteiden tuntemusta
  • Suomen kielen osaaminen

Miksi Ramboll?

Rambollilla pääset osaksi yritystä, joka pyrkii vaikuttamaan ja olemaan merkityksellinen – niin työntekijöillemme, asiakkaillemme kuin yhteiskunnallekin. Rambollilla tunnet olosi tervetulleeksi, ja kattavan perehdytyksen johdolla pääset valjastamaan kekseliäisyytesi sekä kehittämään huippuosaamistasi varmistaen asiantuntijuutesi jatkuvan kasvun. Sinulla on mahdollisuus olla mukana luomassa kestävää tulevaisuutta avoimessa, yhteistyöhön perustuvassa ja innostavassa kulttuurissa, jossa toteutamme merkityksellistä rakentamista, suunnittelua ja konsultointia. Yhdessä kestävyyden asiantuntijoina voimme näyttää mallia ja vaikuttaa!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Rambollin palvelukseen.

Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta kasvusta ja kehityksestä, tämä on loistava tilaisuus laittaa asiantuntijuutesi käytäntöön – mahdollisesti jo ennen opintojesi päättymistä. Lähetä motivaatiokirjeesi ja ansioluettelosi PDF-muodossa viimeistään 14.05.2019 täällä: https://apply.atalent.fi/ramboll-avustava-siltasuunnittelija-4-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Rambolliin voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://ramboll.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Mikaela Johansson (+358 50 351 2400, mikaela.johansson[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme SOK IT:lle osa-aikaista Assistenttia, jonka tehtäviin kuuluu taloudenhallinnan laskennan ja raportoinnin tehtävät!

Korjauspartnerit etsii nyt rakennesuunnittelijaa Turkuun. Tässä roolissa pääset tekemään monipuolisesti rakennesuunnittelun tehtäviä erilaisissa korjausrakentamiskohteissa!

Korjauspartnerit etsii nyt kehittymishaluista suunnitteluassistenttia Turkuun. Tässä tehtävässä pääset ottamaan urasi ensiaskeleita rennossa, mutta asiantuntevassa tiimissä!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen