GS1 Finland

BI Product Owner

Julkaistu 03.01.2022

BI Product Owner

GS1 Finland Oy on puolueeton ja voittoa tavoittelematon organisaatio, joka kehittää ja hallinnoi maailman käytetyimpiä tuotetietojen sekä yksilöinnin standardeja, joista tunnetuin on EAN-viivakoodi. Olemme osa globaalia GS1-organisaatiota, joka toimii 114 maassa. GS1-standardit tuovat yritykselle tehokkuutta, luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä. Standardit määrittelevät yhteiset tavat muun muassa tuotteiden, toimitusketjun tapahtumien ja paikkojen yksilöintiin, tunnistamiseen sekä tiedon jakamiseen helpottaen saumatonta tiedon liikkumista eri toimijoiden välillä koko arvoketjussa. GS1:stä voit lukea lisää osoitteessa: gs1.fi .

 

 

GS1 etsii BI Product Owneria kasvavaan 25 hengen porukkaansa Helsinkiin. Tehtävässä sijoitut palvelutiimiin, jonka pääasiallisena tehtävänä on huolehtia GS1:n palveluiden palvelukehityksestä, toimivuudesta ja ylläpidosta.

BI Product Ownerina pääset keskeiseen rooliin täysin uuden palvelun innovoinnissa, palvelumuotoilussa ja kehityksessä. Kehitettävän palvelun tarkoituksena on toimia asiakkaillemme tärkeää dataa ja raportointia tarjoavana työkaluna, joka tukee heidän liiketoimintaansa. Tässä roolissa tärkeimpänä tehtävänäsi on tunnistaa asiakkaidemme tarpeet ja niiden kautta kehittää uudesta palvelusta asiakkaillemme aidosti arvoa tuottava työkalu. Vastaat projektin kustannustehokkuudesta sekä alihankintajohtamisesta. Osaamisessasi yhdistyy sekä asiakkaiden ja markkinan liiketoiminnallinen ymmärrys että kyky viedä eteenpäin teknistä projektia.

Tulet työskentelemään niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa, jonka vuoksi toivomme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä aiempaa kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Katsomme eduksi myös kokemuksen tai ymmärryksen kaupanalan logistiikka- ja toimitusketjuista sekä päivittäistavarakaupasta. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja vahvat ongelmanratkaisutaidot. Tuot mielelläsi ideasi esille muulle tiimille ja perustelet näkemyksesi vakuuttavasti ja asiantuntevasti.

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä organisaatiossa, joka kehittää ja tarjoaa omia uniikkeja palveluitaan
 • Työnantajan, jonka toiminta on puolueetonta, voittoa tavoittelematonta ja merkityksellistä – mm. EAN-viivakoodi näkyy meidän jokaisen arjessa
 • Työyhteisön, jossa panostetaan ammatilliseen kehittymiseen ja yksilöllisiin urapolkuihin, tästä tehtävästä on kasvumahdollisuus esim. enterprise architect -rooliin tai muiden tietopalveluiden PO-tehtäviin
 • Asiantuntevan ja kannustavan tiimin tuen sekä kattavan perehdytyksen tehtävään
 • Joustavat työajat ja osittaisen etätyömahdollisuuden (toivoisimme kuitenkin, että voisit työskennellä toimistollamme Triplassa 1-2 päivänä viikossa)
 • Viihtyisät työskentelytilat
 • Kilpailukykyisen palkkauksen

Hakijalta odotetaan:

 • Useampaa vuotta työkokemusta IT-palvelukehityksen johtamisesta tai palvelumuotoilusta
 • Tietoteknistä koulutusta (esim. busines- ja data-analytiikka)
 • Perustiedot tietovarastoista ja data-analytiikasta
 • Halua ja kykyä ottaa vetovastuu uuden palvelun kehittämisestä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus MS Power BI -raportoinnista ja raporttien kehittämisestä
 • Kokemus uusien palvelujen innovoinnista ja kehittämisestä
 • Kokemus alihankintajohtamisesta ja -koordinoinnista

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan GS1:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi tai linkkaa LinkedIn-profiilisi (hakemuskirje vapaaehtoinen) viimeistään 17.1.2022 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Ida Marin (+358 50 338 4399, ida.marin(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen