Backend Developer

Julkaistu 11.10.2018

Lamia on johtava suomalainen digitaalisen kaupankäynnin ohjelmisto- ja konsulttiosaaja. Tavaramerkkimme on asiakaskeskeinen toiminta yhdistettynä vahvaan teknologiaosaamiseen. Keskitymme sekä palvelumuotoiluun että tekniseen toteutukseen, ja yhdistämme nämä vankkaan tietämykseen modernista verkkoliiketoiminnasta ja sen tuloksellisesta kehittämisestä dataan pohjautuen. Lamia on kehittänyt viime vuosien aikana menestyksekkäitä Digital Commerce -kokonaisuuksia mielenkiintoisille asiakkaille ja kasvu on ollut voimakasta. Yrityksemme henkilökunta on erittäin motivoitunutta, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä, mikä on ollut merkittävä tekijä nopean kasvun takana. Olemme tottuneet ylittämään asiakkaan odotukset joka projektissa.

Vauhdikkaan kasvun johdosta etsimme nyt Lamialle intohimoisesti laadukkaan koodin kirjoittamiseen sekä itsensä kehittämiseen suhtautuvaa Backend Developeria. Tässä tehtävässä pääset mukaan tekemään Suomen kärkitason ecommerce- ja Magento-verkkokaupparatkaisuja asiakkaillemme kokeneiden devaajiemme tukemana.

Työtehtäväsi tulevat liittymään PHP/Node.js/e-commerce -kehitykseen tämän hetken mielenkiintoisimpien verkkokauppaohjelmistojen ja mikropalvelujen projekteissa. Työssäsi kehität mm. uusia ominaisuuksia asiakkaillemme hyödyntäen kuhunkin projektiin parhaiten soveltuvia teknologioita. Emme oleta, että olisit kaikessa valmis ammattilainen, vaan tarjoamme sinulle tuen, jotta pääset työssäsi mahdollisimman hyvin alkuun sekä kehittymismahdollisuuksia kiinnostuksesi mukaan!

Odotamme sinulta:

 • Harrastuneisuutta – ohjelmoit, koska se on mielenkiintoista ja nautit ongelmanratkaisusta
 • Object-oriented -ohjelmointikokemusta työn/harrastusten/kouluprojektien parista (esim. PHP, Java)
 • Linux- ja Git- osaamista
 • Intoa kehittää omaa osaamista ja kiinnostusta uusia teknologioita kohtaan
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa ja hyvää suomen kielen taitoa

Katsomme eduksesi:

 • Kokemuksen frontend-kehityksestä (JS/CSS/HTML)
 • js -kokemuksen

Lamia tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi mm. ecommerce-ratkaisujen, mikropalveluiden tai vaikka koneoppimisen parissa
 • Modernit työvälineet, tehokkaat teknologiat sekä mahdollisuuden kehittää toimintatapojamme eteenpäin siten kuin parhaaksi näet
 • Sinulle räätälöidyn mentorointiohjelman ja koulutukset kehittymistäsi tukemaan
 • Suomen parhaat Magento-osaajat työkavereiksi
 • Oikeasti joustavat työajat sekä hyvät työsuhde-edut, kuten kattavan sairasvakuutuksen, toimivan työergonomian sekä puhelin -ja lounasedun
 • Vapaavalintaiset vapaa-ajan edut sekä säännölliset hackathonit, LAN-partyt ja muuta mukavaa toimistolla
 • Viihtyisän toimiston Helsingin ydinkeskustassa

Jos olet etsimämme Backend Developer, haethan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään to 25.10. Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa sekä mahdollisen koodinäytteesi (Github, Bitbucket, tms.) osoitteeseen: https://apply.atalent.fi/lamia-backend-developer-10-2018. Ilmoitathan hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan uusissa tehtävissä sekä palkkatoiveesi. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi hakuajalla ja saatamme edetä prosessissa nopeammin jo hakuajan aikana.

Voit tutustua tarkemmin Lamiaan osoitteessa https://lamia.fi/ sekä tutustua tarkemmin Lamialla työskentelyyn osoitteessa https://lamia.fi/ura. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Vilma Järviseltä (vilma.jarvinen[at]atalent.fi, 050 513 4740).

*You can apply for this position with either Finnish or English documents.*

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme full stack -kehittäjää rakentamaan potilas- ja asiakaslähtöisempää terveydenhuoltoa osana Medixinen tuotekehitystiimiä!

Hae viimeistään: 25.10.2018

Due to our growth, we are looking for new expert(s) to join our crew!

Hae viimeistään: 25.10.2018

Scansatec hakee uransa alkupuolella olevaa, motivoitunutta Solution Consultantia kasvattamaan tiimiään Turkuun!

Hae viimeistään: 25.10.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Seaking on kansainvälinen markkinajohtaja loistoristeilijöiden catering-ratkaisujen suunnittelussa. Mutta mitä näiden järjestelmien suunnittelu oikeasti tarkoittaa? Lue lisää tästä blogista.

Olympiastadion, tuo yksi Suomen ja Helsingin merkittävimmistä maamerkeistä on nyt muutaman vuoden ajan ollut peruskorjau...

Olitpa sitten ensimmäistä kertaa astumassa korkeakoulun ovista sisään, palaamassa lomalta tai kesätöistä opiskelun parii...