HeadPower

Business Development Analyst

Julkaistu 03.02.2021

HeadPower Oy on infraverkkojen digitalisaation edelläkävijä. Autamme tehostamaan verkkoyhtiöiden ja heidän yhteistyökumppaneidensa toimintaa ja sen laatua edistyksellisillä, digitaalisilla tuotteillamme. HeadPowerin pilvipalveluja käyttävät infraverkkojen omistajat ja operoijat sekä suunnittelijat, urakoitsijat ja materiaalitoimittajat. Yhtiön asema markkinoilla on vahva ja lähes kaikki suomalaiset energiayhtiöt ovat asiakkaitamme. Autamme asiakkaitamme pitämään huolen siitä, että sähkö, kaukolämpö, vesihuolto ja tietoliikenne toimivat Suomessa kaikissa tilanteissa.

Kehitämme jatkuvasti uusiin teknologioihin ja asiakastarpeisiin pohjautuvia palveluja. Tällä hetkellä työpöydällä on mm. satelliittiteknologiaan ja lisättyyn todellisuuteen perustuvat kehityshankkeet sekä liiketoiminnan laajentaminen Pohjoismaihin. Kasvuhakuisuus näkyy myös yrityksen juuri päivitetyssä strategiassa. HeadPower on perustettu vuonna 2001 ja palveluksessamme työskentelee tällä hetkellä 40 asiantuntijaa neljässä toimipisteessä Espoossa, Ulvilassa, Tampereella ja Jyväskylässä. Palvelumme perustuvat SaaS -palvelumalliin, jonka kehittämisessä olemme Suomen ensimmäisiä pioneereja. Pääset tutustumaan Headpoweriin paremmin osoitteessa: www.headpower.f__i.

Headpower etsii uraansa aloittelevaa talenttia Business Development Analystin rooliin! Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen kasvualustan ja mahdollisuuden päästä mukaan inframaailman kehitystyöhön uusimman huipputeknologian avulla.

Tässä tehtävässä fokuksesi tulee olemaan erilaisten kehityshankkeiden parissa, jotka vaihtelevat pienien asiakkailta saatujen kehitysideoiden jalostamisesta, useamman miljoonan arvoisiin liiketoiminnan kehityshankkeisiin tai kokonaan uusien tuotteiden kehittämiseen. Kehittäjän roolissa vastaat erityisesti työvaiheista ennen suurempia investointeja, eli asiakastarpeen ja markkinatilanteen analysoinnista, kustannusarvioiden laatimisesta ja potentiaalisten kumppanien kartoittamisesta. Roolissa pääset vahvasti vaikuttamaan ja osallistumaan myös itse päätöksentekoon siitä millaisia projekteja Headpowerilla lähdetään viemään kohti tuotantoa. Tuotantoon etenevissä hankkeissa roolisi jatkuu mm. tuotekehityksen ja myynnin tukena neuvonantajana, jotta prosessi etenee oikeaan suuntaan ja tarvelähtöisesti.

Roolissa menestyt analyyttisyydellä, sitkeällä asenteella ja kyvyllä hallita useampaa kokonaisuutta samanaikaisesti. Sinulla on kiinnostusta tutustua toimintaympäristöömme syvemmin, olet halukas etsimään tietoa markkinatilanteesta ja pystyt esittelemään löydöksesi selkeästi päätöksenteon tueksi. Lisäksi arvostamme työntekijöidemme halua kehittää ja kehittyä sekä positiivista asioiden eteenpäin viemistä. Headpowerin strategiassa näkyy vahvasti kasvuhakuisuus, lähdethän siis innolla mukaan kehittämään myös koko yrityksen toimintaa kohti tavoitteita.

Headpower kasvattaa toimintaansa ja kumppaniverkostoaan kovaa vauhtia. Tällä hetkellä teemme aktiivista yhteistyötä suomalaisten energia- ja teknologiayhtiöiden kanssa ja kumppaneita on myös Baltiassa ja Euroopassa, joten odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä matkustusvalmiutta Suomen sisällä ja ulkomaille. Vakituinen työpöytäsi taas voi sijaita joko Espoon tai Tampereen toimipisteellä.

Hakijalta odotamme:

 • Soveltuvaa teknistä tai kaupallista ylempää korkeakoulututkintoa, tai loppusuoralla olevia opintoja. Voit olla esimerkiksi kaupallista maailmaa ymmärtävä diplomi-insinööri tai huipputeknologiasta innostunut kauppatieteilijä
 • Ennakkoluulotonta asennetta, analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä. Olet hyvä koordinoimaan useampia kokonaisuuksia samanaikaisesti ja omaat myös hyvät tiimityöskentelytaidot
 • Sujuvia MS Office -taitoja, erityisesti Excel ja PowerPoint
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Eduksi luetaan:

 • Aikaisempi työkokemus asiakasrajapinnasta tai liiketoiminnan tai tekniikan alalta
 • Ruotsin kielen sujuva suullinen ja kirjallinen osaaminen

Headpower tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen toimintakentän huipputeknologian ja vaihtelevien projektien parissa, joissa pääset haastamaan itseäsi
 • Kattavan perehdytyksen ainutlaatuiseen toimialaan ja asiantuntevan tiimin, joka auttaa sinua menestymään tehtävissäsi
 • Lounaskorttiedun, liikunta- ja kulttuuriseteliedun, kattavat työterveyshuollon palvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Hyvät mahdollisuudet kehittää omaa työtä ja osaamista, sekä etenemismahdollisuuksia yhtiön sisällä

Business Development Analystin pesti on vakituinen ja kokoaikainen, ja toivoisimme, että pystyisit aloittamaan mahdollisimman pian. Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 16.2.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten pe 5.2. klo 14-15, ma 8.2. klo 14-16 sekä ti 9.2. klo 14-16, mutta sähköpostilla tavoitat parhaiten.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Headpowerin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

aTalent Recruiting logo

Etsimme määrätietoista Community Manageria monipuolisiin ja laaja-alaisiin hakijamarkkinoinnin sekä yhteisönhallinnan tehtäviin. Roolissa astut työelämän verkostoja navigoivan agentin kenkiin. Tehtävänäsi on löytää väyliä tavoittaa uusia yhteistyökumppaneita ja yleisöjä, ja vetää heitä puoleemme paitsi uusien konseptien ja palvelumallien suunnittelulla, myös taitavalla markkinoinnilla, brändiviestinnällä ja muilla vuorovaikuttamisen keinoilla.

Business

Are you ready to lead strategic initiatives and operations in a company that is being valued as a unicorn in 2-3 years from now? Aibidia, a start-up on a mission to revolutionize transfer pricing, is looking for a Head of Operations to support the COO and the rest of the Executive Team with strategy definition, implementation, and execution!

Business

FNZ

Would you like a front-row seat in a strongly growing global company with a stable foundation that enables new opportunities and projects all around the world? FNZ is now looking for a proactive and customer-oriented Service Delivery Manager to join their team in Helsinki! In this role you will be responsible for the overall service delivery and relationship with key named client(s) in Nordics on a day to day basis.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen