Business Controller

Julkaistu 20.08.2019

Nordic Label on Suomen johtava etiketti- ja tarrapaino. Palvelemme ammattitaidolla niin pieniä kuin suuriakin alan toimijoita. Liikevaihtomme on yli 20 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee noin 100 painoalan ammattilaista. Valmistamme korkealuokkaisia etikettejä ja tarroja offset-, flekso- ja digipainoilla ruoka- ja juomavalmistajille, kuluttajatuotteisiin sekä teollisuuden käyttöön. Nordic Label on myös osa Tilgmann konsernia, joka on pitkän historian omaava pakkausmateriaaleihin keskittynyt Pohjois-Euroopassa toimiva yritys. Toimintaamme ohjaavat arvot, joista tärkein on asiakaskeskeisyys – me pidämme tekemämme lupaukset. 

Nordic Label etsii tiiviiseen joukkoonsa kehittämisintoista ja analyyttistä Business Controlleria! Pääpaino tässä roolissa tulee olemaan analysoinnissa, ennusteiden tuottamisessa ja raportoinnissa. Toinen yhtä tärkeä osa työtä on kehitystyö. Etsimme siis henkilöä, joka haluaa päästä luomaan ja kehittämään yrityksen raportointia ja sen työkaluja. Analysointityössä käsittelyssä on isoja massoja raakadataa, joten sinun tulisi olla sujuva Excelin käyttäjä ja lisäksi sinut perehdytetään esimerkiksi tuotannonjärjestelmien käyttöön. Työssä teet myös kilpailija-analyysejä ja seurantaa sekä osallistut kilpailutustilanteiden ja yrityskauppojen analysointiin. Työssäsi olet yhteydessä ulkoisiin toimittajiin ja sisäisesti työskentelet läheisesti johtoryhmän sekä konsernin muiden liiketoimintojen parissa. 

Etsimällämme henkilöllä on halu päästä rakentamaan prosesseja ja kehittämään tekemistä! Sinulla tulisi olla työkokemusta taloushallinnon parista, mutta kaikkein tärkeintä meille on oikeanlainen asenne. Toivomme, että olet analyyttinen ja sinulla on halu tuottaa tietoa liiketoiminnan kehittämisen tueksi.  

Hakijalta odotetaan:

  • Relevantteja korkeakouluopintoja ja aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon parista
  • Analyyttistä ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä erilaisten tietomäärien käsittelytaitoa
  • Avoimuutta ja halua oppia – haluat päästä kehittämään ja olet aloitteellinen
  • Vahvaa Excel-osaamista 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Toimialatuntemus – kokemus esimerkiksi teollisen valmistuksen parista tai tuotantolaitoksesta
  • Työkokemusta tilintarkastuksesta

Nordic Label tarjoaa: 

  • Yrityksen jossa on erilaisia kehittymismahdollisuuksia sekä taustalla konsernin tuki – Tämä voi mahdollistaa tulevaisuudessa esimerkiksi etenemisen konsernitason Controlleriksi!
  • Mielenkiintoisia projekteja esimerkiksi yrityskauppoihin ja laajasti liiketoiminnan kehittämiseen liittyen 
  • Erittäin suoraviivaisen ja avoimen työkulttuurin, missä esimerkiksi päätöksenteko on sujuvaa ja eikä harrasteta hidastavaa byrokratiaa – tämä näkyy myös joustavissa työajoissa ja etätyömahdollisuutena

Mikäli tämä kuulostaa seuraavalta askeleelta urallasi, lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään 3.9.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/nordic-label-business-controller-8-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Nordic Labelistä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.nordiclabel.fi/. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Nordic Labelin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen