HeadPower

Business Development Analyst

Julkaistu 03.02.2021

HeadPower Oy on infraverkkojen digitalisaation edelläkävijä. Autamme tehostamaan verkkoyhtiöiden ja heidän yhteistyökumppaneidensa toimintaa ja sen laatua edistyksellisillä, digitaalisilla tuotteillamme. HeadPowerin pilvipalveluja käyttävät infraverkkojen omistajat ja operoijat sekä suunnittelijat, urakoitsijat ja materiaalitoimittajat. Yhtiön asema markkinoilla on vahva ja lähes kaikki suomalaiset energiayhtiöt ovat asiakkaitamme. Autamme asiakkaitamme pitämään huolen siitä, että sähkö, kaukolämpö, vesihuolto ja tietoliikenne toimivat Suomessa kaikissa tilanteissa.

Kehitämme jatkuvasti uusiin teknologioihin ja asiakastarpeisiin pohjautuvia palveluja. Tällä hetkellä työpöydällä on mm. satelliittiteknologiaan ja lisättyyn todellisuuteen perustuvat kehityshankkeet sekä liiketoiminnan laajentaminen Pohjoismaihin. Kasvuhakuisuus näkyy myös yrityksen juuri päivitetyssä strategiassa. HeadPower on perustettu vuonna 2001 ja palveluksessamme työskentelee tällä hetkellä 40 asiantuntijaa neljässä toimipisteessä Espoossa, Ulvilassa, Tampereella ja Jyväskylässä. Palvelumme perustuvat SaaS -palvelumalliin, jonka kehittämisessä olemme Suomen ensimmäisiä pioneereja. Pääset tutustumaan Headpoweriin paremmin osoitteessa: www.headpower.f__i.

Headpower etsii uraansa aloittelevaa talenttia Business Development Analystin rooliin! Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen kasvualustan ja mahdollisuuden päästä mukaan inframaailman kehitystyöhön uusimman huipputeknologian avulla.

Tässä tehtävässä fokuksesi tulee olemaan erilaisten kehityshankkeiden parissa, jotka vaihtelevat pienien asiakkailta saatujen kehitysideoiden jalostamisesta, useamman miljoonan arvoisiin liiketoiminnan kehityshankkeisiin tai kokonaan uusien tuotteiden kehittämiseen. Kehittäjän roolissa vastaat erityisesti työvaiheista ennen suurempia investointeja, eli asiakastarpeen ja markkinatilanteen analysoinnista, kustannusarvioiden laatimisesta ja potentiaalisten kumppanien kartoittamisesta. Roolissa pääset vahvasti vaikuttamaan ja osallistumaan myös itse päätöksentekoon siitä millaisia projekteja Headpowerilla lähdetään viemään kohti tuotantoa. Tuotantoon etenevissä hankkeissa roolisi jatkuu mm. tuotekehityksen ja myynnin tukena neuvonantajana, jotta prosessi etenee oikeaan suuntaan ja tarvelähtöisesti.

Roolissa menestyt analyyttisyydellä, sitkeällä asenteella ja kyvyllä hallita useampaa kokonaisuutta samanaikaisesti. Sinulla on kiinnostusta tutustua toimintaympäristöömme syvemmin, olet halukas etsimään tietoa markkinatilanteesta ja pystyt esittelemään löydöksesi selkeästi päätöksenteon tueksi. Lisäksi arvostamme työntekijöidemme halua kehittää ja kehittyä sekä positiivista asioiden eteenpäin viemistä. Headpowerin strategiassa näkyy vahvasti kasvuhakuisuus, lähdethän siis innolla mukaan kehittämään myös koko yrityksen toimintaa kohti tavoitteita.

Headpower kasvattaa toimintaansa ja kumppaniverkostoaan kovaa vauhtia. Tällä hetkellä teemme aktiivista yhteistyötä suomalaisten energia- ja teknologiayhtiöiden kanssa ja kumppaneita on myös Baltiassa ja Euroopassa, joten odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä matkustusvalmiutta Suomen sisällä ja ulkomaille. Vakituinen työpöytäsi taas voi sijaita joko Espoon tai Tampereen toimipisteellä.

Hakijalta odotamme:

 • Soveltuvaa teknistä tai kaupallista ylempää korkeakoulututkintoa, tai loppusuoralla olevia opintoja. Voit olla esimerkiksi kaupallista maailmaa ymmärtävä diplomi-insinööri tai huipputeknologiasta innostunut kauppatieteilijä
 • Ennakkoluulotonta asennetta, analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä. Olet hyvä koordinoimaan useampia kokonaisuuksia samanaikaisesti ja omaat myös hyvät tiimityöskentelytaidot
 • Sujuvia MS Office -taitoja, erityisesti Excel ja PowerPoint
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Eduksi luetaan:

 • Aikaisempi työkokemus asiakasrajapinnasta tai liiketoiminnan tai tekniikan alalta
 • Ruotsin kielen sujuva suullinen ja kirjallinen osaaminen

Headpower tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen toimintakentän huipputeknologian ja vaihtelevien projektien parissa, joissa pääset haastamaan itseäsi
 • Kattavan perehdytyksen ainutlaatuiseen toimialaan ja asiantuntevan tiimin, joka auttaa sinua menestymään tehtävissäsi
 • Lounaskorttiedun, liikunta- ja kulttuuriseteliedun, kattavat työterveyshuollon palvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Hyvät mahdollisuudet kehittää omaa työtä ja osaamista, sekä etenemismahdollisuuksia yhtiön sisällä

Business Development Analystin pesti on vakituinen ja kokoaikainen, ja toivoisimme, että pystyisit aloittamaan mahdollisimman pian. Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 16.2.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten pe 5.2. klo 14-15, ma 8.2. klo 14-16 sekä ti 9.2. klo 14-16, mutta sähköpostilla tavoitat parhaiten.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Headpowerin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Haluatko päästä osaksi kunnianhimoista ruokataloa, jonka tuotteita myydään yli 60 maassa? Miltä kuulostaisi mahdollisuus osallistua monipuolisiin investointihankkeisiin alansa suurimman innovaattorin, Valion, jengissä? Etsimme nyt Investment Projects Traineeta Valiolle!

Haluatko päästä osaksi kunnianhimoista ruokataloa, jonka tuotteita myydään yli 60 maassa? Miltä kuulostaisi mahdollisuus päästä oppimaan lisää tuoteportfolioista, brändeistä ja etenkin liiketoiminnan kehittämisestä alansa suurimman innovaattorin, Valion, jengissä? Etsimme nyt Business Development Traineeta Valiolle!

Would you like to influence what Finnish people find on their plates in the future? Would you like to develop your career in a big food company such as Valio? We are now looking for a Commercial trainee to join our team!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Valio on perinteinen suomalainen yritys, joka on vuosien varrella piirtänyt monen ammattilaisen urapolut harjoittelujaks...

Suomessa perustat puurakentamisen kulttuurille valettiin jo vuosikymmeniä sitten, kun hirsimökit ja rintamamiestalot yle...

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen