Business Controller

Julkaistu 08.02.2021

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan. Wihurin Tekniseen Kauppaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://www.tekninenkauppa.fi/.

Etsimme Wihurin Teknisen Kaupan sisäisen laskennan tiimiin uutta Business Controlleria! Tässä roolissa työnkuvasi jakautuu kahteen päävastuualueeseen: kuukausiraportoinnin toteutukseen ja raportoinnin kehitystyöhön. Kuukausiraportointia toteutetaan aikataulutetusti yhdessä muun tiimin kanssa, sisältäen mm. tuloslaskelman ja taseen analysointia ja poikkeamien selvitystyötä. Tämän lisäksi tulet toimimaan läheisenä kumppanina eri liiketoiminta-alueiden vetäjille ja tuet heitä eri liiketoiminnan päätöksissä talouden näkökulmasta.

Vastaat raportoinnin kehittämistyöstä, jotta se tukee parhaalla tavalla erilaisten liiketoimintojen tarpeita. Tekninen kauppa on ottanut hiljattain käyttöön SAP S/4-järjestelmän, jonka päälle kehitetään raportointia. Sinun tehtävänäsi on jatkaa kestävän raportointikonseptin kehittämistä koko Tekniselle Kaupalle, yhdessä liiketoiminnan kanssa. Lisäksi käynnissä on erilaisia järjestelmän kehityshankkeita, joiden raportointiratkaisuja pääset miettimään.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on jo useamman vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä sisäisen laskennan parista. Tehtävässä tarvitaan hyviä kommunikointi- ja verkostoitumistaitoja, jotta yhteistyö liiketoimintojen tukijana on sujuvaa ja pystyt perustelemaan talouden näkökulman selkeästi. Tärkeää on, että hahmotat kokonaisuuksia ja osaat poimia ja tuoda esille oleellisimmat asiat. Talouden ymmärtämisen sekä osaamisen järjestelmien parista ja kehitystyöstä katsotaan vahvasti eduksesi.

Hakijalta odotetaan:

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Vastaavaa työkokemusta sisäisen laskennan, raportoinnin ja budjetoinnin parista
 • Vahvaa Excel- ja järjestelmäosaamista – kiinnostusta moderneja työkaluja kohtaan ja niiden kehitystyötä
 • Kiinnostusta liiketoiminnan rajapinnassa toimimiseen sekä aktiivista ja palvelualtista toimintatapaa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • SAP- ympäristön osaaminen ja kokemus
 • PowerBI:n tai muun BI-sovelluksen osaaminen

Wihurin Tekninen Kauppa tarjoaa sinulle:

 • Vastuullisen roolin teknisen kaupan johtavassa asiantuntijayrityksessä sekä tilaisuuden kehittää omaa talouden osaamistasi
 • Mahdollisuuden työskennellä erittäin lähellä liiketoimintaa sekä vaikuttaa koko organisaation toimintaan
 • Hyvät urakehitysmahdollisuudet suomalaisessa kansainvälisesti toimivassa monialakonsernissa
 • Monipuolisen roolin, jossa jokainen päivä on erilainen ja mielenkiintoisia haasteita on tarjolla!

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 22.2.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Wihuri Oy Teknisen Kaupan palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Business

Berling Capital, suomalaisen perheen omistama vakavarainen sijoitusyhtiö, etsii nyt Finance Manageria tiimiinsä Helsinkiin. Tehtävä sisältää monipuolisesti sekä sisäisen että ulkoisen laskennan vastuualueita, kuten tilinpäätöksen ja kassavirtalaskelmien tuottamisen, tilitoimistoyhteistyön hoitamisen sekä yhtiön sijoitustoiminnan päätöksenteossa tukemisen. Tehtävä on itsenäinen ja toimenkuvaa voidaan muokata valitun henkilön kiinnostusta ja vahvuuksia vastaavaksi.

Business

Onko sinulla aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä? Haluaisitko työskennellä kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä? Waldec etsii Suomen tiimiinsä kehittämisintoista Assistant Controlleria työskentelemään monipuolisten taloushallinnon tehtävien ja raportoinnin parissa. Tässä roolissa pääset tekemään hyvin kokonaisvaltaisesti taloushallinnon tehtäviä koko konsernitasolla! Lue lisää ja hae paikkaa!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen