Backend Developer

Julkaistu 17.09.2018

Air Dice on vuonna 2003 perustettu suomalainen rahapeleihin keskittynyt kokenut pelikehittäjä. Kehitämme ja lisensoimme pelejämme rahapelioperaattoreille pääasiassa ulkomailla. Yrityksen tuotteissa keskitytään erinomaisiin visuaalisiin sekä käyttäjäystävällisiin ratkaisuihin. Air Dicen missiona on tarjota rahapelien kentässä uudenlaisia ideoita, jotka antavat käyttäjille rutkasti enemmän viihdyttäviä kokemuksia, tekemistä ja immersiota kuin muut toimijat. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kalliossa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Air Dicen vuoden 2018 liikevaihto asettuu vajaan 2M euroon, vakavaraisuuden ollessa erittäin hyvällä tasolla. Tällä hetkellä Air Dicen tiimiin kuuluu 12 henkilöä Helsingissä.

Tiimin tilanne ja avoin tehtävä

Etsimme sovelluskehittäjää tukemaan tiimiämme erityisesti backend-kehityksessä. Olemme positiivisen ongelman edessä: firma kasvaa kannattavasti ja vakaasti ja devihommia riittää, mutta kädet ei. Siksipä tilausta olisi nyt uudelle, asiastaan innostuneelle softakehittäjälle tai sellaisen taimelle. Backend-tiimi vastaa rahapelien palvelinpään toteutuksista, johon sisältyy pelin koko logiikka, säännöt, matematiikka ja tietysti tietoturva ja muu suojaus. Käytössämme on pääasiassa seuraavat teknologiat: Java EE, Postgres, Tomcat ja Hibernate. Työstämme useampia peleistämme samanaikaisesti ja homma pidetään kasassa Scrumin periaatteiden mukaisesti.

Toiveita tulevalle tiimiläiselle

Tässä voisi esitellä pitkän listan erilaista osaamista, mitä ehdottomasti vaadimme uuden tiimiläisemme osaavan jo sisään astuessaan. Todellisuudessa kuitenkin etsimme normaalia, mukavaa ihmistä, joka on jo ohjelmoinut työkseen tai harrastuksekseen ainakin sen verran, että tietää haluavansa tehdä hommaa työkseen myös vähän pidemmällä tähtäimellä. Oma-aloitteisuutta opetella uutta kyllä toivomme, koska vaikka tiiminä tätä työtä tehdäänkin, ei tapanamme ole taluttaa toisiamme kädestä pitäen eteenpäin. Olisi siis hyvä, että seisot omilla jaloillasi – myös ohjelmoinnin suhteen. Jos otat vasta ensiaskeliasi ammatillisen sovelluskehityksen parissa, opinto- tai harrastusprojektien kautta hankitut vankan perustason Java/C++ -ohjelmointitaidot antavat hyvän pohjan lähteä perehtymään tekemiseemme.

Mitä tarjoamme

Olemme varsin joustavia työaikojen ja muiden käytännönasioiden suhteen: jos esimerkiksi viimeistelet opintojasi, voimme järjestää joustoa työaikoihin. Toivomme kuitenkin, että pystyisit viettämään ainakin 30 tuntia viikossa kanssamme toimistolla, jotta saamme hommia eteenpäin fiksusti. Meillä ei ole pomppulinnaa työsuhde-etuna, mutta kaikki koskaan julkaistut C64-, Amiga- ja arkadipelit löytyvät. Eikä tarvitse omia kahveja tuoda toimistolle. Nykyinen tiimi osaa hommansa ja heiltä oppii aina jotain uutta – kovatasoisten jamppojen ja liisojen kanssa, kun saa hommia tehdä. Osana tiimiä opit miten high availability, kuormatasattu, murto- ja huijausyritykset kestävä rahaa käsittelevä palvelinkokonaisuus rakennetaan kustannustehokkaasti.

Jos haluaisit kuulla lisää ja mahdollisesti liittyä tiimiin, lähettäisitkö ystävällisesti meille CV:si sekä lyhyen esittelyn itsestäsi ja ammatillisista toiveistasi. Tutustumme myös mielellämme GitHub-profiiliisi. Hakeminen onnistuu kätevästi täällä: https://apply.atalent.fi/air-dice-backend-developer-9-2018. Kiitos, että toimitat hakudokumenttisi PDF-muodossa. Toivomme kuulevamme sinusta 30.9.2018 mennessä.

Toteutamme rekrytointiprosessin yhdessä aTalentin kanssa. Jos kaipaat lisätietoja, aTalentin Minnamari Jokinen auttaa mielellään (minnamari.jokinen(ät)atalent.fi, 0503799208).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae pian

Vastaavia avoimia hakuja

Scansatec hakee uransa alkupuolella olevaa, motivoitunutta Solution Consultantia kasvattamaan tiimiään Turkuun!

Hae viimeistään: 30.09.2018

Rakennuspetäjä etsii nyt Nuorempaa työnjohtajaa, joten jos haluat kehittyä rakennusalan osaajaksi asiantuntevan tiimin tuella, lue lisää ja hae viimeistään 4.11.!

Hae viimeistään: 30.09.2018

Blåkläder etsii nyt Sales Controlleria täydentämään taloustiimiään!

Hae viimeistään: 30.09.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Seaking on kansainvälinen markkinajohtaja loistoristeilijöiden catering-ratkaisujen suunnittelussa. Mutta mitä näiden järjestelmien suunnittelu oikeasti tarkoittaa? Lue lisää tästä blogista.

Olympiastadion, tuo yksi Suomen ja Helsingin merkittävimmistä maamerkeistä on nyt muutaman vuoden ajan ollut peruskorjau...

Olitpa sitten ensimmäistä kertaa astumassa korkeakoulun ovista sisään, palaamassa lomalta tai kesätöistä opiskelun parii...