Business Controller

Julkaistu 11.10.2018

JM Suomi Oy on osa pohjoismaista JM-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin asuntokehittäjä. Yritys on lähtöisin Ruotsista vuonna 1945 ja JM Suomi Oy on perustettu vuonna 2006 kehittämään pääkaupunkiseudun seudun asuntotuotantoa. Yrityksen toiminta keskittyy uudistuotannon kerrostalokohteiden rakentamiseen sekä asuinalueiden ja asuntojen kehittämiseen.

JM Suomi sai pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin perusluvan kerrostalotuotannolleen, ensimmäisenä rakennusalan yrityksenä Suomessa ja yritys panostaa kestävään kehitykseen sekä ympäristöystävällisyyteen. Yrityksen arvoihin kuuluvat pitkäjänteisyys, herkkyys, tyylitaju, luotettavuus, laatu ja sitoutuminen. Työntekijöitä JM Suomessa on noin 60 henkilöä ja koko konsernissa työskentelee yli 2600 henkilöä. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan ja ihmiset ovat tekemisen sydän.

Haemme nyt JM Suomi Oy:lle äitiyslomansijaista Business Controllerin tehtävään. Business Controllerina olet osa pientä ja tehokasta taloustiimiä, jossa työskentelee lisäksi 4 muuta henkilöä. Tässä tehtävässä vastaat sisäisen laskennan kokonaisuudesta yhdessä talousjohtajan kanssa.

Työtehtäväsi tulevat sisältämään muun muassa osallistumista tilintarkastukseen, vakuutusten hallintaa ja likviditeettiseurantaa. Lisäksi vastuullesi kuuluvat osa kvartaalien konserniraportoinnista, sekä viranomais-, myynti- ja kuukausiraportointi. Esimiehenäsi toimii yrityksen talousjohtaja. Työkaluina käytössä ovat muun muassa Cognos, Tableau ja SAP. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta näistä, mutta toivomme, että olet innokas ja nopea oppimaan.

Kyseessä on määräaikainen työsuhde ja tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi JM Suomi Oy:lle. JM Suomi panostaa työntekijöihinsä ja tehtävässä pääset osallistumaan erilaisiin kehitysprojekteihin oman työtilanteesi ja mielenkiintosi mukaan.

Tehtävän edellyttämät vaatimukset:

 • Kokemusta vastaavista taloushallinnon työtehtävistä
 • Kokonaisvaltainen ymmärrys yrityksen taloudesta
 • Kehittymishaluinen, systemaattinen ja ongelmanratkaisukykyinen asenne
 • Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
 • Osaamista MS Office ohjelmista, erityisesti Excel

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Ruotsin kielen taito
 • Rakennusalan tuntemus

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta
 • Yrityksen, jossa arvot näkyvät jokapäiväisessä tekemisessä
 • Haastavan työn, sekä viihtyisän ja kehittyvän työympäristön kansainvälisessä yrityksessä
 • Työyhteisön, jossa ihmiset ovat tekemisen sydän ja heidän hyvinvointiinsa panostetaan
 • Monipuoliset työsuhde-edut esimerkiksi perjantaiaamuisin yhteinen aamupala, sählykerho, hedelmät, Solsidan – vapaa-ajankerho
 • Liukuvan työajan

Mikäli koet täyttäväsi tehtävän edellyttämät vaatimukset, lähetä hakemuksesi ja CV:si pdf-muodossa viimeistään ke 24.10. mennessä osoitteeseen: https://apply.atalent.fi/jm-suomi-oy-business-controller-10-2018. Kerrothan hakemuksessasi myös alustavan palkkatoiveesi ja mahdollisen sopivan aloitusajankohdan.

JM Suomesta voi lukea lisää täältä: https://www.jmoy.fi/. Hakuprosessiin ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruiting Rekrytointipäällikkö Laura Seppä (040 557 93 89 tai laura.seppa@atalent.fi).

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

NREP, a leading Nordic real estate investor and developer, is looking for a part-time Junior Asset Manager to join the team in Helsinki!

VaasaETT, a leading energy consultancy, specialized in complex retail and consumer-centric energy issues in over 80 markets around the world, is looking to hire an Energy Analyst.

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy rekrytoinnista ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen