Business Controller

Julkaistu 11.10.2018

JM Suomi Oy on osa pohjoismaista JM-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin asuntokehittäjä. Yritys on lähtöisin Ruotsista vuonna 1945 ja JM Suomi Oy on perustettu vuonna 2006 kehittämään pääkaupunkiseudun seudun asuntotuotantoa. Yrityksen toiminta keskittyy uudistuotannon kerrostalokohteiden rakentamiseen sekä asuinalueiden ja asuntojen kehittämiseen.

JM Suomi sai pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin perusluvan kerrostalotuotannolleen, ensimmäisenä rakennusalan yrityksenä Suomessa ja yritys panostaa kestävään kehitykseen sekä ympäristöystävällisyyteen. Yrityksen arvoihin kuuluvat pitkäjänteisyys, herkkyys, tyylitaju, luotettavuus, laatu ja sitoutuminen. Työntekijöitä JM Suomessa on noin 60 henkilöä ja koko konsernissa työskentelee yli 2600 henkilöä. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan ja ihmiset ovat tekemisen sydän.

Haemme nyt JM Suomi Oy:lle äitiyslomansijaista Business Controllerin tehtävään. Business Controllerina olet osa pientä ja tehokasta taloustiimiä, jossa työskentelee lisäksi 4 muuta henkilöä. Tässä tehtävässä vastaat sisäisen laskennan kokonaisuudesta yhdessä talousjohtajan kanssa.

Työtehtäväsi tulevat sisältämään muun muassa osallistumista tilintarkastukseen, vakuutusten hallintaa ja likviditeettiseurantaa. Lisäksi vastuullesi kuuluvat osa kvartaalien konserniraportoinnista, sekä viranomais-, myynti- ja kuukausiraportointi. Esimiehenäsi toimii yrityksen talousjohtaja. Työkaluina käytössä ovat muun muassa Cognos, Tableau ja SAP. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta näistä, mutta toivomme, että olet innokas ja nopea oppimaan.

Kyseessä on määräaikainen työsuhde ja tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi JM Suomi Oy:lle. JM Suomi panostaa työntekijöihinsä ja tehtävässä pääset osallistumaan erilaisiin kehitysprojekteihin oman työtilanteesi ja mielenkiintosi mukaan.

Tehtävän edellyttämät vaatimukset:

 • Kokemusta vastaavista taloushallinnon työtehtävistä
 • Kokonaisvaltainen ymmärrys yrityksen taloudesta
 • Kehittymishaluinen, systemaattinen ja ongelmanratkaisukykyinen asenne
 • Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
 • Osaamista MS Office ohjelmista, erityisesti Excel

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Ruotsin kielen taito
 • Rakennusalan tuntemus

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta
 • Yrityksen, jossa arvot näkyvät jokapäiväisessä tekemisessä
 • Haastavan työn, sekä viihtyisän ja kehittyvän työympäristön kansainvälisessä yrityksessä
 • Työyhteisön, jossa ihmiset ovat tekemisen sydän ja heidän hyvinvointiinsa panostetaan
 • Monipuoliset työsuhde-edut esimerkiksi perjantaiaamuisin yhteinen aamupala, sählykerho, hedelmät, Solsidan – vapaa-ajankerho
 • Liukuvan työajan

Mikäli koet täyttäväsi tehtävän edellyttämät vaatimukset, lähetä hakemuksesi ja CV:si pdf-muodossa viimeistään ke 24.10. mennessä osoitteeseen: https://apply.atalent.fi/jm-suomi-oy-business-controller-10-2018. Kerrothan hakemuksessasi myös alustavan palkkatoiveesi ja mahdollisen sopivan aloitusajankohdan.

JM Suomesta voi lukea lisää täältä: https://www.jmoy.fi/. Hakuprosessiin ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruiting Rekrytointipäällikkö Laura Seppä (040 557 93 89 tai laura.seppa@atalent.fi).

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme full stack -kehittäjää rakentamaan potilas- ja asiakaslähtöisempää terveydenhuoltoa osana Medixinen tuotekehitystiimiä!

Hae viimeistään: 24.10.2018

Due to our growth, we are looking for new expert(s) to join our crew!

Hae viimeistään: 24.10.2018

Scansatec hakee uransa alkupuolella olevaa, motivoitunutta Solution Consultantia kasvattamaan tiimiään Turkuun!

Hae viimeistään: 24.10.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Seaking on kansainvälinen markkinajohtaja loistoristeilijöiden catering-ratkaisujen suunnittelussa. Mutta mitä näiden järjestelmien suunnittelu oikeasti tarkoittaa? Lue lisää tästä blogista.

Olympiastadion, tuo yksi Suomen ja Helsingin merkittävimmistä maamerkeistä on nyt muutaman vuoden ajan ollut peruskorjau...

Olitpa sitten ensimmäistä kertaa astumassa korkeakoulun ovista sisään, palaamassa lomalta tai kesätöistä opiskelun parii...